PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78159
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

2 seria u nas!!!!

ocenił(a) serial na 10

Dowiedzialam sie ze TV4 bedzie emitowac 2 czesc serialu od wrzesnia;D Nie wiem dokladnie od kiedy lae teraz to juz wystarczy poczytac program tv zeby sie dowiedziec pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
justyna698

Możesz podać źródło? Jesteś pewna? Nie chce się cieszyć na zapas;)

ocenił(a) serial na 10
karaiby

http://www.tv4.pl/tv4_newsWiecej_51/Kosci_w_Czworce.html (oficjalna strona tv4!!!)

ocenił(a) serial na 10
justyna698

Tak, pomyślałam już o tym i sprawdziłam:) Dzięki za info.

karaiby

Ja właśnie sprawdzałam program TV4 i wynika z niego, że najnowsze odcinki tego genialnego serialu zaczynają się już od 7 września:) Już się nie mogę doczekać:):) Pozdrawiam wszystkich fanów serialu i Davida Boreanaz'a :)

ocenił(a) serial na 10
karaiby

ciesze sie ze moglam Wam przekazac tą radosną wiadomośc, a moze Wy mi teraz czy bedzie tez emitowany serial "Wzór" (orginalnie "Numb3rs") prosze jak ktos cos wie niech pisze!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
justyna698

O tym serialu wiem tylko tyle, że drugi sezon leci w poniedziałki wieczorem na AXN, ale o kablówkę pewnie Ci ie chodziło.

ocenił(a) serial na 10
karaiby

Ja niestety nie mam AXN czyli chyba nie mam mozliwosci ogladania serialu:-( Nie rozumiem dlaczego TV4 nadal nie emituje tego serialu tylko jakiegos nudnego Big Brothera

justyna698

no to fajnie dla tych co oglądali w tv. btw emitowali odcinki po kolei? bo z początku skakali to do przodu to do tyłu i w końcu sie wkurzyłam i oglądałam na kompie ;p

ocenił(a) serial na 10
justyna698

O 7 września słyszałam, ale właśnie sprawdzałam AXN i nie widzałam w ramówce poniedziałkowej tego serialu. Ale na wieczory w TV4 cieszę się już dziś.

justyna698

właśnie oglądnęłam kawałek odcinka Bonsa na tv4 i muszę powiedziec ze naprawde ogladanie z lektorem i zwłaszcza tym jest beznadziejne!! kompletnie nie mogłam się wczuc w sytuacje i do tego w ogóle nie słychac ich głosów...napreawde z całego serca polecam oglądanie z napisami;]

ocenił(a) serial na 10
agnes_88

Seriale w tv są beznadziejne, najgorsze jest to ze ciągle przeskakują z odcinkami!