Dowiedzialam sie ze TV4 bedzie emitowac 2 czesc serialu od wrzesnia;D Nie wiem dokladnie od kiedy lae teraz to juz wystarczy poczytac program tv zeby sie dowiedziec pozdrawiam
http://www.tv4.pl/tv4_newsWiecej_51/Kosci_w_Czworce.html (oficjalna strona tv4!!!)
Ja właśnie sprawdzałam program TV4 i wynika z niego, że najnowsze odcinki tego genialnego serialu zaczynają się już od 7 września:) Już się nie mogę doczekać:):) Pozdrawiam wszystkich fanów serialu i Davida Boreanaz'a :)
ciesze sie ze moglam Wam przekazac tą radosną wiadomośc, a moze Wy mi teraz czy bedzie tez emitowany serial "Wzór" (orginalnie "Numb3rs") prosze jak ktos cos wie niech pisze!!!!!!
O tym serialu wiem tylko tyle, że drugi sezon leci w poniedziałki wieczorem na AXN, ale o kablówkę pewnie Ci ie chodziło.
Ja niestety nie mam AXN czyli chyba nie mam mozliwosci ogladania serialu:-( Nie rozumiem dlaczego TV4 nadal nie emituje tego serialu tylko jakiegos nudnego Big Brothera
no to fajnie dla tych co oglądali w tv. btw emitowali odcinki po kolei? bo z początku skakali to do przodu to do tyłu i w końcu sie wkurzyłam i oglądałam na kompie ;p
O 7 września słyszałam, ale właśnie sprawdzałam AXN i nie widzałam w ramówce poniedziałkowej tego serialu. Ale na wieczory w TV4 cieszę się już dziś.
właśnie oglądnęłam kawałek odcinka Bonsa na tv4 i muszę powiedziec ze naprawde ogladanie z lektorem i zwłaszcza tym jest beznadziejne!! kompletnie nie mogłam się wczuc w sytuacje i do tego w ogóle nie słychac ich głosów...napreawde z całego serca polecam oglądanie z napisami;]