Czy ktoś wie kiedy zacznie się piąty sezon? Jestem uzależniona od tego serialu więc mam nadzieje, że nie będę musiała długo czekać :D
Ja niestety nic niewiem.. :( tez jestem uzależniona. :D niewiem co zrobię jeśli będzie trzeba długo czekać na 5 serię...
pewnie wystartuje w ramówce jesiennej, jak to zawsze bywa... czyli prawdopodobnie środek września, niestety :(
Ja nie wiem, co będzie w piątym sezonie po TAKIM finale czwartego. Jeżeli dom pana Hansona nie zostanie obrzucony jajkami albo czymś gorszym, to się zdziwię...
A piąty sezon najprawdopodobniej we wrześniu. Pewnie pod koniec wakacji zaczną kręcic. Tylko co?
teraz to już wszytsko jest możliwe. jednak zawsze jest jakaś nadzieja na fajny finał 5 sezonu. może w nim wydarzy się coś prawdziwego...
Taaak. Wspominali coś o szóstym sezonie, ale zdaje mi się, że 5 wystarczy. Ogólny spadek formy. Mam nadzieję, że to poprawią. Pomimo zawiedzenia nadal będę oglądac ten serial. Jakoś tak go sobie ukochałam. Na dobre i na złe;)
też się nad tym zastanawiałam i też uważam jak inny że jakoś we wrześniu powinien się pokazać
co do finału... no cóż, nie tego się spodziewałam ;p poza tym mówili że to nie będzie sen... eee, to co to było? może to była powieść Brennan, ten cały odcinek to były marzenia Brennan a nie sen Bootha? ;p
się okaże ;]