PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78159
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Czy ktoś wie kiedy zacznie się piąty sezon? Jestem uzależniona od tego serialu więc mam nadzieje, że nie będę musiała długo czekać :D

użytkownik usunięty
Sarah_Joann_Shy

Ja niestety nic niewiem.. :( tez jestem uzależniona. :D niewiem co zrobię jeśli będzie trzeba długo czekać na 5 serię...

ocenił(a) serial na 10

pewnie wystartuje w ramówce jesiennej, jak to zawsze bywa... czyli prawdopodobnie środek września, niestety :(

użytkownik usunięty
zeet

Ja nie wiem, co będzie w piątym sezonie po TAKIM finale czwartego. Jeżeli dom pana Hansona nie zostanie obrzucony jajkami albo czymś gorszym, to się zdziwię...

A piąty sezon najprawdopodobniej we wrześniu. Pewnie pod koniec wakacji zaczną kręcic. Tylko co?

ocenił(a) serial na 10

teraz to już wszytsko jest możliwe. jednak zawsze jest jakaś nadzieja na fajny finał 5 sezonu. może w nim wydarzy się coś prawdziwego...

użytkownik usunięty
zeet

Taaak. Wspominali coś o szóstym sezonie, ale zdaje mi się, że 5 wystarczy. Ogólny spadek formy. Mam nadzieję, że to poprawią. Pomimo zawiedzenia nadal będę oglądac ten serial. Jakoś tak go sobie ukochałam. Na dobre i na złe;)

użytkownik usunięty
Sarah_Joann_Shy

też się nad tym zastanawiałam i też uważam jak inny że jakoś we wrześniu powinien się pokazać

co do finału... no cóż, nie tego się spodziewałam ;p poza tym mówili że to nie będzie sen... eee, to co to było? może to była powieść Brennan, ten cały odcinek to były marzenia Brennan a nie sen Bootha? ;p

się okaże ;]

ocenił(a) serial na 10

5 sezon w USA startuje 17 września tego roku, tak jakby ktoś jeszcze nie wiedział :p