PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78238
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

6 sezon ; )

ocenił(a) serial na 10

Jeżeli kogoś to interesuje, to od przyszłej niedzieli, tj. 3 kwietnia, na polsacie pojawi się 6 sezon ; )
Polsat mnie pod tym względem bardzo zaskoczył, bo byłam przekonana, że 6 sezon zobaczymy dopiero na jesień, a tu prosze już w kwietniu :D

ocenił(a) serial na 7
gosiunia94_94

własnie, ja tez tak myślałam. co za niespodzianka ;))

Shadow41722

Ale jak an razie mamy 16 odcinków z 6 sezonu. Czy to oznacza, że będziemy mulieli czekać na kolejne tak jak w Ameryce, czy że po pewnym czasie zaczynamy "zabawę" w oglądanie Kości z Polsatem od nowa ?

użytkownik usunięty
halfblood_princess

Myślę, że, niestety, zacznie się zabawa. Ale nawet, gdyby cudem, puszczali po kolei odcinki 6 sezonu, to i tak będziemy do tyłu, gdyż przypuszczalnie wrócą do 1 odcinka co niedzielę. Tracę już cierpliwość na taki układ.

ocenił(a) serial na 9

16 odcinków co tydzień czyli 16 tygodni.
powinni już w Ameryce 7 sezon kręcić zanim Polsat dojdzie do 17:P

ocenił(a) serial na 10
Natalia16191

ostatni odcinek 6 sezonu w Stanach puszczą 19 maja, to myślę, że Polsat będzie po 2 odcinki puszczać i może zdążą do wakacji 6 sezon wypuścić..

Tak policzyłam teraz i gdyby były puszczane po 2 odcinki 6 sezonu co niedziele skończył by się 19 czerwca. Tylko, który sezon by puścili na jesień...

ocenił(a) serial na 9
gosiunia94_94

z tego co teraz patrzylam na program na przyszla niedziele to przewidziane sa dwa odcinki 6 sezonu:)