Od wyznania Brennan trzyma w napięciu i nie tylko da się oglądać, ale przypomina dlaczego to mój ulubiony serial :)
Ja się bardzo wkurzyłam na serial i od razu wyłączyłam odcinek po tym jak Booth zaczął mówić Hance o ty że Bones powiedziała mu że go kocha ;/... Normalnie nie mam ochoty tego już oglądać! ;DD. Ta scena była tak beznadziejna... Od razu przypomniał mi się moment kiedy Booth mówi "To co między partnerami zostanie między partnerami" . Chodziłam po pokoju i wyzwałam go od oszustów ;P.. No bo w końcu taka prawda co nie? ;) Kiedyś był to dobry serial , który chciało się oglądać teraz to "Badziewna kopia mody na sukces"... Hanka rozwaliła już serial... Pomyłka to wątek Hanki zniszczył serial.. HH mówił że ją pokochamy.. Ja się pytam ZA CO KURDE?
Pozdrawiam ;) Musiałam się gdzieś wyżyć z tych emocji xDD
Demeter122 sprawiłaś, że nie mam już ochoty oglądać tego serialu (mimo iż jestem na drugim sezonie!) ;D Ej, pod koniec szóstego sezonu mieli być w końcu razem! A tu jakaś Hanka?! Że co proszę?!
I jeszcze te słowa Bootha... Nie wierzę...
do 5 sezonu dało się oglądać potem to jest już totalne dno ;) ( mam na myśli 6 sezon )
Ale sama musisz obejrzeć ;) Bo każdy ma inne odczucia co do Hanki ;P ... Ja osobiście też jej za nią nie przepadam ;P..
Naprawdę jest aż tak źle? Totalne dno - byłoby szkoda... :(
Ja ogólnie nie przepadam jakoś za nowymi postaciami. Wolę jak wszyscy już się dobrze ze sobą dogadują, a nie, zjawi się jakaś nowa osoba i wszystko zepsuje ;P
Ale i tak obejrzę cały serial (mam nadzieję, że dam radę ;))
i to się nazywa pozytywne nastawienie ;) .. Ale według mnie najlepszy był sezon 4 i 2 ;)
Moim zdaniem, również najlepsze sezony to 4 i 2.
Pierwsza połowa 6. sezonu to katastrofa.. ale w drugiej części,
zaczyna się coś dziać i może to nie jeszcze stare dobre odcinki,
ale o wiele, wiele lepsze od pierwszej połówki. Ostatnio w spoilerach
zostało ujawnione, że w najbliższym czasie Hannah ma zniknąć z serialu..
więc myślmy optymistycznie!
Też coś doszły mnie słuchy że Barbie zniknie z serialu. Ach.. co za szkoda.. (;DDDDDD)
Ale trochę mnie martwi jedno , słyszeliście że Booth chce jej się oświadczyć ?
Ten to ma szczęście do kobiet ... Ale skoro ma zniknąć z serialu to znaczy że powie Hania Boothowi nie ;P. Nie wiem co bd dalej bo dopiero jestem przy 11 odcinku 6 serii ;)
Pozdrowionka ;)
Odmówi mu na bank bo w walentynkowym jej nie ma być <zaraz się popłaczę Xd>
I tak wiadomo,że na końcu B&B będą razem przynajmniej miejmy taką nadzieję .
Oj to źle, że przestałaś oglądać ;)
SPOILER
Dla zainteresowanych, ale jak pisałam wyżej to spoiler czytasz na własną odpowiedzialność ;) Booth w 13 odcinku (o ile się nie mylę to był 13 odcinek) oświadczy się Hance skakance. Cóż za pech Hanka powie "nie" bo nie uznaje małżeństw... Booth delikatnie powie jej aby się wyprowadziła (w sensie koniec z nimi). Seeley pójdzie do znanego wszystkim baru się napić, dojdzie do niego Bones. Agent trochę pokrzyczy i wyjdzie na to, że nie chce się już wiązać z nikim, bo ma pecha (odrzucony przez 3 kobiety które kochał, matkę swojego syna, Kości i Hankę), a Brennan ma być jego partnerem, bo jak nie to znajdzie jej innego agenta. Kości wybrała pierwszą opcje (choć chciała co innego). Kolejny odcinek to walentynki, kończy się na tym, że Booth i Kości spędzają je razem na strzelnicy, bo oboje nie uznają tego komercyjnego święta... Może w końcu będą razem, choć chciałabym aby stało się to w ostatniej serii :))