Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78486
7,0 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

8x12

ocenił(a) serial na 8

Jak wrażenia? Według mnie jeden z lepszych odcinków. Choć przyzwyczaiłam się do oglądania
trupów i różnych obrzydliwości w tym serialu, twarz Pelanta w ostatniej scenie jednak uważam za
okropną :D Angela w końcu zachowywała się normalnie (ostatnie odcinki z nią były dla mnie
katorgą), Hodgins zagrany rewelacyjnie. Flynn znowu nasuwa pewne podejrzenia co do jego
współpracy z Pelantem (albo po prostu go nie lubie, a może jedno i drugie :D), genialna
Brennan...No i zawsze miło popatrzeć na Bootha w akcji :D Jak dla mnie odcinek bardzo dobry,
nie mogę się doczekać na nastepny z Pelantem bo te poziom utrzymują wysoki :) Choc w
przyszłym tygodniu Brennan w warkoczach hmmm :D Co sądzicie?

ocenił(a) serial na 9
ciasteczkowyxpotwor

Odcinek znakomity dawno takiego nie widziałem .

ciasteczkowyxpotwor

Możliwe, że był to najlepszy odcinek od bardzo dawna. Osobiście uważam, że odcinki z Pelantem stanowią klasę samą w sobie i czekam na nie z utęsknieniem,

ciasteczkowyxpotwor

co do Flynna - też przeszło mi to przez myśl na początku, ale jak tylko spodobało mi się, że się tak wczuł i jak fajnie współpracują z Boothem to wiedziałam, że coś mu się stanie. zawsze jak kogoś "polubie" to mu coś muszą zrobić ;D

ocenił(a) serial na 7
ciasteczkowyxpotwor

NARESZCIE świetny odcinek:) Wreszcie akcja, coś się dzieje i 0 dzieci, ideał <3
Co to Flynna też poczułam, że ma on jakiś związek z Pelantem, ale może to taka zmyła:) Booth też świetny, wgle wszyscy się spisali!

ocenił(a) serial na 7
ciasteczkowyxpotwor

Odcinek o napieciu 3000V szkoda że trzeba czekać na następny ale to tylko zaostrza apetyt. Flynn jeśli miał jakies powiązania z Pelantem to juz nieaktualne. .....Brenn w warkoczach -lubie to:)

ocenił(a) serial na 9
ciasteczkowyxpotwor

wiadomo coś, kiedy następny odcinek z Pelantem?

ciasteczkowyxpotwor

Ja przez cały odcinek miałam strasznie napięte mięśnie. Odcinek genialny! chociaż zastanawiam się, kiedy wreszcie pozbędą się Pelanta, bo z odcinka na odcinek robi się coraz groźniejszy. Teraz na pewno będzie wściekły, że Booth odstrzelił mu połowe twarzy :P

ocenił(a) serial na 10
ciasteczkowyxpotwor

Mnie ten gość już trochę męczy, rozumiem, że Kości to taka trochę bajeczka, ale Pelant jest zbyt doskonały by być prawdziwym.

ocenił(a) serial na 6
Krzemien

zgadzam sie w 100%.
Pelant jest koszmarnie przerysowany, postać jak z komiksu. A jego "demoniczność" nieznośnie sztuczna, przez co siadają wszelkie emocje.
A ten niby arcydramatyczny wybór na koniec odcinka: afgańskie uczennice (sic!) czy pieniądze. Serio, kogoś obchodzi kasa Hodginsa?

ocenił(a) serial na 10
ciasteczkowyxpotwor

Nareszcie prawdziwe Bones wracają! Po tym niewypale (odcinku z kamerą w czaszce tego chłopca) kości wracają na właściwy tor. Oczywiście to są straszne bajki, naprawdę te czyszczenie kont, ten wirus na kościach, ale oni jakoś umieją to tak przedstawić, że można w to uwierzyć. Odcinek mi się strasznie podobał, szkoda tylko, że na następny odcinek z Pelantem będziemy musieli czekać jeszcze kilka tygodni :/

ciasteczkowyxpotwor

Popieram, to był najlepszy od dawna odcinek. Mam nadzieję, że szybko nie pokonają Pelanta, bo już dawno nie zdarzyło mi się , żebym obejrzała odcinek nie robiąc przerwy.

ocenił(a) serial na 7
ciasteczkowyxpotwor

Czy tylko mi przeszkadza, że twórcy nie pomyśleli, że firma Hodginsa na pewno jest ubezpieczona od hackowania :d ?

ocenił(a) serial na 10
individuel

Nie tylko, cała ta sprawa w sumie była śmieszna, bo coś takiego można bez problemu cofnąć. Zresztą podejrzewam, że to nie jedyne źródło dochodu Hodginsa bo już w kolejnym odcinku snuje plany bycia wystrzelonym w kosmos po śmierci.

ocenił(a) serial na 7
Krzemien

Też mnie to rozbawiło. Jakby osobno kręcili odcinki z tym Pelantem, a osobno normalne.

ocenił(a) serial na 8
individuel

Nie tylko tobie przeszkadza ;)