PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78158
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

8x21

ocenił(a) serial na 10

>Spoiler<
>Spoiler<
>Spoiler<
>Spoiler<

Rozumiem tego faceta. Jak ktoś by zabił mojego kota to nie wiem co bym mu zrobił!

Odcinek mega przeciętny, max 3/10...

ocenił(a) serial na 10
TylerPL

8 sezon jest mega przeciętny, więc to norma. Zapomniałeś chyba o odcinku najgorszym z najgorszych, sięgającego dna czyli odcinka, w którym kamera była ustawiona w czaszce tego zabitego chłopca.

pitixpl

Och, nienawidzę takich ,,nadprzyrodzonych" rzeczy, wkurzają mnie odcinki właśnie jak ten o duszy chłopca dalej tkwiącej w czaszce, o tym duchu, co pomagał Boothowi wydostać się ze statku (sprawa Grabarza), gadającej z discmana ofierze i innych niestworzonych rzeczach...Kości przyciągnęły mnie przede wszystkim racjonalnością Bones, to takie do mnie podobne...i nie lubię, gdy moją racjonalność wystawia się na próbę.
A co do psa, przypomina mi się jakiś inny odcinek, w którym Bones bardzo nieracjonalnie zareagowała na wieść, że oskarżony znęcał się nad zwierzętami, naskoczyła na niego z mordą i w ogóle, Booth ją musiał przytrzymać, strasznie się tym przejęła...I właśnie w tym odcinku zaskoczyło mnie, że w ogóle się nie przejęła tym psem, nie okazała zrozumienia zabójcy, choć kilka odcinków wcześniej sama omal nie zabiła kogoś za znęcanie się nad zwierzętami...Niekonsekwencja scenarzystów boli;//