Nie powiem ciekawy odcinek. Końcówka jest bardzo ciekawa, miło było słuchać jak Deschanel śpiewała, no i jeszcze pewien szczegół w ostatnich sekundach :D. Spoiler - Spoiler - Spoiler - Spoiler - Spoiler
Czemu Saroyan nie zareagowała i nie zajęła się pierwszą pomocą? Może i niewiele mogłaby zrobić, ale stała tylko i się gapiła. To samo z innymi, po pierwszym strzale zamiast zdjąć grubaskę, reszta się gapiła i jak zwykle Bones musiała ratować sytuację.
Normalnie SZOK!!! Ja pierdzielę, tego się nie spodziewałam! Dzięki Bogu to nie jest koniec sezonu... Wiedziałam, że ta walnięta baba coś zrobi, ale nie aż tak szybko. Dawno powinni ją wysłać na leczenie. Wszyscy w szoku tylko Bones ratuje sytuację? WTF? Nie zabiją Bootha, nie ma takiej opcji... Jest jakiś zwiastun do następnego odcinka?
http://youtube.com/watch?v=-jeh57GJnsg prosze :))
W szoku byly tylko dziewczyny, Jack kazal w koncu zadzwonic Zackowi po karetke, nie? :P
No tak, ale wcześnie. Zamiast zdjąć tą Pam to stali i się gapili!
Dzięki za zwiastun, czuję, że to będą długie 3 miesiące... Nienawidzę maja, same finały sezonów :/
SPOILERY DO NASTĘPNEGO ODCINKA!--------------
Ktoś umrze (to będzie pewnie Zack, z powodu tego wybuchu)
Co sprawia, że on nie Gor-manem, ani Dr. Sweets. W tym momencie ja już nie wiem kto to... chyba nie Hodgins, to by było straszne...
Pojawi się mąż Angeli...
Koniec spoilerów!--------------------------
OMG! To będzie wstrząsające!
no cóż ja na kolejny odcinek będze czekać z pewnym niepokojem :-) ale głównym moim a w sumie naszym punktem zainteresowania jest "Garganzol" ;-)
ciekwe cóż takiego wymyślili
jak czoraj obejrzałam 14 odc to mni lekko przytkało choć najlepsze to są komantarze na stronach USA :)
Jak oglądałam zakończenie to mi tak serce waliło, że... sama się sobie dziwiłam...;)A potem to już... się popłakałam :PP
zack nie może umrzec to do cholery niemożliwe który sezon leci teraz na polacie?
bo jestem troche zacofana, bo jak jest już dawno po wybuchu o którym tak namiętnie piszecie to znaczy że zack przeżył. ODPISZCIE PLISSSSSSSSSSS
ja tu umrę bez informacji bbbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
kosmos....wlasnie tez sie dziwilam ze nikt nie zareagowal...moze chcieli zostaiwc to Bones....troszke to dziwne...w koncu CAm byla z Boothem a po prostu ja wmurowalo i to kobiete po medycynie < nie wspomne o patologii>
Booth jest na fotach Pain in the Heart wiec na pewno przezyje:)
rzecz w tym ze Zack tez bedzie zył ale bedzie ranny po wybuchu. Wyjdzie sprawa z Irakiem <jak wiecie nie dokonca wiadomo dlaczego wyjechal> i Zack chyba z tego co czytalam na stronkach USA trafi do wiezienia. ( a wiadomo to podobno z linijek tekstu Hodginsa, ktory kandydatowi na to stanowisko powie, ze jego poprzednik mial klopoty i trafil do wiezienia ale on czyli Jack za nim teskni>
jesli chodzi o Gormogona to ja bym obstawila albo Goodmana albo tego młodego Clarka...<wyeliminowanie Zacka jest dla niego plusem> i mogl miec dostep do jeffersonian, jest na tyle mlody zeby pasowal...ale to teoria;)
w kazdym razie ciesze sie ze to nie Sweets...on jest po prostu rozbrajajacy (are u mockin' me?:P:P)
pozdrawim wszystkich fanów Bones;)
oj tak z tym "Gargamelem" to problem tez jestem za Godmanem hmm swoja droga my tu wymyslamy teorie a za tydzien wszytko bedzie jasne :)
alei tak rzycze wszytkim bojnej wyobraźny
po to ona jest
my sobie mozemy pozwolic na wyciagnie wnioskow bez dowodow :) w koncu to tylko serial a jego wyznacznikiem niestety jest oglądalność i strajki scenarzystów :)
Goodman nie może być Gorem, nie wierzę, że znany naukowiec, kochający mąż i ojciec byłby zdolny do czegoś takiego... Prędzej Clark...
Ja też tak wykalkulowałem że to Clark, za duzo za nim przemawia, korzyśc z wyeliminowania Zacka - przecież już go raz zastępował i przez to miał dostęp do wszystkich miejsć, więc teraz dałoby mu to dostep do szkieletu.
A zginie chyba Pani Prokurator, pojawia się za trailerze chwilę przed wybuchem... Zreszta może źle to zobaczyłem, bo oglądąłem tylko raz, ale taki mi pasuje do wycięcia z serialu...
może inna kandydatura do umierania?? ja pania prokurator bardzo lubię ... i to jej cheri :)
wogóle irracjonlny pomysł z tym umieraniem :)
no ale pewnien pan powiadał umieraj w porę może to na tę modłę :)
czyli sezon 3 konczy sie na 15 odcinku? no kurde, nie dosc ze tyle sie czekalo po 9 odcinku trzeciego sezonu to tylko tyle? wiadomo czy bedzie 4 sezon? wiem ze to juz oklepane ale do jasnej cholery, oni juz praktycznie sa ze soba (pani doktor i pan agent;) !) to nie moga jakos bardziej oficjalnie tego zrobic? ;p mam nadzieje ze nic mu nie bedzie chociaz watpie zeby ukarupili glowna postac serialu.... pozdrawiam !
a jaka zazdrosna była Brennan, gdy bBoth patrzył na babkę z siłowni, jak go waliła po rękach, żeby się na nią nie patrzył hihihi
no właśnie przydałyby sie chociaż angielskie :) bo ze słuchu to np sama zrobić nie umiem a moja sis mnie już męczy od paru dni na razie znalalam tylko po hiszpansku a jak z jakiś mam robić to tylko zang :) tak wiec jakbuy ktos miala ang tez bylo by już coś :D
Prosze bardzo, angielskie:
http://www.sendspace.com/file/sg231k
Byłabym wdzieczna jakbys podala potem link do polskich :]
polske sa na serwerze napiprojekt. :) udało mi sie na to wrzucić :) powinny być idelane nie są bo w sumie peirwszy raz robiłam sis mnie przycisła bo ona niekonieczie rozumie co mówią
strałam sie by było jaknajbardziej po polsku ale cóż piersze więc wybaczcie za usterki :)
nie ten jest przedostani ostani bedzie 15 a napisy postaram sie jak najszybciej zrobic i przesłać link :D
Ponieważ po śmierci tego piosenkarza nie miała bidula, gdzie swoich uczuć ulokować. No więc przeniosła je na Booth'a. Potem go nachodziła, nawet podarowała mu skarpetki. Tyle, że naszego pana agenta to jakoś nie ruszało. Wierzcie lub nie ja sądzę, że on zdał sobie już sprawę, że czuje miętę do Bones. Ale zboczyłam z kursu. Gdy po rozwiązaniu srawy Bones śpiewała w tym klubie zjawiła się Pam. A widząc, jak Bones i Booth na siebie patrzą chciała strzelić do Brennan. Zawołała "Seeley robię to dla nas" (czy jakoś tak). Booth wtedy wstał chciał sięgnąć po broń, ale nie zdążył, bo kula w niego trafiła. Można powiedzieć, że osłaonił Brennan. No a potem...
tak się jeszcze zastanawialam nad tym Gorgomonem. Clark mi tu pasuje idealnie. Przypomniał mi sie jego trick z Verdict in the story. Mianowicie zabarwił czaskę barwnikiem spożywczym. Zack o czyms takim nie słyszał. Moze osoba, która obgryza ludzką czaske może miec taką wiedze.Trzeba by było chyba sprawdzić liste płac do tego odcinka i zobaczyc czy wystapi tam ten aktor..... hehe
mam pytanie jak swteets i booth namowili bones zeby zaspiwala moze ktos napisac bo mi dzwiek szwankuje w kompie i nie wiem
Booth powiedział jej, że załatwił to co chciała - muzykę i 'frywolność', a Sweets obiecał, że zaśpiewa po niej, co oczywiście nie stało się - niestety (dla Bootha) :(
cóż ale mnie osobiście to słówko urzekło... frywolność :) hehe cóż teraz tylko czekać jutrzejszego odcinka ahh :)
ale fakt szkoda ze popisu muzycznego drS nie dane nam bylo zobaczyc... moze to potem jakoś nadrobią ;-)
ale ja to bym jednak chciała usłyszeć głos Sweeta. powiedział, że zaśpiewa po Brennan "lime in the coconut". to mogłoby być ciekawe widowisko....
Zac będzie tym uczniem kanibala.Na poczatku odcinku jest fałszywy pogrzeb bootha.Zac nie umrze tylko zostanie ranny ze względu na wybuch w instytucie
dzięki że ktoś o tym napisał a nie wiesz który sezon puszczają na polsacie???