Właśnie skończyłam oglądać odcinek 12 4 serii i przyznaję że nic tam szczególnego między Bones a Boothem nie zaszło. Mimo tego że Bones "świrowała" i mogła nos stracić. :P
a Wy ? oglądaliście ?
Na bonesfan jest link... ale tylko w pliku flv..
i jak narazie bez polskich napisów , i trzeba program ściągnąć do otwierania pliku flv. ale tam wszystko jest. :)
owszem. oglądałam. ;D odcinek bardzo fajny, bo ciekawy i zabawny, ale faktycznie żeby specjalnie dużo chemii w tym było, to nie bardzo. Ale ten serial to nie tylko to. Ogólnie moje wrażenia pozytywne
no niezle dostala o bootha. musialo bolec. niezla scenka tez byla na tej linie. chodz najlepszy byl "sex" w przyczepie!
odcinek mi też się podobał , tylko rzeczywiście brakuje mi tej chemii między nimi.. mam już dość powoli tych ich ciągłych podchodów do Siebie ..
A ja wolę podchody niż takie szybkie ,,rozwiązanie sprawy''. Bez tych przeciągłych spojrzeń i zapewnieniach ,,Jesteśmy TYLKO partnerami" serial szybko stałby się nudny.
A co do trzeciego sezonu, to on mi jakoś na razie nie leży. Podobał mi się tylko odcinek 10 w samolocie.