PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78159
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

To wypowiedz ktora znalazlam na popcorner.pl:
Podczas niedawno udzielonego wywiadu twórca ''Kości'' Hart Hanson poproszony o potwierdzenie wcześniejszych plotek według których Brennan będzie chciała, aby Booth był ojcem jej dziecka, odpowiedział:to prawda to prawda.
wiecie cos wiecej? i czy to wogole prawda?jesli tak to kiedy ta sytuacja bedzie miala miejsce?

Nionia

Nie wiemy czy Brennan będzie chciała, aby Booth został ojcem jej dziecka, za to my BARDZO. Zastanawiamy się właśnie czy nie napisać maila w tej sprawie do niego. Albo zadzwonimy, tylko numer se weźmiemy spiszemy...
Kurde... Czemu te literki tak uciekają...???

M&R &KoT z ADHD....... a nie, już se poszedł

Rokitka

Jak zadzwonisz R., to pozdrów Go ode mnie i powiedz, że z tym zezem, to żartowałam, niech się nie gniewa na mnie, bo to z czystej sympatii.

A tak poważnie, to były takie plotki na zagranicznych forach. Brennan miała zasugerować Boothowi ojcostwo, ale to nic pewnego;)

ocenił(a) serial na 8
Nionia

Już jestem po tym odcinku. O ile dobrze pamiętam odcinek 25 "The Critic in the Cabernet" sezon 4. Bones chce zostać zapłodniona in vitro i chce aby dawcą nasienia był Booth. Seeley godzi się początkowo, ale nie będę zdradzać szczegółów. Bardzo polecam, 2 ostatnie odcinki 4 sezonu są świetne, najlepsze jakie do tej pory widziałam :)