Najlepszy byłby scenariusz napisany na podstawie opowiadania z http://m-r.kosci.waks.pl/ oraz scenki z tematu ZAKOŃCZENIE :D
Ja również:-)
A tak na serio to na pewno nie chciałabym, aby ten obiecany pocałunek miał miejsce na końcu serii. Coś się musi dziać. Może jakaś scena .... łóżkowa:P
Pocałunek, ale taki prawdziwy i nie na końcu serii!!! Zgadzam się z Minority, że przydałaby się jakaś scena łóżkowa, może być pod koniec sezonu(uwzględniam tempo scenarzystów, no i nie od razu mogą przejść z pocałunku do łóżka:)). Zagęściłoby to atmosferę na następny sezon:P Najważniejsze żeby coś bardziej konkretnego działo się między B&B. Poza tym chciałabym żeby Angela z Hodginsem byli razem, bo pewnie będą mieli przejścia z powodu męża Angeli, więc mam nadzieję, że na końcu będą razem. I może coś między Cam i Sweetsem...? tak mi jakoś pasują trochę do siebie;)
Mam nadzieje, ze B&B beda duzo wyjezdzac po za Waszyngton bo w takich odcinkach zawsze duzo sie dzieje np. pamietne LAS VEGAS. Mogliby czesciej udawac malzenstwo rozwiazujac jakas sprawe kryminalna lub inne osoby np. Bones prostytutka a Booth jej alfons. HaHa!!
Ciag dalszy...
- Bones robi striptiz w Klubie GOGO a Booth ma obserwowac podejrzanego, ale patrzy na scene i Mr John ulatnia sie ...
- Booth siedzi w lodzi na srodku jeziora, a Bones w bikini szuka larw slimaka dla Hoginsa - wychodzac z wody okazuje sie, ze stracila gore stroju kapielowego- Booth wypada z lodzi...
- Booth daje znaki Bones, aby odwrocila uwage Mr Caina to on go obezwladni- Bones rozchyla bluzke tak jak Angela w 1odc. z tym, ze Brennan zapomniala zalozyc stanika [piersi Bones snia sie Booth co noc]...
- dr Sweets w ramach terapi wysyla B&B na lekcje tanca towarzyskiego(budowanie zaufania)- Brennan i Booth tancza namietne tango argentynskie na imprezie z okazji powstania FBI....
- zostaje porwany syn Bootha i Brennan pod wplywem wspolnych przezyc Parker i Bones zaprzyjazniaja sie co budzi zazdrosc Rebeki( Parker chce sprobowac klusek z serem, ktore robi Bones- dzwoni do niej czesciej niz do ojca zapytany dlaczego- mowi, ze i tak B&B zawsze sa razem)...
- okazuje sie, ze Bones bedac w rodzinie zastepczej byla skrzywdzona przez swojego opiekuna co spowodowalo, ze nie lubi byc dotykana i nie ufa ludziom....
do ostatniej opcji dodalabym to ze booth odnajduje tego opiekuna i niezle mu kopie tylek ale nie ponosi zadnych powazniejszych konsekwencji.
Ciag dalszy..
- Rebeka ginie w wypadku samochodowym ( Booth ma problemy z przejeciem opieki nad Parkerem, dlatego B&B musza zamieszkac razem, aby stworzyc Parkerowi prawdziwy dom...)
- cala rodzina Brennan spedza swieta u niej -Bones zaprasza takze Bootha z Parkerem, mowi mu, ze jest jedynym mezczyzna w jej zyciu ktory nigdy jej nie zawiodl...
Heh....albo pojechac po bandzie jak to mawia mój profesor;) i wpakować ich w małżeństwo na papierku....Wszystko dla dobra Parkera oczywiście;)))
fajny pomysł ktoś miał na forum amerykańskim, że Booth i Brennan długo rozmawiają, potem np. Booth mówi, że musi wyjechać i się z nią żegna, ktoś ich w międzyczasie zagaduje i oni na pożegnanie zupełnie nieświadomie, odruchowo dają sobie buziaka jak stara para :)