Wiecie przypadkiem co ma się zdarzyć w 4 serii Bones. Już niemoge sie doczekać wiec jakby ktos przeczytał cokolwiek na temat 4 serii Bones prosiłabym o odpowiedź na patiskeyt@op.pl lub na te forum.
tez byłam ciekawa i wzauwazylam ze o 4 serii pioszesz tylko ty. i oprocz tego, ze pierwszy odcinek ma miec 2h 4 serii.....wiec jak nie wiesz to nie odpowiadaj, zeby ktoś poczytał.... bo nie ma tu nic konkretnego.
nie ma nigdzie konkretów... bo to tajemnica co tak naprawde będzie się dziać w 4 serii, a w innych tematach są linki do stronek www polecam zajrzeć..
Nie odpowiadałam żeby ktos poczytał tylko czy ktoś przeczytała a to jest różnica.
Maria ma recję. Wszędzie tylko spekulacje.
Znalezione przeze mnie spoilery:
S04E01 - "Yanks In The U.K." - O tym, że 1 odcinek będzie ponoć dłuższy już pisałam. Ten epizod kęcili w Wielkiej Brytanii. Bones wystąpi na Oxfordzie i razem z Boothem zajmą się topielcem z Tamizy... w tym odcinku pojawi się też ponoć Grayson Barasa - osławiony mąż Angeli. Gray nie będzie chciał dać rozwodu...
S04E02 - "He In The She" (tytuł nasuwa dziwne skojarzenia;-)) - w tym odcinku pojawi sie ponoć nowy zezowaty w ekipie Bones - Vincent Juarez. Zack ma ponoć nie wypadać z obsady tylko siedzieć w szpitalu i "trzymać się blisko" cokolwiek to oznacza.
znalazłam też tytuły następnych 3 odcinków i notkę, że w odcinku 5 B&B będą badać sprawę gościa wrzuconego do szybu windy...
Dla ciekawskich posyłam link http://www.spoilerfix.com/bones.php
Dajcie znać, jak znajdziecie coś lepszego.
Z tego samego źródła - Hart Hanson - twórca Kości zapowiedział ponoć, iż zobaczymy Bootha i Bones cytuję "razem w łóżku" w nadchodzącym sezonie. Jakkolwiek, co pan Hanson ma na myśli mówiąc "razem w łóżku" wciąż pozostaje tajemnicą...
W 4 sezonie B&B nadal będą uczestniczyć w terapii u Sweetsa.
Hanson wyjawił też, iż w 4 sezonie dowiemy się więcej o rodzinie Bootha
- jego bracie - człowieku sukcesu,
- jego ojcu (Seeley nie miał z nim najlepszego kontaktu; nie rozumieją się)
- i świątobliwym dziadku Bootha;-)