PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78159
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Wiecie przypadkiem co ma się zdarzyć w 4 serii Bones. Już niemoge sie doczekać wiec jakby ktos przeczytał cokolwiek na temat 4 serii Bones prosiłabym o odpowiedź na patiskeyt@op.pl lub na te forum.

ocenił(a) serial na 10
patiskeyt

poczytaj troszkę te forum zwłaszcza poprzednie tematy...

ocenił(a) serial na 7
maria_mandel

tez byłam ciekawa i wzauwazylam ze o 4 serii pioszesz tylko ty. i oprocz tego, ze pierwszy odcinek ma miec 2h 4 serii.....wiec jak nie wiesz to nie odpowiadaj, zeby ktoś poczytał.... bo nie ma tu nic konkretnego.

ocenił(a) serial na 10
LaraNotsil

nie ma nigdzie konkretów... bo to tajemnica co tak naprawde będzie się dziać w 4 serii, a w innych tematach są linki do stronek www polecam zajrzeć..

ocenił(a) serial na 10
LaraNotsil

Nie odpowiadałam żeby ktos poczytał tylko czy ktoś przeczytała a to jest różnica.

patiskeyt

Maria ma recję. Wszędzie tylko spekulacje.

Znalezione przeze mnie spoilery:
S04E01 - "Yanks In The U.K." - O tym, że 1 odcinek będzie ponoć dłuższy już pisałam. Ten epizod kęcili w Wielkiej Brytanii. Bones wystąpi na Oxfordzie i razem z Boothem zajmą się topielcem z Tamizy... w tym odcinku pojawi się też ponoć Grayson Barasa - osławiony mąż Angeli. Gray nie będzie chciał dać rozwodu...

S04E02 - "He In The She" (tytuł nasuwa dziwne skojarzenia;-)) - w tym odcinku pojawi sie ponoć nowy zezowaty w ekipie Bones - Vincent Juarez. Zack ma ponoć nie wypadać z obsady tylko siedzieć w szpitalu i "trzymać się blisko" cokolwiek to oznacza.

znalazłam też tytuły następnych 3 odcinków i notkę, że w odcinku 5 B&B będą badać sprawę gościa wrzuconego do szybu windy...

_LG_

Dla ciekawskich posyłam link http://www.spoilerfix.com/bones.php
Dajcie znać, jak znajdziecie coś lepszego.

_LG_

Z tego samego źródła - Hart Hanson - twórca Kości zapowiedział ponoć, iż zobaczymy Bootha i Bones cytuję "razem w łóżku" w nadchodzącym sezonie. Jakkolwiek, co pan Hanson ma na myśli mówiąc "razem w łóżku" wciąż pozostaje tajemnicą...

W 4 sezonie B&B nadal będą uczestniczyć w terapii u Sweetsa.

Hanson wyjawił też, iż w 4 sezonie dowiemy się więcej o rodzinie Bootha
- jego bracie - człowieku sukcesu,
- jego ojcu (Seeley nie miał z nim najlepszego kontaktu; nie rozumieją się)
- i świątobliwym dziadku Bootha;-)