PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78156
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Czy ktoś wie

ocenił(a) serial na 10

czy Booth i Bones będą mieli wreszcie romans z prawdziwego zdarzenia? Iskrzy ewidentnie tylko ciągle się plączą jakieś inne baby. Boję się, że film się skończy a tu nic. Przynajmniej Angela wyjdzie za mąż.

Deanna

Z tą Angelą wychodzącą za mąż to ja bym nie była taka pewna :P Ta całą sprawa z jej mężem może się nieźle rozkręcić :P

ocenił(a) serial na 10
Silva

Czyżby jakieś nowości, o których nie wiem? Ciekawe, ale pożyjemy, zobaczymy. Oglądam dalej.

Deanna

No to zależy na jakim jesteś etapie... Bo wygląda na to, że sobie na ten ślub poczekamy, co do B&B to cóż w 3x01 jest jedna gorąca scena, ale to wciąż nic :P

ocenił(a) serial na 8
Silva

ostatnia scena w 3x01 będzie coś z tego czy nie :P .... kto ich tam wie

Bene

Cyba to już będzie tradycja, bo 3x02 i jakieś aluzje i sceny...

Silva

czyli oglądając Kości w tv4 długo się jeszcze nie doczekam hm... miłości? ;>

ocenił(a) serial na 10
Deanna

Chyba, że między szkieletami sprzed iluś tam lat. A do tej pory zaledwie namiastki stanowiące szeroookie pole dla wyobraźni.

Deanna

Oglądałam wypowiedź David'a nt. wątku Bones&Booth. To, że wszyscy sie zastanawiają kiedy oni będą razem itp. a on powiedział, że oni w zasadzie są już razem, ale na swój własny sposób...

Poza tym zmienili wygląd strony Bones na Fox.com i można obejrzeć różne filmiki m.in. urywki kolejnego odcinka. Będzie zabawnie :P

Poza tym 5-letni syn David'a - Jaden stwierdził, że Emily to jego dziewczyna LOL

ocenił(a) serial na 10
Deanna

dzięki za stronę, już wyczytałam co nieco i oglądnęłam.

ocenił(a) serial na 10
Deanna

a gdzie znalazlyscie to dokladnie na tej stronie info albo filmiki z 3 sezonu