Zaczelam ogladac 1 sezon Kosci i niestety nuzy mnie. Zastanawiam sie czy tak wysoka ocena to zasluga innych sezonow, czy poprostu ten rodzaj humoru/dialogow mi nie odpowiada? Czy komus tak jak mi nie podobal sie 1 sezon, ale zachwycil sie pozostalymi?Jesli tak to, ktory sezon warto obejrzec?
Twoje pytanie jest bezsensowne :-). Jak sie oglada Bones to powinno sie zaczac od 1-szego sezonu po kolei. Jak juz tak bardzo prosisz to 3 i 4 sezon sa dla mnie najlepsze. Ale musisz zwrócic uwage na to, iz w niektorych aspektach nie bedziesz mogła sie połapac :P Dlatego radze Ci kontynuowanie 1-szego sezonu, a nóż moze Cie pozytywnie zaskoczy. :)
to nie jest moj pierwszy serial i wiem, ze aspekty to bardzo wazna rzecz. niemniej jednak chciałam sie dowiedziec czy osoby wysoko go oceniajace tez nie byly 1 sezonem zachwycone, ale np. wlasnie od 3 sezonu pokochaly go bo zmiana jest znaczna. Twoja odpowiedz nic mi nie daje, chyba ze w zawaluowany sposob piszesz: nie podoba ci sie sezon 1 to daj sobie spokoj? za odpowiedz wystarczy krotkie: TAK :)
Caly serial jest w podobym tonie dalej nawet jest troche gorzej ( 5 i 6 sezon to juz zupelna padaka), taka wysoka ocena jest bo wiekszosc oceniajacych na 9/10 ten serial , to smieszne nastolatki doszukujace sie w tym serialu telenoweli , zreszta masz obraz tych uzytkownikow w innych tematach , innych tematach czyli jakis badziewiastych opowiadanek o wielkiej milosc dwojga glownych bohaterow (zygac sie chce), wiec odradzam ci dalsze ogladanie