PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78160
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Miał być kolejny odcinek 5-tego sezonu. Czy ktos wie czemu powtarzaja 2-ugi czy tam 3-ci ? Zaraz mnie kurwi*a weźmie xD.

pitixpl

Ej no właśnie, ja zdurniałam. Nie wiem co oni dzisiaj pokazują!

ocenił(a) serial na 8
pitixpl

Pewnie Polsat zrobił to samo co rok temu.. Wtedy przerwał 4 sezon w listopadzie i zrobił przerwę w jego emisji aż do marca..

ocenił(a) serial na 10
diablica_jula88

No właśnie! ;/ ale się wkurzyłam!

ocenił(a) serial na 10
Agacia93

Pogieło ich jak oni mogą nam robić znowu to samo
jestem bardzo ale to bardzo zla

Cały tydzien się czeka na odcinek kolejny a tu taka ściema
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:((: bububububububububububububu

ocenił(a) serial na 10
bartkowiak_b

Zgadzam sie z Toba w zupełności. Tez czekam na kazdy odcinek cały tydzień....

ocenił(a) serial na 8
pitixpl

Ja też byłam w szoku wczoraj... Pomyślałam o co w tym wszystkim chodzi... Dziś dorwałam się do programu na następną niedzielę i niestety odc. 24...Tak się nie robi!!!!

pitixpl

Dokładnie, zgadzam się z Wami w 100%... Normalnie jak się dowiedziałam, że ma być 23 odc to nie mogłam uwierzyć... Myślałam, że to jakaś pomyłka czy coś w tym stylu, a "reklama" 2 sezonu rozwiała wszelkie nadzieje na pomyłkę...
Buuu... Przerwali 5 sezon od tak i myślą, że świecą... Jestem bardzo zła...
Chociaż Wiecie co... Tak sobie myślę, że już lepiej jak emitują znowu 2 sezon niż miało by nie być w ogóle "Bones"... :):)

ocenił(a) serial na 10
mara625

No moze i masz racje :P . Ale ja ogladalem cały 2-ugi sezon i z niecierpliwoscia czekalem na 5 sezon z lektorem. Nie moge tego przeboleć :-(

pitixpl

Wiesz ja też oglądałam już 2-gi sezon i w ogóle wszystkie, tylko do piątego... Cały oglądałam 5-ty, ale tylko z napisami, to już wolę z lektorem... A tu przerwali tak jak 4-ty... :( Też mi smutno z tego powodu... :(
Ale dobre i to, że w ogóle nie przerwali emitowania "Bones" ;) To jest jedynie pocieszające ;)