Miał być kolejny odcinek 5-tego sezonu. Czy ktos wie czemu powtarzaja 2-ugi czy tam 3-ci ? Zaraz mnie kurwi*a weźmie xD.
Pewnie Polsat zrobił to samo co rok temu.. Wtedy przerwał 4 sezon w listopadzie i zrobił przerwę w jego emisji aż do marca..
Pogieło ich jak oni mogą nam robić znowu to samo
jestem bardzo ale to bardzo zla
Cały tydzien się czeka na odcinek kolejny a tu taka ściema
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:((: bububububububububububububu
Zgadzam sie z Toba w zupełności. Tez czekam na kazdy odcinek cały tydzień....
Ja też byłam w szoku wczoraj... Pomyślałam o co w tym wszystkim chodzi... Dziś dorwałam się do programu na następną niedzielę i niestety odc. 24...Tak się nie robi!!!!
Dokładnie, zgadzam się z Wami w 100%... Normalnie jak się dowiedziałam, że ma być 23 odc to nie mogłam uwierzyć... Myślałam, że to jakaś pomyłka czy coś w tym stylu, a "reklama" 2 sezonu rozwiała wszelkie nadzieje na pomyłkę...
Buuu... Przerwali 5 sezon od tak i myślą, że świecą... Jestem bardzo zła...
Chociaż Wiecie co... Tak sobie myślę, że już lepiej jak emitują znowu 2 sezon niż miało by nie być w ogóle "Bones"... :):)
No moze i masz racje :P . Ale ja ogladalem cały 2-ugi sezon i z niecierpliwoscia czekalem na 5 sezon z lektorem. Nie moge tego przeboleć :-(
Wiesz ja też oglądałam już 2-gi sezon i w ogóle wszystkie, tylko do piątego... Cały oglądałam 5-ty, ale tylko z napisami, to już wolę z lektorem... A tu przerwali tak jak 4-ty... :( Też mi smutno z tego powodu... :(
Ale dobre i to, że w ogóle nie przerwali emitowania "Bones" ;) To jest jedynie pocieszające ;)