Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78475
7,0 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

1 w których odcinkach Bones spała z Sullym?wiem ze niby w 2x14 i 2x15 ale chodzi mi o scenke kiedy byli w lozku a potem Brennan polozyla sie na jego klatce piersiowej a wczesniej ona cos do niego mowila(mam wrazenie ze o tej klatce to nie byl sully)
2 jesli nie sully to kto?
3 z kim byla zwiazana Bones?(wiem tylko o sullym i pocalunku z gosciem w odcinku 2x10)
4 ktory to odcinek w ktorym Brennan przytula takiego chłopca?
5w ktorym odcinku i dlaczego brennan lapie bootha za dlon na cmentarzu?
6 ktory to odcinek w korym na poczatku bones lezy w lozku i cos z niego zrzuca a booth zakrywa oczy i je paczka.
7 w ktorym odcinku booth daje bones jaspera (ta świnkę)?
8 w korym to odcinku i o co chodzi w scence kiedy bones schodzi po schodach potem na nich siada, booth daje jej koperte a potem ona opiera glowe na jego ramieniu?
9 w ktorym odcinku pijany booth opiera glowe o ramie tempe. i dlaczego jest pijany?
troche tego duzo ale mam nadzieje ze ktos odpisze. z gory dzieki! pozdro!

Nionia

nionia, żaden problem ;)
tylko już nie denerwujcie LG zakładaniem oddzielnych tematów tylko po to, żeby zadać jedno pytanie!
;D

piegza

Bo jeszcze bidulka zacznie strzelać i przeczytamy w prasie o "Desperatce Gospodyni Domowej - LG has got a gun;DDD"

_LG_

i pójdzie do paki! (czy w więźniowie mają dostęp do internetu?)
i z kim piegża będzie piepszyć te bzdety? ;DDD

piegza

Muszę się uspokoić, bo PAKA nawet kabaretowa brzmi groźnie... a poza tym, co bym bez Piegży zrobiła!?! Ostatnio, jak jej nie było miesiąc, to z nudów zajęłam się kontrybucjami;)))

ocenił(a) serial na 10
_LG_

stworzylam ten temat zeby zadac kilka pytan a inni uzytkownicy uzywaja go by zadac swoje pytania(i tak powinno byc jeden temat do zadawania pytan). jak bd chciala o cos zapytac to bd pytac tutaj. nie bd zakladac nowych tematow.

Nionia

Spoko i tak nie mam broni;DDD

ocenił(a) serial na 10
_LG_

bron? boze nie! wiecie ze nowy odcinek znowu nie jest za tydzien tylko za dwa? masakra! i niesty bedzie tylko jeden odcinek. ten fox to se w ciulki leci.

Nionia

Wiem niestety... desancik by się przydał;)

ocenił(a) serial na 10
_LG_

Eldżi znajdz jakas bron i palnij kulke miedzy oczy prezesowi foxa. tak na odreagowanie. serio ulge przyniesie ci od zaraz!

ocenił(a) serial na 10
Nionia

Który to odcinek w którym Bones mówi, że jest dobra w łóżku, ale Booth nie ma żadnej wiedzy na ten temat czy jakoś tak? Z góry dzięki za odp! Pozdro!

Nionia

3x02 do starszawego policjanta, który zastanawiał się po co Bones łazi za Boothem. Pewnie jest świetna...

Nionia

Nioniu wierz mi, że nawet gdybym była zawodowym snajperem to się do tego nie przyznam. Wiem o istnieniu gróźb karalnych;)))

ocenił(a) serial na 10
_LG_

a wlasnie jak sie pisze w nowym akapicie (czy jak to nazwac)?

ocenił(a) serial na 10
_LG_

pomysl... za te grozby jakis seksowny agent naklada ci na rece kajdanki. jakbys sie czula? chyba dobrze nie?

Nionia

To ostatnie bez komentarza....;)

By zacząć nowy akapit naciskasz "odpowiedz" na samej gurze, przy początku tematu.

_LG_

Boże górze! co mi się stało...

ocenił(a) serial na 10
_LG_

dzieki bardzo. nie przejmuj sie bledem kazdemu moze sie zdarzyc

Nionia

Zdenerwowałam się i poszło...;)

ocenił(a) serial na 10
_LG_

Który to odcinek w którym Bones mówi, że jest dobra w łóżku, ale Booth nie ma żadnej wiedzy na ten temat czy jakoś tak? Z góry dzięki za odp! Pozdro!

Nionia

To jest z odcinka 3x02 - to jest ten sam w którym pijany Booth opierał się o Bones ;]

Przy okazji witam wszystkich fanów serialu :D

ocenił(a) serial na 10
Hanako

Dzieki LG i Hanoko. witamy na forum! <za krótki>

Nionia

Witam.
Nioniu, najlepiej jak pytanko jest na samym dole, to od razu je widać;)

ocenił(a) serial na 10
_LG_

tak wiem sorki. jak zauwazylam ze jest w srodku od razu dodalam je znowu aby bylo na dole.

Nionia

Nic się nie stało, to tylko sugestia;)

ocenił(a) serial na 10
_LG_

O co chodziło w scence kiedy wszyscy byli w sądzie a Angela ktora byla przesluchiwana powiedziała ze nic nie powie, na co bones -prosze cie Angela, czy cos takiego? Dzieki z gory

Nionia

Hej!
Chodzi zapewne o odcinek 3x13 "Verdict..."
Angela brała udział w zbieraniu i materiału dowodowego na potrzeby śledztwa przeciwko Maxowi - ojcu Brennan. Podczas procesu przeciwko Maxowi zeznawali pracownicy Jeffersonian z wyjątkiem Bones ma się rozumieć. Gdy wezwano na świdka Ange, ta odmówiła składania zeznań zasłaniając się poprawkami do Konstytucji i przyjaźnią z Bones. Brannan mówiła, że jej przyjaciele nie powinni przez wzgląd na nią odmawiać składania zeznań. Gdy Ange powiedziała sędziemu, że odmawia brania udziału w procesie, Bones starała się ją od tej decyzji odwieść... nieskutecznie.

ocenił(a) serial na 10
_LG_

Dzieki bardzo. Troche to dziwne Bones sama nie chciala zeznawac a kazala pracownikom i angeli zeznawac na niekorzysc jej ojca. dobrze zrozumialam?

Nionia

Dobrze. Od Bones nie wymagano by występowała przeciw ojcu, ale ona nie wymagała by inni kierowali się przyjaźnią. Chciała by wykonywali swą pracę. I tyle;)

ocenił(a) serial na 10
Nionia

dzisiaj w szkole kolezanka zadala mi pytanie i zgupialam dosłownie. czy bones kogos zabila? wiem ze byla podejrzana ale morderstwa nie kojarze. aha jeszcze jedno jak Caroline zwraca sie do bones?

Nionia

Hejes!;)
1) Czy Bones kogoś zabiła?
Zabiła owszem, ale we własnej obronie i obronie Bootha. W 2x04 zabiła gościa nasłanego przez Eppsa.
Bones jednak nikogo nie zamordowała. W 3x13 podczas procesu ojca w swoich zeznaniach sworzyła uzasadnioną wątpliwość w winę Maxa (swego staruszka) sugerując, że ona mogła zabić wicedyr FBI, jednakże nigdy nie rozwikłano tej sprawy. Brennan nie wzięła winy na siebie, nie powiedziała wprost że maczała palce w morderstwie a jedynie odciagała podejrzenia od ojca.
2) Caroline jest Kreolka z Nowego Orleanu i używa francuskich zwrotów- mawia do swych znajomych "cherie".

ocenił(a) serial na 10
_LG_

Hello LG! dzieki za odp! <za krótki> <za krótki>

ocenił(a) serial na 10
Nionia

w najnowszym odcinku 4x17 bones miala sie zapytac czy booth zostanie ojcem jej dziecka. padlo to pytanie? bo ja jeszcze odcinka nie widzialam. jesli padlo to jak booth zareagowal? dzieki

użytkownik usunięty
Nionia

Nie, ale spojrzenie na Bootha pod koniec odcinka jak dla mnie było bardzo sugestywne...;) Szkoda, bo ja wierzyłam w tę plotkę i czekałam z niecierpliwością na 4x17. Ale tak w ogóle, to główna bohaterka od kilku odcinków jest dziwna... Może zaczyna mieć jakiś wątpliwości czy co?

ocenił(a) serial na 10

Lady zgadzam sie z toba w 100% bren od jakiegos czasu jest jakas inna. obejrzalam odcinek i mam wrazenie ze bones nie byla soba bylo cos nie tak ale odcinek ogolnie fajny. najlepsza ostatnia scenka w royal dinner

ocenił(a) serial na 10
Nionia

kim był mężczyzna, którego Booth uderzył na swoim pogrzebie? Z góry dzięki za odp.

użytkownik usunięty
Nionia

Ten mężczyzna był jakimś przestępcą, który kiedyś obiecał Boothowi, że pojawi się dopiero na jego pogrzebie. Po ,,zastrzeleniu" przez Pam agent został ukryty i pojawił się na fałszywej uroczystości, aby schwytać faceta.

ocenił(a) serial na 10
Nionia

hej! w którym odcinku 4 sezonu na samym końcu Bren przychodzi do Bootha siadają na kanapie i Bren pije chyba wina z butelki? z góry dzięki za odp.

Nionia

4x20 The Cinderella in the Cardboard

ocenił(a) serial na 10
Nionia

4 lutego będzie odcinek 5x14(98) kiedy dokładnie będą odcinki 5x15 i 5x16(99 i 100)? Podobno 100 ma być 8 kwietnia, ale nie wiem. Z góry dzięki za odp.

Nionia

http://www.tv.com/bones/show/33332/episode.html

Na to wygląda zgodnie z "rozkładem jazdy" tv.com.;)
Pozdr.