Komu się podobał odcinek z facetem udającym konia:-)
heheh.Gdybyś pytał komu się nie podobał- to ja się podpisuje obiema rękami.Obawiam się ,że po tym odc. serial straci sporo fanów.To była kompletna pomyłka jak dla mnie.
Seriale mają swoje lepsze i gorsze chwile. Czasem, mimo ciekawego scenariusza i dobrej gry aktorskiej, odcinki nie są dobrze oceniane.
Trzeci sezon "Kości" wypadł trochę słabiej niż 1 i 2, ale czy po jednym gorzej ocenianym epizodzie serial straci fanów i ogladalność? Nie sądzę. Sporo osób na tym forum zna 3 sezon i dużą część 4, a mimo to nie skrośliły one "Bones" i nadal czekają na kolejne odcinki. Wbrew pozorom, czwarty sezon w Stanach jest niezwykle popularny, choć ma słabsze i lepsze odcinki. Pozostaje się tylko zastanowić, czy ktoś, kto po obejrzeniu jednego gorzej ocenianego odcinka przekreśla cały serial jest jego fanem?
Faktycznie .Przyznaję się do błędu.Z tymi fanami może i za dużo powiedziane.W końcu fan jest zawsze beznadziejnie wierny , temu komu kibicuje i czym się pasjonuje.Ale pomijając to, ten odcinek był na prawdę bardzo nieudaczny- w mojej ocenie.