TV FOX postanowiła rozwiązać zagadkę serialu Vanished, który został zdjęty z anteny w 2006 roku po 9 wyemitowanych odcinkach, używając Bones. Jeden z odcinków nadchodzącego 3 sezonu zostanie poświęcony właśnie rozwiązaniu zagadki z Vanished. Jest to dość nowatorskie rozwiązanie, którego zbyt często nie widuje się w tv.
Dlatego polecam obejrzenie Vanished, nie jest to jakieś arcydzieło (zrobili tylko 13 odcinków), obejrzałam, bo grał tam Gale Harold (znany z roli Briana w "Queer as Folk"). Nawet mnie wciągnęło, chociaż wszystko było OSTRO namieszane. Został tydzień (dla niektórych ponad miesiąc) :D wakacji, jak ktoś nie ma co robić to może obejrzeć.
Jeśli pojawi się więcej info to dam znać :)
Wiadomo może już co i jak? Rozwiążą zagadkę w Bones?
Kurcze, bo nie wiem czy oglądać Vanished w całości.
Trudno przy Vanished mówić o całości, bo serial został przerwany, więc koniec ostatniego odcinka jest od czapy i nie daje żadnego rozwiązania.
Mam nadzieję, że pomysł wypali jeszcze w tym sezonie, mimo strajku scenarzystów...
10 juz był nie puscili 9 odcinka a nie wiem czemu źródło http://fox.com/bones
a nastepny już jutro czyli 11 grudnia
Niestety znów przesunęli datę premiery odcinka 3x10, tym razem na 22 luty 2008!!
nie no nie załamuj mnie od początku grudnia sprawdzam czy nie pojawiają się nowe odcinki.... ileż można czekać?
to ja was już całkiem zdołuję:
nowe odcinki dopiero od 28 kwietnia: http://community.tvguide.com/blog-entry/TVGuide-Editors-Blog/Ausiello-Report/Exc lusive-New-Bones/800030213
za to w międzyczasie pokażą nigdy nie emitowany odcinek (chyba drugiego sezonu) "Player Under Pressure" - miał być to odcinek 19
heh... nie no teraz to już przegieli jeszcze jakieś bzdetne tłumaczenia... heh...
mi się wydaje że ten odcinek to 9 z 3 serii bo na stronie Fox'a po 8 mamy od razu 10! Ale kto wie....
nie, to na pewno 19 odc. 2 serii, nie był emitowany, bo to był okres strzelaniny na uniwersytecie w Virginii
co do tego 28 kwietnia, to oni skończą sezon (czyli te 13 czy 12 odcinków, nie wiem ile to tam jest) pod koniec maja tak, jakby skończyła się normalna pełna seria, czyli 22. kazdy serial ma teraz o połowę krótsze sezony, przez ten cały strajk. ale nie wiem czy to jest takie dobre posunięcie z tak późną datą, bo jeżeli strajk scenarzystów wkrótce się nie skończy, to 4 sezon i tak we wrześniu nie wystartuje.
jesteśmy więc skazani na dłuuuugie czekanie. ja i tak nie mam źle, bo jestem dopiero przy 8 odc 1 serii i jeszcze mi trochę do 3, ale ten serial jest po prostu nieziemski i mam nadzieję, że jakoś to się wszystko poukłada
oj nawet nie strasz.... nieziemski to mało powiedziane! Zobaczysz, że później jeszcze się rozkręca i wpada się wręcz w uzależnienie!
a co do następnych odcinków to pozostaje tylko czekać i skreślać dni w kalendarzu...
wyjaśniło się coś, wiecie może?
widzę że są już dostępne do 12 włącznie odcinki 3-ego sezonu Bones. W którym z nich ostatecznie mieliby wyjaśnić zagadkę Vanished?
Wydaje mi się, że strajk scenarzystów rozpierniczył całe plany. Ostatni odcinek sezonu będzie w USA 19 maja. Z tego co wiem, nie ma szans na takie rozwiązanie. Może coś w 4 sezonie będzie?(pierwszy odcinek 26 sierpnia!!!).
Taka ciekawostka: Pierwotnie odcinki: 4x01 i 4x02 były oznaczone w scenariuszu jako 3x15 i 3x16.