PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78160
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Prosze utwierdzcie mnie w przekonaniu, ze za tydzień w niedziele beda nowe odcinku 5-tego sezonu, ktory zostal przerwany w grudniu(czy tam kiedyś). Widzialem na reklamie, ze bedzie odcinek jak ich zamknęli w laboratorium i myślano, że są to zwloki prezydenta, a to oznacza 5 sezon. Tylko Polsat czasem ma inne wyobrażenie i puszcza powtórki.

pitixpl

tak, nowy odcinek Kości będzie w tą niedzielę ;)

Bernadetta

I na dodatek od razu dwa odcinki :)
Będzie bosko. A jeśli Polsat nadrobi zaległości i już wkrótce będzie 6 sezon puszczany... ;D

halfblood_princess

cały 5 sezon i 6 można i tak obejrzeć online :)

Bernadetta

Że można to ja wiem :) Ale inaczej ogląda się tv a inaczej w komputerze.
Ale nie ma całego 6 sezonu... ; /

halfblood_princess

Nie ma całego 6, bo jeszcze nawet nie został wyemitowany w USA xD

ocenił(a) serial na 10
halfblood_princess

6 sezon zapewne puszczą dopiero jesienią i zapewne znów przerwą w grudniu i pewnie drugą połowę sezonu 6 zobaczymy dopiero pod koniec lutego ;> tak jak w tym roku i w ubiegłym. Nie wiem po co oni robią te przerwy..

pitixpl

super długo czekałem na nowe odcinki. Fajnie weekend się zapowiada dzisiaj Piorun i Siedem jutro Skazani na shawshank, niedziela Nowe Kosci a na dodatek w poniedziałek szklana pułapka 3 nic tylko oglądać

marcel_21

Nareszcie:) strasznie się cieszę i to dwa pod rząd!! właśnie to czekanie jest fajne, gdybym miała oglądać na necie to pewnie kilka naraz. A co za dużo to niezdrowo;)

Sienna_3

co to był za odcinek: końcowa scena bodajże , booth ratuje bones z opresji, rzucajac sie na nia i przyperajac do sciany xD
tylko tyle pamietam:D ktos wie, jaki to odcienek?

oallaa13

Nie pamiętam... ale to w czołówce jest ;)
A to przypadkiem nie wtedy, Kiedy (SPOILER) Zack wysadza swoje ręce?