PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78160
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Od nowej fanki "Kości":

użytkownik usunięty

Cześć! "Kości" zaczęłam oglądać od niedawna i od razu się w nich zakochałam. W sumie zaczęłam jak zobaczyłam pare odcinków 4 serii w TV. Postanowiłam obejrzeć je w necie. Mam za sobą cały sezon 3 parę odcinków 4, 2 odcinki 5 i trochę 1 i 2. Ale nie mogę się wykapować w jednym: Dlaczego Hodgins i Angela zarwali? Bo szukam po odcinkach i nie mogę znaleść, a bardzo mnie to ciekawi, jak możęcie to podajcie mi proszę nr. odcinka albo po prostu odpowiedzcie :)
PS.
Uwielbiam ten serial - w 100% dorównuje "Dr. Hosue" który był moim ulubionym

ocenił(a) serial na 10

Angela i Hodgins zerwali, dlatego ze przyjechał mąż (teraz juz byly) Angeli. Pokłócili sie o niego i zadne z nich nie ratowalo tego zwiazku.
I gdy chcieli wziąć ślub przerwano ceremonie ze wzgledu na to ze Angela była jeszcze mężatką.

dokładnie, a to był któryś z odcinków 4 sezonu... - tak na początku :P Strzelam, że to był 3 odc :P

ocenił(a) serial na 7
mara625

To było w 1 odcinku ;pp

użytkownik usunięty
izuniad12

Dzięki wam!
Pozdrawiam wszystkich fanów ^__^

wow ja też uwielbiam ten serial! świetny, lepszy od wszystkich CSI-ów i tych innych amerykańskich... każdy odcinek ciekawy i do tego świetny humor :]:]

wake_the_dead

:) Tak to jest niesamowity serial, który mnie się nigdy nie znudzi... :) Humor genialny, dialogi, sceny itp... :) super :) Nic dodać nic ująć :)
Również pozdrawiam wszystkich fanów "Bones" :) No i udanych wakacji :)