PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78060
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Sezon 7

użytkownik usunięty

Witam nie wie ktoś czy będzie sezon 7 bo nigdzie nie mam żadnej informacji na temat planów co do serialu wie ktoś coś ?

ocenił(a) serial na 9

Będzie!!! Tylko jest problem, bo Emily Deschanel grająca Bones zaszła w ciążę (w prawdziwym życiu ;) ) i nie wiadomo jeszcze, jak to wpłynie na losy Temperance. Być może sezon będzie więc krótszy niż zazwyczaj, albo Bones wyjedzie albo jej bohaterka też będzie w ciąży.

użytkownik usunięty
Callisto_2

Trudno może się skończyć na sezonie 7 coż też tak bywa.

ocenił(a) serial na 10

Nie tylko nie to. Ten serial jest tak zajebisty, że powinny nakręcić jeszcze 20 sezonów ;)

ocenił(a) serial na 8
pitixpl

Tyci SPOJLER
Trochę wyjaśniło się w tej kweistii.... :)
Koniec

Drozdzowa

To ja proszę o szczegóły:)
Dziś w USA premiera ostatniego odcinka 6. sezonu; nie mogę się doczekać.

ocenił(a) serial na 8
pani_karka

SPOJLER !!!!!!!!!!!!!!
Ciąża Emily została wpisana w scenariusz, o czym dowiadujemy sie na samym końcu odcinka. :D:D:D Ojcem dziecka jest Booth, wiec jak możemy przypuszczać...w 22 odcinku przespali się ze sobą :)
KONIEC !

Drozdzowa

Dzięki:) Tym niecierpliwiej czekam na nowy odcinek.

ocenił(a) serial na 6
pani_karka

7 sezon ma być skrócony do 12-13 odcinków (najprawdopodobniej). W midseason miejsce Bones ma zająć ich spin-off, czyli The Finder. Oby skończyli tym minisezonem ten serial, bo się wyraźnie scenarzystom pokończyły pomysły (i to już ze dwa sezony temu).

gagarin77

Czytałam gdzieś, że sama Emily już kiedyś (dawno temu) mówiła, że jeżeli Booth i Brennan się zejdą, to będzie koniec serialu.
Ja tylko proszę o więcej Fishera:)

ocenił(a) serial na 8
gagarin77

Sezon ma być skrócony ze względu na Emily...nie sądze, aby to był koniec serialu. Myśle, że to co napisała pani_karka świadczy raczej o tym, że zakończenie tego sezonu mogło być dokręcane ze względu na zaistniałą sytuację, której nie brał nikt wcześniej pod uwagę :) Z tego co pamiętam miało być około 8 sezonów.

Drozdzowa

O, nie wiedziałam o takiej liczbie sezonów.
Emily sugerowała - o ile źródła są wiarygodne - że B&B kiedyś się zejdą, ale wtedy trudno będzie kontynuować serial, bo zniknie chemia, która to wszystko trzyma. Nie podawała konkretnego momentu przypuszczalnego połączenia się pary;)
Moim zdaniem chemia zniknęła już po pojawieniu się Hannah. A po jej odejściu nie wróciła. Trochę żal.

pani_karka

Przekornie przyszło mi do głowy, że jest jeszcze jedna możliwość: scenarzystom skończyły się pomysły, a stacji pieniądze, więc wszyscy odetchnęli z ulgą, gdy zmieniła się sytuacja Emily, bo można z klasą zakończyć serial - niby to z powodu ciąży głównej aktorki;)
Tak czy siak, wszystkiego najlepszego dla Emily z rodziną. A ja powoli zaczynam szukać innego serialu do oglądania.

ocenił(a) serial na 8
pani_karka

Czytałam rozmowę z Hansonem, czy kimś z produkcji, który potwierdził, ze 7 sezon zacznie się w ramówce jesiennej, a styczniu czy lutym ustapi miejsca spin-offowi (możliwe, ze bedzie powiązany z Bones), a na wiosnę Bones powróci do ramówki (ze względu na 3 miesieczny urlop Emily). Dodal jeszcze, że nie był to żaden sen, czy wersja alternatywna. Rozmowa dotyczyła klątwy moonlighting, przy czym powiedział, że Jeżeli widownia chciała oglądać Booth’a i Brennan sprzeczających się ze sobą z uwagi na różne poglądy, wyczuwając między nimi seksualne napięcie, sądzę, że te same osoby będą chciały wiedzieć jak sobie poradzą z tym, że to nowe życie stawia ich w sytuacji, w której nie maja wyboru i muszą je ze sobą dzielić.

Drozdzowa

Dzięki za wiadomość:)
Spin-off będzie z tym intrygującym panem "Finderem"?

ocenił(a) serial na 8
pani_karka

Dokładnie :) Myślę, że niestety istnieje szansa, ze serial po 7 serii, jeśli odniesie jakiś sukces na zawsze zastąpi Kości (chociaż nie ma tego złego, bo zapowiada się całkiem nieźle)

Drozdzowa

Zapowiada się nieźle, bo jest na kim oko zawiesić;) No i Michael Clarke Duncan jako łagodny prawnik...:)

ocenił(a) serial na 9
Drozdzowa

Co za "Finder" rozwińcie temat bo nie wiem:)

ocenił(a) serial na 8
Natalia16191

A no jest :))) Chodzi o 19 odcinek 6 serii. Tutaj sznurek http://www.imdb.com/title/tt1628112/

ocenił(a) serial na 9
Drozdzowa

A faktycznie sama się zastanawiałam dlaczego taką barwną ekipę wprowadzili:)