Oglądałem i swego czasu był moim ulubionym serialem, a teraz mi się po prostu znudził.
Oglądałem bodajże do 4 sezonu i nie wiem co się stało. Po prostu nie trawię już tego -__-
Natomiast za te 4 sezony wystawiam ocene 8/10.
Być może to po prostu mój gust serialowy się zmienił nie wiem :)
W takim razie mój gust seriolowy również uległ zmianie, bo ja - wielka, zagorzała wielbicielka tego serialu!!! - najnormalniej w świecie przestałam go oglądać...
A z wypiekami czekałam na każdy kolejny odcinek, pierwsze sezony oglądałam po kilka razy...to były piękne czasy!!!
W 4 sezonie serial przeżywał kryzys, a w 5 i 6 sezonie zmienia się klimat serialu, jest bardziej nastawiony na humor.
Więc nie zmienił się wam gust filmowy, tylko serial uległ zmianie.
Ja na przykład nadal go oglądam i podobało mi się całe 6 sezonów, bo lubię i kryminał, i komedię.
Wam najwyraźniej nie podoba się taki sposób połączenia tych gatunków lub przyzwyczailiście się do poprzedniego klimatu i źle reagujecie na zmiany.
Jak dla mnie 7 sezon jest słaby, a oglądam z ciekawości i przyzwyczajenia.
I tez bardzo chętnie oglądam powtórki poprzednich sezonów. Jak dla mnie drugi był najlepszy.
No ja miałem tak samo, nie wiem być może rzeczywiście to przez zmianę klimatu serialu, ale tak jakoś to już nie są te same kości co kiedyś. I zgadzam się mi też 2 sezno przypadł na gustu najbardziej :)
mam podobnie, oglądałam gdzieś do połowy, ale już sezon 4,5, 6, 7 wyrywkowo i niezbyt mi się podobało. najlepsze były pierwsze sezony, super, a potem takie rozczarowanie. może zbyt długo to kręcą, na siłę i dlatego przestało mnie porywać. tak samo csi las vegas, rozciągnęli to do granic niemożliwości więc od 9 sezonu już nie oglądam.