PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78158
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Stare dobre czasy.

ocenił(a) serial na 9

Oglądałem i swego czasu był moim ulubionym serialem, a teraz mi się po prostu znudził.
Oglądałem bodajże do 4 sezonu i nie wiem co się stało. Po prostu nie trawię już tego -__-
Natomiast za te 4 sezony wystawiam ocene 8/10.
Być może to po prostu mój gust serialowy się zmienił nie wiem :)

JamesTC

W takim razie mój gust seriolowy również uległ zmianie, bo ja - wielka, zagorzała wielbicielka tego serialu!!! - najnormalniej w świecie przestałam go oglądać...
A z wypiekami czekałam na każdy kolejny odcinek, pierwsze sezony oglądałam po kilka razy...to były piękne czasy!!!

daga987

W 4 sezonie serial przeżywał kryzys, a w 5 i 6 sezonie zmienia się klimat serialu, jest bardziej nastawiony na humor.
Więc nie zmienił się wam gust filmowy, tylko serial uległ zmianie.
Ja na przykład nadal go oglądam i podobało mi się całe 6 sezonów, bo lubię i kryminał, i komedię.
Wam najwyraźniej nie podoba się taki sposób połączenia tych gatunków lub przyzwyczailiście się do poprzedniego klimatu i źle reagujecie na zmiany.
Jak dla mnie 7 sezon jest słaby, a oglądam z ciekawości i przyzwyczajenia.
I tez bardzo chętnie oglądam powtórki poprzednich sezonów. Jak dla mnie drugi był najlepszy.

ocenił(a) serial na 9
daga987

No ja miałem tak samo, nie wiem być może rzeczywiście to przez zmianę klimatu serialu, ale tak jakoś to już nie są te same kości co kiedyś. I zgadzam się mi też 2 sezno przypadł na gustu najbardziej :)

ocenił(a) serial na 6
JamesTC

mam podobnie, oglądałam gdzieś do połowy, ale już sezon 4,5, 6, 7 wyrywkowo i niezbyt mi się podobało. najlepsze były pierwsze sezony, super, a potem takie rozczarowanie. może zbyt długo to kręcą, na siłę i dlatego przestało mnie porywać. tak samo csi las vegas, rozciągnęli to do granic niemożliwości więc od 9 sezonu już nie oglądam.