Jak ja kocham Bones za zakończenia odcinków ;* Więc, jak Wam się podobał odcinek (kto oglądał)? Wróciła chemia i odpowiedni klimat. Po za tym nie chce, żeby Sweets był z tą przy głupawą Daisy ;/ Dla mnie najlepsze sceny- prowokacja z facetami Bones+ uśmiech Booth'a :D i oczywiście końcowa rozmowa i spojrzenia... ;)
Ach...
Ja jutro będę miała może coś do powiedzenia na ten temat.
Andziu przyszłam zapytać, dlaczego nie wrzuciłaś tego tematu na "wyczerpujące pytania"...?
Oj Andzia, Andzia! Co ja z Tobą mam;))) Nie odwiedzasz długich pytań i nie podrzucasz mnie i piegżowatej tematów. Wstyd;)))) Wyręczę Cię, ale żeby mi to było ostatni raz!!!;D
Cieszę się, że się nie gniewasz. Może powinnam urodzić jakiegoś innego Hamiltona to napiszesz jakieś opowiadanko, co? ;)
Więc zgodnie z instrukcją, napij się herbatki, obejrzyj bloopers'y z Bones i napisz coś dla nas ;)
Na dzisiejszą pogodę najlepiej czarna z mleczkiem ;D I trzymam Cię za słowo...
oh nareszcie jakiś fajny odcinek:)W starym dobrym stylu Bones. Po season premiere straciłam część nadziei. Ale Man in the outhouse świetny. Dużo BB, szczególnie ostatnia scena! Jak tu nie spekulować na temat romansu Emily i Davida...po takich spojrzeniach??!!Chciałabym, żeby mój facet tak na mnie patrzył:P (mam nadzieję, że tego nie przeczyta). Świetny pomysł z Brennan umawiającą się z dwoma facetami i tłumaczącą to racjonalnymi względami:D i jej zdziwienie, że nic z tego nie wyszło:D haha.
naprawdę za odcinek 5/5!!
Dziewczyny, ja jestem ciemna jak tabaka w rogu, więc czy któraś mogłaby mi wytłumaczyć jak z tego cholerstwa coś pobrać, proszę.
Ściągasz z sieci malutką aplikację napi-projekt i instalujesz. Potem jak masz plik filmowy i wskażesz go temu mini-programikowi on za Ciebie pobiera napisy dopasowane do tego filmu. I to cała filozofia. Jest super - całą robotę odwala sam.
dzięki LG ;*, ale z tego tyłek, bo link chyba jest death i niestety nie mam jak pobrać, a bez napisów połowy tego ich antopologicznego bełkotu nie rozumiem :((
wchodzisz na strone klikasz w pobierz pobierasz progaram rozwijasz u siebie na kompie go
jak sie doapsowuje napisy dowiesz sie dokladnie na stronie napi projetu klikajac w o programie
jak cos pisz
Mam, ale chyba poszukam sobie wolnej gałęzi i odpowiedniej grubości sznura- nie czyta mi filmu :(((((
Tak, napewno to ten. Na napisach24 jeszcze nie ma. Przepraszam za kłopot, poczekam na napisy24.
właśnie widzę że na napisy24 jednak są, jeszcze raz was przepraszam, więcej głowy nie zawracam.