PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78087
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Jak ja kocham Bones za zakończenia odcinków ;* Więc, jak Wam się podobał odcinek (kto oglądał)? Wróciła chemia i odpowiedni klimat. Po za tym nie chce, żeby Sweets był z tą przy głupawą Daisy ;/ Dla mnie najlepsze sceny- prowokacja z facetami Bones+ uśmiech Booth'a :D i oczywiście końcowa rozmowa i spojrzenia... ;)

Ach...

andzia_45

Ja jutro będę miała może coś do powiedzenia na ten temat.

Andziu przyszłam zapytać, dlaczego nie wrzuciłaś tego tematu na "wyczerpujące pytania"...?

ocenił(a) serial na 10
_LG_

Nie mam zielonego pojęcia ^^ Możesz mnie wyręczyć? :)

andzia_45

Oj Andzia, Andzia! Co ja z Tobą mam;))) Nie odwiedzasz długich pytań i nie podrzucasz mnie i piegżowatej tematów. Wstyd;)))) Wyręczę Cię, ale żeby mi to było ostatni raz!!!;D

ocenił(a) serial na 10
_LG_

Tak jest! No, ale co ja się psorom będę wcinać w pytania ^^

andzia_45

Co Ty wygadujesz Adzia!?! Nie bądz taka, jak Twojej Mamy dzieci;)))

ocenił(a) serial na 10
_LG_

Hyhy :P Wolę pozycję obserwatora, tzn. w tym przypadku czytającego ;)

andzia_45

Nie gniewam się Andziu. Jak mogę się gniewać na mamę Marca Hamiltona?;)

ocenił(a) serial na 10
_LG_

Cieszę się, że się nie gniewasz. Może powinnam urodzić jakiegoś innego Hamiltona to napiszesz jakieś opowiadanko, co? ;)

andzia_45

Mam pomysł... już dość długo, ale po przeczytaniu poradnika Piegży zwątpiłam...

ocenił(a) serial na 10
_LG_

A to dlaczego?

andzia_45

Jak mawia Pismo: "Czytajcie, a się dowiecie..." w tym wypadku ankietę;)

ocenił(a) serial na 10
_LG_

Więc zgodnie z instrukcją, napij się herbatki, obejrzyj bloopers'y z Bones i napisz coś dla nas ;)

andzia_45

Zobaczę co się da zrobić.
Obiecuję.
Jak sie tylko dowiem, jaka to herbata...

ocenił(a) serial na 10
_LG_

Na dzisiejszą pogodę najlepiej czarna z mleczkiem ;D I trzymam Cię za słowo...

andzia_45

Ok. W razie czego zwrócę się o poradę, jak ostatnio. I wtedy coś poczniemy;) jak ostatnio Marca;)

ocenił(a) serial na 10
_LG_

Dobrze, dobrze :)

andzia_45

Przyszłam tylko poinformować,że się rodzi w bólach i znoju. Strasznie powoli...

ocenił(a) serial na 9
andzia_45

oh nareszcie jakiś fajny odcinek:)W starym dobrym stylu Bones. Po season premiere straciłam część nadziei. Ale Man in the outhouse świetny. Dużo BB, szczególnie ostatnia scena! Jak tu nie spekulować na temat romansu Emily i Davida...po takich spojrzeniach??!!Chciałabym, żeby mój facet tak na mnie patrzył:P (mam nadzieję, że tego nie przeczyta). Świetny pomysł z Brennan umawiającą się z dwoma facetami i tłumaczącą to racjonalnymi względami:D i jej zdziwienie, że nic z tego nie wyszło:D haha.

naprawdę za odcinek 5/5!!

shann_2

napisy polskie do tego odcinka sa juz
na napiprojekt

Emilia_9

Dzięki za cynk. Przyda się;)))

Pozdr.

ocenił(a) serial na 10
Emilia_9

Dziewczyny, ja jestem ciemna jak tabaka w rogu, więc czy któraś mogłaby mi wytłumaczyć jak z tego cholerstwa coś pobrać, proszę.

wm_mk

Ściągasz z sieci malutką aplikację napi-projekt i instalujesz. Potem jak masz plik filmowy i wskażesz go temu mini-programikowi on za Ciebie pobiera napisy dopasowane do tego filmu. I to cała filozofia. Jest super - całą robotę odwala sam.

_LG_

http://www.napiprojekt.pl/index.php3?www=pobierz.php3&ver=1
Tu masz linkę;)

ocenił(a) serial na 10
_LG_

dzięki LG ;*, ale z tego tyłek, bo link chyba jest death i niestety nie mam jak pobrać, a bez napisów połowy tego ich antopologicznego bełkotu nie rozumiem :((

wm_mk

wchodzisz na strone klikasz w pobierz pobierasz progaram rozwijasz u siebie na kompie go
jak sie doapsowuje napisy dowiesz sie dokladnie na stronie napi projetu klikajac w o programie
jak cos pisz

ocenił(a) serial na 10
Emilia_9

dzięki i Tobie E. :*. Poszukam na necie, może będzie gdzieś instalka.

ocenił(a) serial na 10
wm_mk

Mam, ale chyba poszukam sobie wolnej gałęzi i odpowiedniej grubości sznura- nie czyta mi filmu :(((((

wm_mk

Sprawdzałam - link chodzi. Zacznij lepiej od i poczytaj http://www.napiprojekt.pl/

ocenił(a) serial na 10
_LG_

Nic z tego nie będzie :( nie widzi mojego pliku z Bones.

wm_mk

na napisy 24 tez one sa wiec moze tam spróbuj

wm_mk

Mój widzi - to zwykły avi. Nie wiem, co mogę jeszcze zrobić. Napewno dokładnie wskazałaś ten plik?

ocenił(a) serial na 10
_LG_

Tak, napewno to ten. Na napisach24 jeszcze nie ma. Przepraszam za kłopot, poczekam na napisy24.

wm_mk

http://napisy24.pl/
sa luknij na 4 pozycje w najnowszych napisach

ocenił(a) serial na 10
wm_mk

właśnie widzę że na napisy24 jednak są, jeszcze raz was przepraszam, więcej głowy nie zawracam.

wm_mk

nie masz za co przepraszać miłego oglądania z naipskami

ocenił(a) serial na 10
Emilia_9

Kocham Was :*******.

wm_mk

Wow! O kurcze wm.mk, nie wiem,co powiedzieć.