PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78160
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Tragiczna wiadomość

ocenił(a) serial na 10

Mowie to z zalem na sercu, ale polsat nie zamierza kontynowac 5 tego sezonu (http://www.polsat.pl/Nasze_Programy,2846/Kosci,1509/index.html) tylko ciagle drugi. Mam nadzieje ze sie myle i w niedziele bedzie 12 odcinek 5-tego sezonu.

ocenił(a) serial na 10
pitixpl

Pewnie koniec jesiennej ramówki (przecież są finały różnych konkursów jak "Mam talent!" więc na pewno po ramówce) i robią przerwę na zimę a kontynuować 5 sezon pewnie będą dopiero na wiosne (nowa, wiosenna ramówka)

ocenił(a) serial na 10
Oktawia_

zawsze jest przerwa bez zapowiedzi.. rok temu też była, dwa lata nie pamiętam czy też. Ale jak już zaczęli puszczac, to dadzą do końca. taką mam nadzieję! :)

zakrencona_

Tak 4 sezon też tak przerwali bez zapowiedzi, ale później go kontynuowali... Z piątym też tak na pewno zrobią...
Tak jak pisze Oktawia, pewnie 5-ty sezon będą emitować dopiero na wiosnę... :)

użytkownik usunięty
mara625

No chyba żartujesz ! ! !

ocenił(a) serial na 6
pitixpl

Przecież można oglądać online wszystkie odcinki. I to bez lektora, który zagłusza aktorów.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 10
bartkowiak_b

@Fake wyluzuj xD. Widac, ze sie nie zna ...

pitixpl

fake7714 nie chcesz odpowiadać, nie rób tego, innym jak widzę włos z głowy nie spadł:)

ocenił(a) serial na 6
ceylor

Chyba raczej "korona z głowy nie spadła" ;)

selfishcat

wiedziałam, że ktoś mnie poprawi:) chyba w pierwszej chwili pomyślałam o tym, że nic się nie stało tym, którzy potrafili normalnie odpowiedzieć lub wstrzymali się od odpowiedzi w ogóle:), oczywiście korona lepiej pasuje:).... a i zapomniałam podziękować tym, którzy jednak pomogli...dziękuję:)