PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78137
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Ciekawe kiedy wylądują w łóżku :D to kwestia czasu myśle mi sie wydaje, że Angela bardziej lecie na Bootha niż brennon

Logan_Cole

Nie chcę Cię roczarować - Angela ostatecznie będzie z kimś innym, a Booth i Brennan nie są w drugiej serii blizej łóżka niż w pierwszej ;-)

Logan_Cole

Ja jakoś tej sceny nie wyczekuje.... jak dla mnie to to, by wszystko popsuło, całą tą atmosferę i charakter filmu. Fajnie by było gdyby zrobiło się jeszcze 'milej' ale nie do tego stopnia.

Logan_Cole

ja tez mam nadzieję, że nie wylądują w łóżku. Tak jak jest teraz jest super :)

Logan_Cole

Bo rzeczywiście na nic innego czekać nie warto... Jak tak ci tego seksu brakuje, to sugerowałabym innego typu filmy.

Logan_Cole

ja nie czekam na seks, ale może jakieś zbliżenie... 2 serii ciągle są jakieś małe nadzieje, ale nic z tego... finał jest jakiś dziwny, a raczej ostatnia scena, no bo twórcy by tego nie zrobili, żeby oni tak ten tego (tutaj zwracam się do osób, które widziały) Myślę, że to tylko taka podpucha... CHYBA...

Silva

mi tez sie tak wydaje...
a zreszta dopiero teraz, jak to napisales/as wlaczylam koncowke i zauwazylam ta scene. wczessniej jakaos nie zwrocilam na to uwagi...

Ola_10

jeśli to było do mnie to jestem dziewczyną ;) Matko ta scena jest po prostu esencją tego odcinka i taka zagadka "Co teraz zrobimy?" No właśnie, co zrobią? to by było zbyt szalone dla Brennan, która chyba czegoś takiego jak ślub nie uznaje... a dla Booth'a to świętość, więc jak to skończą? a w zasadzie zaczną 3 sezon...

Silva

no co wy, chyba nie sądzicie że się pobiorą? przecież to by było śmieszne ;d

oliina

a że niby ten serial jest nieśmieszny? :)

Ola_10

no ale mi chodziło o "śmieszne" w negatywnym tego słowa znaczeniu :D takie niedorzeczne by to było ;p

Logan_Cole

Moim zdaniem powinni być razem ale w taki zabawny nie zobowiązujący sposób.