Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78475
7,0 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości
ocenił(a) serial na 10
paula_angel_2

Zdecydowanie w roli Booth'a, jest swietny; jako Angel nie zrobił na mnie takiego wrażenia :)

ocenił(a) serial na 10
paula_angel_2

mi podobał się w bydwóch rolach jako Angel był boski ;D

ocenił(a) serial na 10
paula_angel_2

Mnie również podoba się z obydwu rolach, a w Bones jego postac robi sie coraz wyrażniejsza, super:)

ocenił(a) serial na 10
paula_angel_2

A mi się zdecydowanie podobała w Angel, w Bones jakoś się moim zdaniem za bardzo zgrywa :)

ocenił(a) serial na 10
effa5

Angel lepszy

ocenił(a) serial na 10
buffyrulez

Jako Angel był trochę spięty, ale podobał mi się. Zaś jako Booth to mi się podoba jego poczucie humoru itp.

ocenił(a) serial na 10
Gosia_14

ANGEL!!!!!!!!! ten serial w ogole jest super i najlepszy!!!!!!!!dzieki niemu zaczelam adorowac Davida

ocenił(a) serial na 10
paula_angel_2

Oczywiście, że w roli Bootha. O wiele lepszy serial, a i rola bardziej dojrzała.

paula_angel_2

w roli Angela był bardziej mroczny i tajemniczy, ale jako Booth nie dość, że jest bardzo męski to jeszcze ma na prawde nieziemskie poczucie humoru;)a tak poza tym to i tu i tu jest very hot;P

ocenił(a) serial na 10
agnes_88

Jako Angel nie pokazał nic oprócz fizyczności, dla mnie to trochę za mało. W "Kościach" jest dużo lepiej- Boreanaz wydaje się być stworzony do roli agenta Bootha (robi to z taką lekkością, niesamowicie wiarygodnie). Mimo że jest bardzo wielu lepszych aktorów, nie wyobrażam sobie kogo innego w tej roli. Twórcy mieli farta.

ocenił(a) serial na 10
paula_angel_2

trudno wybierać. Każda z tych ról jest diametralnie różna, jako niegrzeczny chłopiek (Angel, Angelus) jest bomba, a jako Booth słodki i pieknie się uśmiecha.

ocenił(a) serial na 10
Deanna

Widziałam go w Walentynach i w Kościach ale zdecydowanie najbardziej stworzony do FBI ;) Wogóle to we wszystkich rolach jest zajebiaszczo ładny ;p

Diamond_filmweb

Ja widziałam go tylko w "Kościach" i nie żałuje, bo jest świetny, czarujący uśmiech, to elektryzujące spojrzenie i ogromne poczucie humoru, którego brakuje wielu facetom, a do tego jest cute, i to kolejny jego walor:p Na fotkach z innych filmów lub seriali wygląda tak zwyczajnie, a postać FED po prostu stworzona dla niego:) Taka moja opinia, możecie się z nią zgodzić lub nie, ja zdania nie zmienię:)