W roli wampira Angela a może zdeterminowanego agenta Bootha.
Zdecydowanie w roli Booth'a, jest swietny; jako Angel nie zrobił na mnie takiego wrażenia :)
Mnie również podoba się z obydwu rolach, a w Bones jego postac robi sie coraz wyrażniejsza, super:)
A mi się zdecydowanie podobała w Angel, w Bones jakoś się moim zdaniem za bardzo zgrywa :)
Jako Angel był trochę spięty, ale podobał mi się. Zaś jako Booth to mi się podoba jego poczucie humoru itp.
ANGEL!!!!!!!!! ten serial w ogole jest super i najlepszy!!!!!!!!dzieki niemu zaczelam adorowac Davida
Oczywiście, że w roli Bootha. O wiele lepszy serial, a i rola bardziej dojrzała.
w roli Angela był bardziej mroczny i tajemniczy, ale jako Booth nie dość, że jest bardzo męski to jeszcze ma na prawde nieziemskie poczucie humoru;)a tak poza tym to i tu i tu jest very hot;P
Jako Angel nie pokazał nic oprócz fizyczności, dla mnie to trochę za mało. W "Kościach" jest dużo lepiej- Boreanaz wydaje się być stworzony do roli agenta Bootha (robi to z taką lekkością, niesamowicie wiarygodnie). Mimo że jest bardzo wielu lepszych aktorów, nie wyobrażam sobie kogo innego w tej roli. Twórcy mieli farta.
trudno wybierać. Każda z tych ról jest diametralnie różna, jako niegrzeczny chłopiek (Angel, Angelus) jest bomba, a jako Booth słodki i pieknie się uśmiecha.
Widziałam go w Walentynach i w Kościach ale zdecydowanie najbardziej stworzony do FBI ;) Wogóle to we wszystkich rolach jest zajebiaszczo ładny ;p
Ja widziałam go tylko w "Kościach" i nie żałuje, bo jest świetny, czarujący uśmiech, to elektryzujące spojrzenie i ogromne poczucie humoru, którego brakuje wielu facetom, a do tego jest cute, i to kolejny jego walor:p Na fotkach z innych filmów lub seriali wygląda tak zwyczajnie, a postać FED po prostu stworzona dla niego:) Taka moja opinia, możecie się z nią zgodzić lub nie, ja zdania nie zmienię:)