PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78136
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

hej, mam takie pytanie i bede wdzięczna za odpowiedz, ogladam Kości dopiero od nie dawn ai jestem na 4 odcinku 1 serii , i jestem zielona;] , i nie wiem czy Bones i booth beda razem a ja jestem tego bardzo ciekawa;] z góry dzieki za odpowiedź;]

asianowek

A witam - wszyscy jesteśmy tego ciekawi... ale pytanie chyba raczej nie jest czy tylko kiedy.... z odcinka na odcinek atmosfera staje się coraz gęstsza, ech ta chemia :-) .... ale czytałam w jednym z wywiadów z twórcami, że będą ich trzymać z daleka od siebie tak długo jak się da bez totalnego wkurzenia publiczności, ale i tak nie jest źle - potem akcja rozkręca się na tyle, że faktycznie wygląda to tak jakby byli na niekończącej się randce (prawie ;-)).... miłego oglądania - warto.

asianowek

David Boreanaz, czyli Booth, mówi w wywiadach, że oni SĄ ze sobą, tylko po prostu nie idą do łóżka jak normalna para:)) Poza tym są przyjaciółmi, poznają swoją przeszłość, Booth ją trochę "socjalizuje", jest o nią naprawdę zazdrosny, martwi się o nią, troszczy się; ale mnie się najbardziej podoba, jak oni dla siebie nawzajem postępują wbrew temu, w co wierzą, wbrew zasadom i przepisom. Robią to,zeby chronić tego drugiego-to jest naprawdę hmhmmmmmmm... miłe :)) No i to małe co nieco: "męskie" uściski, uśmiechy, spojrzenia, tekściki :))) Sam miód:)

asianowek

Siemka,odpowiadam na Twoje pytanie ... Bones i Booth będą razem ... widziałam skróty odcinków ... :) POZDRO ...

marta_fish1992

a dzie je widzialas moglabys podac link dzieki

koscifajne

chodzilo mi o to gdzie je widzialas sorki za pomylke

koscifajne

Tak naprawde nie są jeszcze razem, a przynajmniej żadne z nich nie przyznaje się, że czuje coś do tej drugiej osoby.
W ostatnim odcinku przed przerwą mieli dopiero swój pierwszy pocałunek.
Na stronie fox serialu jest film z przygotowania się do tej sceny plus ich pocałunek w formie wydłużonej http://www.fox.com/bones/ ( w serialu jest on krótszy)

asianowek

Chyba beda razem. Ogladalam filmiki na youtubie:)

agagus1992

a masz do nich linki
dzieki
pozdrawiam

koscifajne

nie trzeba linkow. po prostu wpisujesz booth brennan i wybierasz:) to zmontowane wyrywki, ale widac jak sie caluja zreszta masz jeden http://pl.youtube.com/watch?v=uk2JEnQaqW4

asianowek

Dzięki p2p miałam możliwość obejrzenia każdego odcinka (teraz niestety przez strajk scenarzystów emisja nowych odcinków w USA zaczyna się bodajże 14 kwietnia) i w ostatnim wyemitowanym odcinku (tytuł chyba "Santa in the Slush") Bones i Booth pocałowali się pod jemiołą, bo Bones przegrała zakład z panią prokurator :) Atmosfera bardzo się zagęściła, ale niestety na razie nie aż na tyle, lecz miejmy nadzieję, że scenariusz przewiduje miłą niespodziankę dla widzów :)

Ania88

Brennan wcale nie przegrała zakładu z panią prokurator Pocałunek z Boothem pod jemiołą był warunkiem załatwienia przez panią prokurator świątecznego spotkania dla całej rodziny w więzieniu gdzie siedzi jej brat i ojciec.

lizette

Ach, no tak - teraz mi się przypomniało ;) Dziękuję za poprawienie mnie i przepraszam za błąd :)

lizette

Otóż, to! Caroline miała śmieszną minę :P 1 steamboat 2 steamboats ... :P whole flotilla :P I było tak słodko jak Bones powiedziała: I love my gift, Booth. :D