PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78238
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

nie powiem wciagnął mnie ten serial. Doszłam juz do 5 odcinka 4 sezonu (ma ktoś napisy do 6 odcinka??Jeśli tak to bardzo prosze o jakis link albo coś :) ) Tak się zastanawiam kiedy w końcu do czegos dojdzie między bones i boothem bo że maja sie ku sobie to jasne a takie ciągłe niby to "jestesmy tylko partnerami" zaczyna byc irytujące..ja czekam na jakis romans :D chociaż booth juz chyba zdaje sobie sprawe z tego co czuje do bones na pewno bardziej niż brennan

paulina707

Jestem w tym samym "miejscu" co Ty - przyznam, że na pewno "umiliłoby" to jeszcze bardziej oglądanie. Gdzieś czytałam - twórcy serialu z uśmiechem stwierdzają, że chcą "przytrzymać" widzów jak najdłużej się da - oczywiście nie doprowadzając do całkowitej irytacji :) która być może u niektórych jest już osiągnięta ;P

Warto delektować się tym - co dzieje się między nimi w każdym odcinku :) poczekamy do czego to doprowadzi...

ocenił(a) serial na 10
taira

w 12 odcinku podobno mają udawać małżeństwo więc może być śmiesznie xD

agunia_92

oooo małżeństwo może być ciekawie :D ale jeszcze troche do tego bo wyszedł dopiero 7 odcinek (jeszcze nie oglądałam) hmm.. miło jest się delektować ale przydałby się jakiś większy krok do przodu :D

ocenił(a) serial na 10
paulina707

fakt xD a jeszcze ta kilku tygoniowa przerwa:(( też nie widziałm jeszcze 7 odcinku ale ja juz chcę 8 :D a na ten to sobie poczekamy....:/

ocenił(a) serial na 9
paulina707

Ja jeszcze dodam od siebie, że podobno (chociaż sama nie wiem, czy dawać temu wiarę), ze Brennan z którymś z braci Booth ma wylądowac w łóżku. Hm...
A tak z innej strony, to tez mi się wydaje, ze Booth czuje coś więcej do Bones. Chyba znacznie więcej, niż Bones do niego.
Booth mógłby wreszcie w tej czwartej serii jej to uświadomić.

Milva89

ojej...a kiedy ta przerwa ma byc??

ocenił(a) serial na 10
paulina707

teraz:((( do listopada

agunia_92

Ja osobiście mam nadzieję, że jednak nie z Jaredem Bones będzie w łóżku nago....Podobno Brennan pójdzie na randkę z Jaredem, która okaże się zupełną klapą. Uświadomi sobie, że to nie jest mężczyzna dla niej...Jednak wszystko to tylko spekulacje. Poczekamy zobaczymy!! Ja też nie mogę doczekać się odcinka 4x12 !!

reneskarb

E? Z jakim Jaredem na Bones iść do łożka? Skąd w ogóle wytrzasnął się Jared? o.O

sita83

w pierwszej serii Booth pokazuje chłopcu bliznę i mówi, że zrobił to podczas zabawy z bratem. teraz tego brata, Jareda, wyciągnęli i ma on podrywać Bones. co z tego będzie? mamy nadzieję, że nici. i Bones zrozumie w końcu, że to Booth, Seeley Booth, jest tym, z którym powinna być.
:)

piegza

Według scenariusza Jared już w pierwszym odcinku swej bytności w serialu pocałuje Bones. Poza tym będzie nosił śliczny mundur US Navy i będzie wyjątkowo śmiały (że nie powiem bezczelny);)))

Wiem to z pierwszej ręki od stryjecznego szwarga mojego drugiego męża, a on nigdy nie kłamie, tylko czasem mija się z prawdą;)))

_LG_

może być naprawdę gorąco, bo i młody Booth nie trafił na nieśmiałą panienkę, tylko na śmiałą Brennan. ciekawe, czy pójdą iskry?
:::D

LG, pozdrów, proszę swojego drugiego męża. jak go spotkasz.
;D

piegza

Nie da rady, ale jego prawników bardzo chętnie;)))

_LG_

Ja słyszałam, że Jared ma wystąpić w 2 odcinkach więc tempo musi być rzeczywiście szybkie !Haha!!