nie powiem wciagnął mnie ten serial. Doszłam juz do 5 odcinka 4 sezonu (ma ktoś napisy do 6 odcinka??Jeśli tak to bardzo prosze o jakis link albo coś :) ) Tak się zastanawiam kiedy w końcu do czegos dojdzie między bones i boothem bo że maja sie ku sobie to jasne a takie ciągłe niby to "jestesmy tylko partnerami" zaczyna byc irytujące..ja czekam na jakis romans :D chociaż booth juz chyba zdaje sobie sprawe z tego co czuje do bones na pewno bardziej niż brennan
Jestem w tym samym "miejscu" co Ty - przyznam, że na pewno "umiliłoby" to jeszcze bardziej oglądanie. Gdzieś czytałam - twórcy serialu z uśmiechem stwierdzają, że chcą "przytrzymać" widzów jak najdłużej się da - oczywiście nie doprowadzając do całkowitej irytacji :) która być może u niektórych jest już osiągnięta ;P
Warto delektować się tym - co dzieje się między nimi w każdym odcinku :) poczekamy do czego to doprowadzi...
oooo małżeństwo może być ciekawie :D ale jeszcze troche do tego bo wyszedł dopiero 7 odcinek (jeszcze nie oglądałam) hmm.. miło jest się delektować ale przydałby się jakiś większy krok do przodu :D
fakt xD a jeszcze ta kilku tygoniowa przerwa:(( też nie widziałm jeszcze 7 odcinku ale ja juz chcę 8 :D a na ten to sobie poczekamy....:/
Ja jeszcze dodam od siebie, że podobno (chociaż sama nie wiem, czy dawać temu wiarę), ze Brennan z którymś z braci Booth ma wylądowac w łóżku. Hm...
A tak z innej strony, to tez mi się wydaje, ze Booth czuje coś więcej do Bones. Chyba znacznie więcej, niż Bones do niego.
Booth mógłby wreszcie w tej czwartej serii jej to uświadomić.
Ja osobiście mam nadzieję, że jednak nie z Jaredem Bones będzie w łóżku nago....Podobno Brennan pójdzie na randkę z Jaredem, która okaże się zupełną klapą. Uświadomi sobie, że to nie jest mężczyzna dla niej...Jednak wszystko to tylko spekulacje. Poczekamy zobaczymy!! Ja też nie mogę doczekać się odcinka 4x12 !!
w pierwszej serii Booth pokazuje chłopcu bliznę i mówi, że zrobił to podczas zabawy z bratem. teraz tego brata, Jareda, wyciągnęli i ma on podrywać Bones. co z tego będzie? mamy nadzieję, że nici. i Bones zrozumie w końcu, że to Booth, Seeley Booth, jest tym, z którym powinna być.
:)
Według scenariusza Jared już w pierwszym odcinku swej bytności w serialu pocałuje Bones. Poza tym będzie nosił śliczny mundur US Navy i będzie wyjątkowo śmiały (że nie powiem bezczelny);)))
Wiem to z pierwszej ręki od stryjecznego szwarga mojego drugiego męża, a on nigdy nie kłamie, tylko czasem mija się z prawdą;)))
może być naprawdę gorąco, bo i młody Booth nie trafił na nieśmiałą panienkę, tylko na śmiałą Brennan. ciekawe, czy pójdą iskry?
:::D
LG, pozdrów, proszę swojego drugiego męża. jak go spotkasz.
;D