czy ktoś mógłby mi napisać tytuły książek Kathy Reichs dotychczas przetłumaczonych na polski w odpowiedniej kolejności? na razie jestem na etapie pierwszej, ale wolałabym wiedzieć, które później czytać :P
pierwsza to deja dead, trzecia- śmiertelne decyzje, szósta- nagie kości, siódma- poniedziałkowa żałoba. w lipcu będzie kolejna, pogrzebane tajemnice, a na październik zapowiadają śmiertelną podróż;];];] one nie są tłumaczone kolejno, niestety.
Ojjjj, to ja przez przypadek zaczęłam od "Nagich Kości"... Mam nadzieję, że to mi nie zepsuje radości czytania poprzednich...
dziękuję bardzo ;) no szkoda, szkoda, że nie są wydawane po kolei ;( ale na razie wciąż jestem przy pierwszej, więc nie jest źle ;P
Osobiście zaczęłam od "Poniedziałkowej Żałoby" wczoraj znalazłam w empiku "Nagie Kości". Trochę to psuje efekt czytania, ale nie znacząco.
Czekam na tłumaczenie "Bones. Burried deep". Nie chcę wydawać 40zł na tego typu książkę w wersji angielskiej. Zapewne będą tam jakieś skomplikowane nazwy (jak w serialu...).