Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78467
7,0 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

czy ktoś mógłby mi napisać tytuły książek Kathy Reichs dotychczas przetłumaczonych na polski w odpowiedniej kolejności? na razie jestem na etapie pierwszej, ale wolałabym wiedzieć, które później czytać :P

Stokrotka91

pierwsza to deja dead, trzecia- śmiertelne decyzje, szósta- nagie kości, siódma- poniedziałkowa żałoba. w lipcu będzie kolejna, pogrzebane tajemnice, a na październik zapowiadają śmiertelną podróż;];];] one nie są tłumaczone kolejno, niestety.

ocenił(a) serial na 10
kgadzinka

Ojjjj, to ja przez przypadek zaczęłam od "Nagich Kości"... Mam nadzieję, że to mi nie zepsuje radości czytania poprzednich...

ocenił(a) serial na 9
kgadzinka

dziękuję bardzo ;) no szkoda, szkoda, że nie są wydawane po kolei ;( ale na razie wciąż jestem przy pierwszej, więc nie jest źle ;P

Stokrotka91

Osobiście zaczęłam od "Poniedziałkowej Żałoby" wczoraj znalazłam w empiku "Nagie Kości". Trochę to psuje efekt czytania, ale nie znacząco.

Czekam na tłumaczenie "Bones. Burried deep". Nie chcę wydawać 40zł na tego typu książkę w wersji angielskiej. Zapewne będą tam jakieś skomplikowane nazwy (jak w serialu...).