PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78158
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

ktory sezon?

ocenił(a) serial na 9

ktory sezon leci w polsacie? i ile wyszlo do tej pory sezonow Kości? (i ile maja zamiar zrobic?)

meredith21

W ubiegłą niedzielę było nam dane obejrzec w Polsacie ostatni odc 1 sezonu. Jak na razie wyszły 3 ( czwarty juz we wrzesniu w FOX-ie, no i w necie oczywiscie na szczescie dla nas).
Ile maja zamiar zrobic? Kto ich tam wie? Oby duzo, ale nie za duzo, bo wyjdzie jeszcze z tego jakas 'Moda na..." i co wtedy? ;))

ocenił(a) serial na 10
meredith21

A czy na polsacie dalej będą emitowane kolejne odcinki(sezon) kości??

martaapr

Ja myślę, że Polsat nie zrezygnuje z serialu, który ma bardzo dużą ogladalność. W programie na 24 sierpnia (niedziela) Kości znajdują się na swoim miejscu czyli albo zaczniemy drugi sezon albo polsat wyemituje jakiś odcinek który przegapiłam (serial nie był puszczany, że tak powiem chronologicznie, tak jak byc powinien). Na TV4 był drugi sezon, tak więc na polsacie też pewnie będzie, bo jak wiemy co jest na polsacie to prędzej czy później na TV4 będzie i na odwrót :) Czyli bądźmy dobrej myśli :)

ocenił(a) serial na 9
Rokitka

Dla mnie to dziwne, że na Polsacie leci już 2 sezon (dokładnie 1 odcinek 2 sezonu) - to by znaczyło, że zaczęli emisję gdzieś w połowie marca (licząc, że odcinki były w każdą niedzielę), a o ile mnie pamięć nie myli, "Kości" pojawiły się w ramówce Polsatu na początku wakacji, góra w czerwcu i nie w każdą niedzielę mogliśmy je oglądać.

ocenił(a) serial na 6
wankat

Kości pojawiły sie na pewno w okolicy marca bo oglądam od 1 odcinka ale byla dluga przerwa z powodu koncertów i Euro2008

ocenił(a) serial na 10
meredith21

Cześć,na polsacie leci drugi sezon Bones.Teraz w ta niedziele będzie 2 odc sezonu drugiego.do tej pory wyszły trzy sezony a juz we wrzesniu bedzie czwarty z czego sie ciesze<lol2>jak coś wiecej bedziesz chciał/a to daj znać pozdrawiam

klaudia1542

Ile mają zamier zrobić sezonów? Kto to wie? To zależy od popularności 4 sezonu... i kolejnych... które mam nadzieję powstaną;)