Hmmm oglądałam na tv4 1 i 2 odcinek, a przynajmniej mi się tak wydawało, bo ostatnio niestety nie dałam rady i sobie ściągałam odcinek 3 na kompa, po czym okazało się że to odcinek który na tv4 poleciał jako 2.. jak to jest? o czym był odcinek który ostatnio leciał? z tego co pamiętam w tv4 jak leciało Numbers to tez takie rzeczy były..
Nie wiem jaki odcinek lecial ostatnio na tv4 ale wiem, ze odcinek nr 2 to powinien byc "the man in the SUV" o gościu pochodzenia arabskiego podejrzanego o samobójczy atak terrorystyczny, natomiast nr 3 "the boy on a tree" o chłopcu z prywatnej szkoły, ktorego znaleziono wiszacego na drzewie. Bardzo mozliwe, ze tv4 zmienila kolejnosc:/
no to właśnie jako 2 puścili "The boy on a tree" :/ a na telemagazyn.pl opis następnego odcinka (4 z kolei na tv4) to opis prawidłowo 7 ;/ a jeszcze następny na tv4 to będzie prawidłowo 4 ;// co za tv ;//
I który wczoraj leciał w tv4?? 4-"the man in tah bear" o ciele w niedzwiedziu, czy -"a man on death row" o facecie skazanym na smierc??
No wlasnie ogladalam wczoraj na tv4 i cos mi nie pasowalo bo wlasnie wydawalo mi sie ze ten odcinek o tym facecie byl dalej a nie byl to 4 odcinek...ehh bez sensu po co oni to tak zmieniaja :/
nie ogladam za czesto bones na 4, ale z waszych wypowiedzi wnioskuje, ze 4 zastosowala ten sam manewr przy bones jaki stosowala przy emisji numb3rs. dali odc 1, potem 6, potem ktorys tam. bezsens. nie rozumiem co im to daje.
No dokładnie. Jeszcze wiecie co, wysłałam do nich maila i babka jeszcze bezczelnie mi wpiera, że puszczają po kolei:
Dzień dobry,
serial "Kości" jak najbardziej jest emitowany po kolei, do tej chwili wyemitowaliśmy odcinki 1-4 a w najbliższy piątek będzie odcinek 5 (serial "Wzór" również był emitowany po kolei),
Pozdrawiam,
Małgorzata Koperska
paranoja, już sobie ściągałam kolejne 2 odc i będę oglądać na kompie raczej =)
a orientuje sie ktos moze ktory odcinek i jak sie nazywa lecial w ten piatek :)?? Bo nie mialam okazji ogladac, a nie wiem nawet ktory sciagnac...
odwiedzilem oficjalna strone tj na FOX tv i tam e sekcji episodes pilot jest zaznaczony jako poza seria a ost odc to 21 +pilot co daje 22.i faktycznie jest troche:)bardzo troche inna kolejnosc niz to co pokazuje tv4 ale tez i dostepne torrenty tez sa w tej kolejnosci co pokazywane na tv4 czyli najogolniej zapewne wdal sie blad na strobie fox.a moze na odwrot?:>jak by co na stronie fox jest kolejnosc w jakiej byl pokazywany w stanach:)pozdrawiam.
TV4 zmienia kolejność odcinków
Tu jest tak jak powinno być:
http://www.tv.com/bones/show/33332/episode_listings.html?tag=subtabs;list
Co ciekawe, odcinek 19 drugiej serii (Player under pressure) nie został w ogóle wyemitowany w połowie kwietnia 'z powodu tragicznych okoliczności/wydarzeń'. Ten odcinek będzie włączony do trzeciego sezonu.
Pozdrawiam fanów i fanki ;-)
Polsat też nadaje nie po kolei. Tydzień temu odcinek 1, dziś odcinek 3, według opisu w Telemagazynie za tydzień będzie 2, a za dwa tygodnie 7. Czy TV4 mieszało tak cały czas, czy tylko na początku serii? Bo zastanawiam się, czy warto oglądać serial w polskiej telewizji, czy lepiej przestawić się na inną metodę.
Napisalam do polsatu i takiego maila od nich otrzymalam
Witam,
Dziękujemy za przesłany list.
Serial "Kości" emitujemy zgodnie z kolejnością jaką otrzymaliśmy od dystrybutora serialu. 3 lutego wyemitowaliśmy pierwszy (pilotażowy) odcinek serialu "Kości" natomiast 10 lutego wyemitowaliśmy 2 odcinek "Boy in the tree", a 17 lutego wyemitujemy odcinek "The Man in the SUV".
Pozdrawiam
Ewelina Smolińska
Nie pozostaje nic innego jak zrezygnowac z ogladania na polsacie :)
Witam i zniechęconych rzekomymi pomyłkami Polsatu odsyłam na stronę foxa: http://www.fox.com/bones/episodes/ - tutaj widać, że oryginalnie kolejność odcinków była inna niż wyemitowała to TV4, więc nie ma co się czepiać polsatu - puszczają odcinki zgodnie z kolejnością ustaloną przez producenta.
Pozdrawiam wszystkich fanów serialu!!!
Kolejność na stronie FOX-a jest chyba właśnie taka, w jakiej emitował TV4. I jak teraz wyemituje Polsat. Ale kiedy się wchodzi na kolejne odcinki na tej stronie, okazuje się, że w USA emitowane były w innej kolejności niż przedstawiona przez producenta. Dlatego się zniechęcamy, bo może w Stanach mieli sensowny powód, żeby pozmieniać kolejność?
Ale jeśli faktycznie polsatowska emisja jest zgodna z pierwotnymi założeniami twórców, to oglądam dalej :)