PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78240
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Hmmm oglądałam na tv4 1 i 2 odcinek, a przynajmniej mi się tak wydawało, bo ostatnio niestety nie dałam rady i sobie ściągałam odcinek 3 na kompa, po czym okazało się że to odcinek który na tv4 poleciał jako 2.. jak to jest? o czym był odcinek który ostatnio leciał? z tego co pamiętam w tv4 jak leciało Numbers to tez takie rzeczy były..

ocenił(a) serial na 10
oliina

Nie wiem jaki odcinek lecial ostatnio na tv4 ale wiem, ze odcinek nr 2 to powinien byc "the man in the SUV" o gościu pochodzenia arabskiego podejrzanego o samobójczy atak terrorystyczny, natomiast nr 3 "the boy on a tree" o chłopcu z prywatnej szkoły, ktorego znaleziono wiszacego na drzewie. Bardzo mozliwe, ze tv4 zmienila kolejnosc:/

Mara_8

no to właśnie jako 2 puścili "The boy on a tree" :/ a na telemagazyn.pl opis następnego odcinka (4 z kolei na tv4) to opis prawidłowo 7 ;/ a jeszcze następny na tv4 to będzie prawidłowo 4 ;// co za tv ;//

oliina

1,3,2 (prawdopodobnie) i dzisiaj 7 - skandal!!

ocenił(a) serial na 10
oliina

I który wczoraj leciał w tv4?? 4-"the man in tah bear" o ciele w niedzwiedziu, czy -"a man on death row" o facecie skazanym na smierc??

Mara_8

leciał 7 - a man on death row, za tydzień ma być 4 o ręce w niedźwiedzu :

ocenił(a) serial na 10
oliina

No wlasnie ogladalam wczoraj na tv4 i cos mi nie pasowalo bo wlasnie wydawalo mi sie ze ten odcinek o tym facecie byl dalej a nie byl to 4 odcinek...ehh bez sensu po co oni to tak zmieniaja :/

ocenił(a) serial na 6
Diablica_666

nie ogladam za czesto bones na 4, ale z waszych wypowiedzi wnioskuje, ze 4 zastosowala ten sam manewr przy bones jaki stosowala przy emisji numb3rs. dali odc 1, potem 6, potem ktorys tam. bezsens. nie rozumiem co im to daje.

Misiek_5

No dokładnie. Jeszcze wiecie co, wysłałam do nich maila i babka jeszcze bezczelnie mi wpiera, że puszczają po kolei:

Dzień dobry,
serial "Kości" jak najbardziej jest emitowany po kolei, do tej chwili wyemitowaliśmy odcinki 1-4 a w najbliższy piątek będzie odcinek 5 (serial "Wzór" również był emitowany po kolei),

Pozdrawiam,
Małgorzata Koperska

paranoja, już sobie ściągałam kolejne 2 odc i będę oglądać na kompie raczej =)

ocenił(a) serial na 10
oliina

a orientuje sie ktos moze ktory odcinek i jak sie nazywa lecial w ten piatek :)?? Bo nie mialam okazji ogladac, a nie wiem nawet ktory sciagnac...

oliina

odwiedzilem oficjalna strone tj na FOX tv i tam e sekcji episodes pilot jest zaznaczony jako poza seria a ost odc to 21 +pilot co daje 22.i faktycznie jest troche:)bardzo troche inna kolejnosc niz to co pokazuje tv4 ale tez i dostepne torrenty tez sa w tej kolejnosci co pokazywane na tv4 czyli najogolniej zapewne wdal sie blad na strobie fox.a moze na odwrot?:>jak by co na stronie fox jest kolejnosc w jakiej byl pokazywany w stanach:)pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 7
harakter_2

TV4 zmienia kolejność odcinków
Tu jest tak jak powinno być:

http://www.tv.com/bones/show/33332/episode_listings.html?tag=subtabs;list

Co ciekawe, odcinek 19 drugiej serii (Player under pressure) nie został w ogóle wyemitowany w połowie kwietnia 'z powodu tragicznych okoliczności/wydarzeń'. Ten odcinek będzie włączony do trzeciego sezonu.
Pozdrawiam fanów i fanki ;-)

ocenił(a) serial na 7
oliina

Polsat też nadaje nie po kolei. Tydzień temu odcinek 1, dziś odcinek 3, według opisu w Telemagazynie za tydzień będzie 2, a za dwa tygodnie 7. Czy TV4 mieszało tak cały czas, czy tylko na początku serii? Bo zastanawiam się, czy warto oglądać serial w polskiej telewizji, czy lepiej przestawić się na inną metodę.

Yennefer

Napisalam do polsatu i takiego maila od nich otrzymalam

Witam,
Dziękujemy za przesłany list.

Serial "Kości" emitujemy zgodnie z kolejnością jaką otrzymaliśmy od dystrybutora serialu. 3 lutego wyemitowaliśmy pierwszy (pilotażowy) odcinek serialu "Kości" natomiast 10 lutego wyemitowaliśmy 2 odcinek "Boy in the tree", a 17 lutego wyemitujemy odcinek "The Man in the SUV".

Pozdrawiam
Ewelina Smolińska

Nie pozostaje nic innego jak zrezygnowac z ogladania na polsacie :)

Stokrotka_21

Witam i zniechęconych rzekomymi pomyłkami Polsatu odsyłam na stronę foxa: http://www.fox.com/bones/episodes/ - tutaj widać, że oryginalnie kolejność odcinków była inna niż wyemitowała to TV4, więc nie ma co się czepiać polsatu - puszczają odcinki zgodnie z kolejnością ustaloną przez producenta.

Pozdrawiam wszystkich fanów serialu!!!

ocenił(a) serial na 7
mbudzia

Kolejność na stronie FOX-a jest chyba właśnie taka, w jakiej emitował TV4. I jak teraz wyemituje Polsat. Ale kiedy się wchodzi na kolejne odcinki na tej stronie, okazuje się, że w USA emitowane były w innej kolejności niż przedstawiona przez producenta. Dlatego się zniechęcamy, bo może w Stanach mieli sensowny powód, żeby pozmieniać kolejność?
Ale jeśli faktycznie polsatowska emisja jest zgodna z pierwotnymi założeniami twórców, to oglądam dalej :)

Yennefer

Co tam kolejność ważne żeby nie przesadzić z zamianami puszczania odcinków:)Bo przeciez film jest na prawde ciekawy wedłóg mnie:)