PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78155
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

bo w pt mial byc od 21 do 23 a byl o 20 i 22 i odc.1 nie widzialam wiecie czemu zmienili godzine emisji

ocenił(a) serial na 10
marta_37

zmienili godzine bo było specjalne wydanie big brothera:/ ja też nie wiedziałam i widziałam tylko połowę odcinka:( podrowienia:)

ocenił(a) serial na 9
marta_37

ja sobie czytalem gazete i tak sepomyslem przesuneli tego brata wielkiego na 21 wiec co bedzie o 20 wlaczam a tu kosci gdyby nie moja ciekawosc bym przegapil ten ociniek a tak wogole serial bardzo fajny ciweke kryminalne sprawy pani doktor zpanem policjantem tworza zabawny dueet wogoe filmnie ejst kryminao i dobry chumor dobrze gdyby serial szedl o 20 do 22 ogladnol bym se spokojnie na polsacie o 22 Tożsamosc zawsze mam problem przegapic serial jeden odcinek czy film i czekac na powtorke mozna bylo scignac z neta film ale ja tego nie robie nie uznajetego wie cldamnie godz 20byla by najlepsza lub jeden odcinek 21 ale nie wypada narzekac cieszmy sie ze mamy druga serie najlepszego serialu jaki jest na Tv4 jestem ciekaw co wy wybieracie miedzy dobry seriaem a filmem gdy jest o tej samej godz emisji zapraszam na mojblog