moze mi ktos napisac co bylo krok po kroku w ostatnim odcinku.nie moglam go niestety ogladac i jestem bardzo zla z tego powodu.tak bardzo chcialam go obejrzec ale jestem na wyjezdzie z moja druzyna i cisza o godz 22 juz byla.jesli ktos ma linki do tego odcinka ale nie aby go sciagnac tylko poogladac niech poda.moga byc w kawalkach albo niech ktos poda linki do zdjec z tego odcinka bardzo prosze!dziekuje z gory!!!
hmmm... Booth nadal spotyka się ze swoim psychiatrą
Brennan umawia się kilka razy z Sulivannem i w końcu spędza z nim noc
sprawa dotyczy zabójstwa dwójki osób - kuriera narkotyków i osoby opiekującej się trudną młodzieżą. pomimo zagmatwania w sprawie wychodzi na jaw że jeden z zamordowanych mężczyzn był przyjacielem Hodginsa, a żona zamordowanego była niegdyś narzeczoną Jacka. Camille chce usunąć Hodginsa ze sprawy i w ogóle wyrzucić z pracy za ukrywanie dowodów, ale do tego nie dochodzi - zezulce wygrywają rozprawę w sądzie dzięki.. Angeli - rozpoznała ona grzyb znajdujący się w kręgosłupie zamordowanego.
a zabójcą okazał się być jeden z opiekunów trudnej młodzieży. tyle na temat.
wg mnie odcinek taki se.
aaa zapomniałabym o wspaniałej rozmowe Sulivanna z Boothem
Sali prosił o radę Bootha w sprawie Bones [chciał się z nią umówić itd.]
Booth nie chciał mu zbyt wiele powiedzieć, co Sali skomentował, że Booth zapewne sam ma na nią ochotę i jej pragnie - ten odpowiedział mu tylko milczeniem....
:D