PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78160
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości
fredka_96

Cholera nie widziałam początku i nie wiem o co chodzi, Bones i Booth są małżeństwem??!!

użytkownik usunięty
Lulilka

Czyli nie tylko ja jestem zaskoczona dzisiejszą akcją? Jakby kompletnie inna historia...

Hmmm o co chodzi... Może to jakiś sen albo coś w tym stylu, bo nowy sezon to nie jest nie? Ciekawe jak to się dalej rozwinie... O reklama się skończyła już

Lulilka

A tak btw to ten kaszkiet / beret Booth'a mnie rozwalił :P

użytkownik usunięty
Lulilka

Ja cały czas mam ważenie, że któryś z bohaterów (albo reżyser ;) ) po prostu się naćpał :P Szczerze powiedziawszy nie wiem, co o tym myśleć...

Hehe, niezła koncepcja ;) Zaraz pewnie wszystko się wyjaśni :))

Lulilka

O nie !! ;( NIe pamięta jej.....;(
Zapomniałam o tej operacji Bootha, teraz wszystko ma sens... Ale kurde :( Strasznie sie skończyło... Ehhh...
Mam tylko nadzieję że Booth wyśnił przyszłość dla niego i Brennan :)

Lulilka

no i sie wyjasniło ;)
szczerze powiedziawszy to na początku też się lekko zdziwiłam, ale pozniej po tym narratorze byłam pewna że Bren napisała książkę i jest ona przedstawiona z jej najbliższym otoczeniem i... dużo się nie pomyliłam

ocenił(a) serial na 10
aniutek1989

Ja Ten odcinek odebrałem jako sen Bootha, tyle że Brennan była jego narratorem. Myślę że Brennan czytała głośno opowiadanie które właśnie napisała a w głowie Bootha to się odtwarzało. Tyle że pod koniec miałem wrażenie tak jakby Booth nie pamiętał niczego z przeszłości.

ocenił(a) serial na 10
Obcykany1

Czy to nie był ostatnio odcinek tej serii?

Obcykany1

Chyba nie ostatni, bo reklamowali na Polsacie że za tydzień będzie kolejny odcinek ;)

ocenił(a) serial na 10
Lulilka

No tak, ale może znowu poprzednie serie będą lecieć.

Obcykany1

Fakt...;/ Ale może chociaż 1 odcinek jeszcze będzie... Bo do jesieni znowu czekać...

fredka_96

Ten odcinek był naprawdę ciekawy. Na początku byłam zaskoczona i myślałam, że komuś się odcinku pomieszały.
Ale mam pytanie: czy ktoś wie jak nazywa się aktor grający tego anglika w kapeluszu w tym odcinku?

ocenił(a) serial na 10
Airiam

Mam prośbę... Czy może ktoś napisac albo streścic wczorajszy odcinek? O co w nim chodziło? Widziałam początek, ale przysnełam:))

ocenił(a) serial na 10
frida781

I jeszcze jedno, który to sezon jest emitowany na polsacie?

ocenił(a) serial na 10
frida781

świetny był ten odcinek.... szczególnie końcówka bo na początku nie wiadomo było za bardzo o co chodzi. myślałam ze pominęłam jakiś ważny odcinek albo coś. frida781 -ja Ci tego nie potrafię streścić choć bym chciała. Próbowałam ale streszczanie mi nigdy nie wychodzi :)lepiej ściągnij go albo poproś znajomego, bo naprawdę warto obejrzeć.

ocenił(a) serial na 10
Asma

Wiem, że byli małżeństwem, prowadzili klub popełniono morderstwo w tym klubie. Ale powiedz Asma czy to był sen Bootha?
Na końcu się wyjaśniło o co chodzi tak? A który to jest sezon i odcinek?

ocenił(a) serial na 10
frida781

To jest ostatni odc. 4 sezonu chyba .. I z tego, co zrozumiałam z kolejnego to Booth chyba nie wiedział, czy to jest ta Bren z snu, czy ta prawdziwa, dlatego zapytał kim jest. Dodam jeszcze, że zrozumiałam pół na pół, bo oglądałam bez napisów, a z moim angielskim słabo ciut xD

ocenił(a) serial na 10
NormalnieNienormalna

Ja już skończylam oglądać sezon 5,teraz czekam na 6 :)
We wczorajszym odcinku Booth nie wie czy Brenn to jego żona jak we śnie, czy ta z realistycznego świata jako partnerka. To był ostatni odcinek 4 sezonu.
Za tydzień będzie powtórka całego 2 sezonu.

ocenił(a) serial na 7
zaneta1994

Szczerze mówiąc, to ja wam się dziwie, że wy oglądacie odcinki na polsacie...

Na początku też oglądałam "Bones" na polsacie, ale zaczęłam szukać dalszych odcinków, i tak
o to obejrzałam, wszystkie odcinki jakie do tej pory zostały nakręcone!

Po za tym, gdy oglądam odcinek z napisami to chce mi się płakać ze śmiechu, bo sam tak śmiesznie
dialogi, a gdy oglądam na polsacie wszystko zmieniają i upraszczają i w ogóle nie jest śmieszne..albo wycinają pół dialogu!! Więc radzę wam! Oglądajcie kości przez internet!!

Gwarantuje 100% leprzej zabawy!!

frida781

Ja tak samo:( obudziłam się na samo zakończenie i tylko dlatego wiem o co chodziło w odcinku:(:)

Yvonne_8

do frida781: Polecam wejść na tę stronkę i obejrzeć sobie odcinek, bo nawet jeśli ktoś streści ci fabułę, to zbyt dużo stracisz, a to był mega odcinek :D http://iitv.info/kosci/

ocenił(a) serial na 10
Kiwiasz

Dzięki Kiwiasz.:)) Obejrzałam juz parę odcinków, tylko te limity mnie wkurzają... Jeszcze raz wielkie dzięki. pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
frida781

mam pytanie ;D
A propo wchodził ktoś kiedyś na stronę bones fansite?
Jeśli tak to ona teraz jest zablokowana wie ktoś jaki teraz ma adres ?

ocenił(a) serial na 10
umc__

U mnie nie jest zablokowana, tylko z forum coś tam jest nie tak;)
adres taki sam www.bonesfan.pl mi wchodzi