Czyli nie tylko ja jestem zaskoczona dzisiejszą akcją? Jakby kompletnie inna historia...
Hmmm o co chodzi... Może to jakiś sen albo coś w tym stylu, bo nowy sezon to nie jest nie? Ciekawe jak to się dalej rozwinie... O reklama się skończyła już
Ja cały czas mam ważenie, że któryś z bohaterów (albo reżyser ;) ) po prostu się naćpał :P Szczerze powiedziawszy nie wiem, co o tym myśleć...
O nie !! ;( NIe pamięta jej.....;(
Zapomniałam o tej operacji Bootha, teraz wszystko ma sens... Ale kurde :( Strasznie sie skończyło... Ehhh...
Mam tylko nadzieję że Booth wyśnił przyszłość dla niego i Brennan :)
no i sie wyjasniło ;)
szczerze powiedziawszy to na początku też się lekko zdziwiłam, ale pozniej po tym narratorze byłam pewna że Bren napisała książkę i jest ona przedstawiona z jej najbliższym otoczeniem i... dużo się nie pomyliłam
Ja Ten odcinek odebrałem jako sen Bootha, tyle że Brennan była jego narratorem. Myślę że Brennan czytała głośno opowiadanie które właśnie napisała a w głowie Bootha to się odtwarzało. Tyle że pod koniec miałem wrażenie tak jakby Booth nie pamiętał niczego z przeszłości.
Ten odcinek był naprawdę ciekawy. Na początku byłam zaskoczona i myślałam, że komuś się odcinku pomieszały.
Ale mam pytanie: czy ktoś wie jak nazywa się aktor grający tego anglika w kapeluszu w tym odcinku?
Mam prośbę... Czy może ktoś napisac albo streścic wczorajszy odcinek? O co w nim chodziło? Widziałam początek, ale przysnełam:))
świetny był ten odcinek.... szczególnie końcówka bo na początku nie wiadomo było za bardzo o co chodzi. myślałam ze pominęłam jakiś ważny odcinek albo coś. frida781 -ja Ci tego nie potrafię streścić choć bym chciała. Próbowałam ale streszczanie mi nigdy nie wychodzi :)lepiej ściągnij go albo poproś znajomego, bo naprawdę warto obejrzeć.
Wiem, że byli małżeństwem, prowadzili klub popełniono morderstwo w tym klubie. Ale powiedz Asma czy to był sen Bootha?
Na końcu się wyjaśniło o co chodzi tak? A który to jest sezon i odcinek?
To jest ostatni odc. 4 sezonu chyba .. I z tego, co zrozumiałam z kolejnego to Booth chyba nie wiedział, czy to jest ta Bren z snu, czy ta prawdziwa, dlatego zapytał kim jest. Dodam jeszcze, że zrozumiałam pół na pół, bo oglądałam bez napisów, a z moim angielskim słabo ciut xD
Ja już skończylam oglądać sezon 5,teraz czekam na 6 :)
We wczorajszym odcinku Booth nie wie czy Brenn to jego żona jak we śnie, czy ta z realistycznego świata jako partnerka. To był ostatni odcinek 4 sezonu.
Za tydzień będzie powtórka całego 2 sezonu.
Szczerze mówiąc, to ja wam się dziwie, że wy oglądacie odcinki na polsacie...
Na początku też oglądałam "Bones" na polsacie, ale zaczęłam szukać dalszych odcinków, i tak
o to obejrzałam, wszystkie odcinki jakie do tej pory zostały nakręcone!
Po za tym, gdy oglądam odcinek z napisami to chce mi się płakać ze śmiechu, bo sam tak śmiesznie
dialogi, a gdy oglądam na polsacie wszystko zmieniają i upraszczają i w ogóle nie jest śmieszne..albo wycinają pół dialogu!! Więc radzę wam! Oglądajcie kości przez internet!!
Gwarantuje 100% leprzej zabawy!!
do frida781: Polecam wejść na tę stronkę i obejrzeć sobie odcinek, bo nawet jeśli ktoś streści ci fabułę, to zbyt dużo stracisz, a to był mega odcinek :D http://iitv.info/kosci/
Dzięki Kiwiasz.:)) Obejrzałam juz parę odcinków, tylko te limity mnie wkurzają... Jeszcze raz wielkie dzięki. pozdrawiam
mam pytanie ;D
A propo wchodził ktoś kiedyś na stronę bones fansite?
Jeśli tak to ona teraz jest zablokowana wie ktoś jaki teraz ma adres ?