Nie golądam po kolei odcinków, dlatego wszystko mi się myli. Mam więc pytanie do fanów serialu, którzy orientują się lepiej ode mnie. Po pierwsze- oglądałam sezon, kiedy to dr Brennan była z Bootkem, urodziła im się dziewczynka, a ona musiała potem uciekac, bo oskarzono ją o morderstwo jakiegoś doktorka czy coś w tym rodzaju... następnie oglądałam odcinek, w którym okazało się, że to wyobraźnia Bootha podczas jego śpiączki... pogubiłam się trochę i czy możecie mi wyjaśnić, który sezonw takim razie to był i jak było w końcu naprawde? Druga sprawa- oglądałam również odcinki, kiedy to Angela jest z Hodginsem i mają dziecko. Potem nagle Angela jest z jakimś młodym doktorkiem, a dziecko znika... wybaczczcie, to trochę pokręcone, ale może znajdzie się cierpliwa osóbka, która mi to wszystko wyjaśni :)
Który sezon jest aktualnie nadawany na polsacie ? Wczoraj był nowy odcinek, ale kompletnie nie wiem który to sezon i odcinek.
Bo na polsacie puszczają serie jak im się podoba. Kończy się ta, którą mają zakupioną ostatnią i zaczynają np. od 4 albo 5. Pod koniec 4 sezonu u Bootha diagnozują guza mózgu, po operacji Booth jest w śpiączce i śni, że jest mężem Brennan. Natomiast w 7 sezonie Booth i Brennan są razem i maja córkę. W finale Brennan musi uciekać bo została oskarżona o morderstwo. Z Angelą i Hodginsem jest tak samo. Są razem w 2 i 3 serii potem się rozstają. W piątej serii Ange spotyka się z jednym ze stażystów, ale pod koniec serii zrywają ze sobą a Ange i Hodgins schodzą się i biorą ślub a w 6 rodzi im się dziecko. Chyba na polsacie leciał 7 sezon a jak się skończył to zaczęli puszczać 5 sezon. Natomiast obecnie w USA i w necie jest połowa sezonu 8.