PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78078
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Nie golądam po kolei odcinków, dlatego wszystko mi się myli. Mam więc pytanie do fanów serialu, którzy orientują się lepiej ode mnie. Po pierwsze- oglądałam sezon, kiedy to dr Brennan była z Bootkem, urodziła im się dziewczynka, a ona musiała potem uciekac, bo oskarzono ją o morderstwo jakiegoś doktorka czy coś w tym rodzaju... następnie oglądałam odcinek, w którym okazało się, że to wyobraźnia Bootha podczas jego śpiączki... pogubiłam się trochę i czy możecie mi wyjaśnić, który sezonw takim razie to był i jak było w końcu naprawde? Druga sprawa- oglądałam również odcinki, kiedy to Angela jest z Hodginsem i mają dziecko. Potem nagle Angela jest z jakimś młodym doktorkiem, a dziecko znika... wybaczczcie, to trochę pokręcone, ale może znajdzie się cierpliwa osóbka, która mi to wszystko wyjaśni :)

Niedzisiejsza_Emily

Który sezon jest aktualnie nadawany na polsacie ? Wczoraj był nowy odcinek, ale kompletnie nie wiem który to sezon i odcinek.

ocenił(a) serial na 10
RedAngel

w ostatnią niedziele leciał nowy odcinek - to jest 1 odcinek 8 sezonu

ocenił(a) serial na 10
agawa87

na polsacie

Niedzisiejsza_Emily

Bo na polsacie puszczają serie jak im się podoba. Kończy się ta, którą mają zakupioną ostatnią i zaczynają np. od 4 albo 5. Pod koniec 4 sezonu u Bootha diagnozują guza mózgu, po operacji Booth jest w śpiączce i śni, że jest mężem Brennan. Natomiast w 7 sezonie Booth i Brennan są razem i maja córkę. W finale Brennan musi uciekać bo została oskarżona o morderstwo. Z Angelą i Hodginsem jest tak samo. Są razem w 2 i 3 serii potem się rozstają. W piątej serii Ange spotyka się z jednym ze stażystów, ale pod koniec serii zrywają ze sobą a Ange i Hodgins schodzą się i biorą ślub a w 6 rodzi im się dziecko. Chyba na polsacie leciał 7 sezon a jak się skończył to zaczęli puszczać 5 sezon. Natomiast obecnie w USA i w necie jest połowa sezonu 8.

ocenił(a) serial na 8
wra20

Dzięki bardzo za wyjaśnienie! :)

ocenił(a) serial na 10
Niedzisiejsza_Emily

Mam pytanie do kogoś kto jest już po 4 sezonie
Czy w dalszych sezonach pojawi się jeszcze Zack
Ja bym bardzo chciała
Proszę o odpowiedz