PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=721624}

Kociak

Eye Candy
2015
7,5 4,6 tys. ocen
7,5 10 1 4646
Kociak
powrót do forum serialu Kociak

Kto jest mordercą?

ocenił(a) serial na 8

Wiem, że to dopiero dwa odcinki. Ale jak sądzicie, który z panów z sieci jest mordercą? Osobiście obstawiam tego który dla niej gotował. Koleś podejrzany, szczególnie, że (jeśli dobrze zrozumiałam) to on znalazł ciało dziewczyny oblanej kwasem.

ocenił(a) serial na 8
asddfg

mieli spotkać się przecież w restauracji a on do niej do domu i skąd miał adres?? i wypytywał o dzieciństwo i gdzie się wychowywała on jest podejrzany jak dla mnie ^^

ocenił(a) serial na 10
romann1001

A gdzie drugi odcinek jest ?

carpik21012

http://www.tvseriesonline.pl/eye-candy/1x02-231/

ocenił(a) serial na 9
asddfg

Dla mnie osobiście podejrzany wydaje się Connor, bo niby po co miałby robić zdjęcia z miejsca zbrodni i na dodatek to ukrywać przed wszystkimi.

ocenił(a) serial na 10
Megii900

Też o tym pomyślałam, ale to pewnie taka zmyłka bo coś za szybko by go wydali

ocenił(a) serial na 9
poodle4

Możliwe, ale mimo wszystko będę go uważnie obserwować w następnych odcinkach :D

ocenił(a) serial na 10
Megii900

Oj tak tak, ja też:)

ocenił(a) serial na 9
poodle4

Dokładnie to samo pomyślałam. Ale nie pasuje mi to, że wydaje się być gejem (Nie pamiętam czy to było powiedziane), a zabójca jest hetero (Tak mi się wydaje). Myślę, że długo nawet nie poznamy mordercy.

Megii900

myśle podobnie;p A może on udaje tylko niechęć do Lindy a tak naprawdę ma obsesje na jej punkcie?

Megii900

ja po 3 odcinku chwilowo stawiam na szefa connora :)

Ilmadia

A gdzie można już obejrzeć 3 odcinek? :)

wunderbarnie

ja oglądałam na tv seriale online bez spacji :)

Ilmadia

*series

ocenił(a) serial na 7
asddfg

Ja uważam, że to będzie ktoś kogo się można najmniej spodziewać

ocenił(a) serial na 10
Merle_Dixon

Nie wiem czemu ale ja uważam, że to może być Tommy xd

aniamania43

też tak podejrzewam xd

ocenił(a) serial na 7
ekoderka

Eee...nie.
Dlaczego Tommy miałby zabić swojego najlepszego kumpla? Bo innych to jeszcze byłabym w stanie zrozumieć jeśli byłby totalnym psycholem.

katia_2007

a bo ja wiem? bo po prostu tak podejrzewam i tyle :P
Ty się pytasz swojej intuicji czemu twierdzi tak, a nie inaczej? :P

ocenił(a) serial na 7
ekoderka

Po prostu zastanawiam się dlaczego tak myślicie.
Takie tam rozważania. :P

katia_2007

sama nie wiem. :P
po trzecim odcinku już tak nie myślę xd
za dwa odcinki pewnie znów mi się zmieni :P

ocenił(a) serial na 10
aniamania43

Też taka myśl się pojawiła u mnie, ale mam nadzieję, że to się nie stanie ;P

aniamania43

Po ostatnim odcinku nie sądzę, żeby to był Tommy no bo jak Lindy była imprezie to on był na komisariacie. Zresztą nie wiedział nic o tej bransoletce.

ocenił(a) serial na 10
Merle_Dixon

Lindy ma obsesje na temat Lindy

asddfg

Właśnie mi też się wydaję, że mordercą jest ktoś kogo zupełnie nie podejrzewamy być może nawet jeszcze jego postać nie została pokazana w serialu, nie spotkaliśmy jej. Strasznie mnie to ciekawi.. Nie wydaję mi się, żeby mordercą był Connor nie jakoś zupełnie mi nie pasuje, zresztą znał Lindy już wcześniej więc raczej nie czekał by aż Lindy zaloguje się na tym portalu no i jest gejem.

ocenił(a) serial na 7
asddfg

Ja podejrzewałabym Juana, gdyby nie to, że morderca wygląda szczuplej :)

Asmelle

A może współpracuje z kimś? On zajmuje się techniczną stroną, a ktoś odwala za niego brudną robotę.

asddfg

Sądzę, że mordercą jest Sophie. Ma takie dziwne przeczucie.

ocenił(a) serial na 9
wunderbarnie

Wiecie każdy tak naprawdę jest podejrzany ale cóż żeby się dowiedzieć musimy dalej oglądać :D

ocenił(a) serial na 7
wunderbarnie

Też tak coś mi przyszło do głowy - była zbyt entuzjastyczna, jeśli chodzi o zakładanie Lindy konta. Tak samo Juan - według mnie jego zapał również był niepokojący.

Asmelle

No własnie, więc to też może być Juan który współpracuje z kimś.

użytkownik usunięty
asddfg

Według mnie będzie to ktoś kogo jeszcze nie znamy.

ocenił(a) serial na 10

A mi pierwsza myśl jaka przychodzi do głowy to ojciec Lindy... jeszcze nie został pokazany, więc nie wiadomo w jakim jest wieku, bo głos mordercy wydaje się młody. Ale ojciec Lindy chodzi mi po głowie :)

użytkownik usunięty
venka5

Mi chodzi po głowie pewien aktor z innej MTV-owskiej produkcji ze względu na głos ;)

asddfg

Zauważyliście, że głos mordercy jest podobny do głosu Tommy'ego?

ocenił(a) serial na 6
wunderbarnie

Tak,ale to by było za proste jakby to naprawdę on był mordercą ;)

ocenił(a) serial na 7
wunderbarnie

A poza tym Tommy był zamknięty w bagażniku jak był nagrywany filmik z tym facetem na złomowisku.

katia_2007

Ja obstawiam byłego chłopaka od Sary , był w pierwszym odcinku przed szkołą :) Tak dziwnie patrzył na Lindy.

ocenił(a) serial na 10
xenia281

A mi przychodzi na myśl ojciec Lindy... nie wiem czemu, ale od razu o nim pomyślałam.

użytkownik usunięty
wunderbarnie

Mi głos stalkera-mordercy przypomina pewnego aktora z Teen Wolfa... ;)

ocenił(a) serial na 9
asddfg

Mnie jakoś nie przekonuje wersja z Connorem, w końcu znał Lindy od dawna.
Według mnie mordercą jest Pan Kucharz albo ewentualnie jakaś postać, która nie została jeszcze pokazana.

ocenił(a) serial na 8
destiqque

Kurcze, właśnie mnie to ciekawi, bo kucharz (aka Jake czy James) w ostatnim odcinku (spoiler!) został uznany za niewinnego. Pozostaje pytanie czy tak jest naprawdę. Wygląda na to, że mordercą jednak nie jest on, ale przecież mogli to zrobić specjalnie, żeby był jeszcze większy szok.
Co do Connora albo Tommyego - nie wydaje mi się żeby byli mordercami. Ciągle mieli ją na wyciągnięcie ręki. To nie miałoby sensu.

użytkownik usunięty
asddfg

Mi się zdaje, że prawdziwy morderca naprawdę wrobił Jake'a, podrzucił ciuchy itd. Ja na 100% stawiam, że jest to osoba, która się jeszcze nie pojawiła w serialu i pewnie nie prędko się pojawi, strzelam że może w 7-8 odcinku po obejrzeniu wywiadów z Victorią i producentem do Afterbuzza.

asddfg

ja podejrzewam szefa Lindy. ale pewnie to nie on, zobaczymy.

użytkownik usunięty
Dodo140

Też go podejrzewam, ale tylko wtedy, kiedy pojawia się na ekranie. Tylko czekać aż coś powie i sprawdzimy czy to jego głos (w co jednak wątpię ;p)

ocenił(a) serial na 9
asddfg

ja podejrzewam, że to nie jest ktoś kogo lindy zna i na pewno nie ktoś kogo my widzieliśmy.

użytkownik usunięty
karolajna000

też tak myślę

asddfg

Wątpię by podali kogoś na samym początku jak na tacy, fakt ten gotujący był momentami podejrzany. Ale nie obstawiam go .
Poza tym jestem niemal pewna,że stalker nie działa sam, więc wytłumaczenia w stylu jego tam nie było w tym czasie tracą swoją wiarygodność. Moim zdaniem jak na ten moment (po odc YOLO) to ktoś z przeszłości Lindy ktoś kogo nikt się nie spodziewa. Naszła mnie taka myśl,że może to właśnie on porwał Sarę przed laty ,by w jakiś sposób ukształtować charakter Lindy na wojowniczkę (?) i tym samym stała się jego ideałem? Czy to tylko moja wizja czy ktoś jeszcze o tym pomyślał?

użytkownik usunięty
nitishia

Ja tez myślę, że mordercą jest ktoś kogo jeszcze nie widzieliśmy. Hmm z tego co na razie wiadomo to Flirtual Killer raczej nie porwał Sary ale kto wie. Część ludzi obstawia ojca Lindy jako mordercę, są nawet tacy, którzy twierdzą, że za wszystkim stoi Sara czyli jej siostra. ;)

Opinii tyle,ile widzów . A sam serial dopiero się zaczyna więc na pewno przybędzie teorii do każdego podejrzanego przez fanów. Na razie mamy za mało wskazówek i bohaterów. ciekawi mnie na jakiej podstawie rodzina Lindy poszła pod ostrzał .

użytkownik usunięty
nitishia

Wiesz, ja po cichu typuję ojca Lindy lub starszego brata chłopaka Sary, z którym kiedyś Lindy mogła się spotykać. Jednak moim nagłówniejszym podejrzanym jest ktoś kogo jeszcze nie widzieliśmy i jednocześnie ktoś inny niż niż ojciec Lindy czy jej były znajomy.