ogolnie sezon dobry tylko gra pawlickiego jako orlicza strasznie stuczna wszystkie smieszne sceny strasznie stuczne masakra nie dalo sie na to patrzec plus beznadziejna marta..ale zakonczenie ciekawe i tajemnicze..ale juz czuje ze bedzie tylko marta i puchala i alek albo go przeniosa do innego miasta to jest pewne na bank
no nawet nie wiedzialem ,ale co jak co richard i alex byli najlepsi bo potem to juz nieporozumienie
Tak jak już ci pisałem Hoffman w 9 serii sie obronił nie to Co Alex i Richard ale był ok. Największe nieporozumienie to Fabri , jedynie Rivera jest na poziomie pierwszej 2 bo Terzani to średniak.
Nowe info o odc w 9 serii. 6 epizodem bedzie odc doping o hokeistach. Warto zaznaczyć że doping był ost odc Austriackiej wersji Rexa , czyli do czasu aż Włosi nie zrobili kontynuacji ten odc kończył orgianł. Dziwnie się będzie oglądało odc , który kończy Rexa u nas w środku sezonu.Ostatni odc 9 serii to zamach na Alexa pies zostanie postrzelony. ciekawostka taka że w orginale odc Zamach na Rexa zaczynał 9 sezon a u nas kończy. Jak będę miał nowe info to napiszę
ok spoko na pewno ostani odcinek bedize zamach na rexa spoko fajny odcinek teraz wlasnie zaowazylem ze znow bira odcinki z 10 sezonu (4 tam było)i pewnie bede te nie wyemitowane jak sisii itp.
Tak a dzisiaj był zaległy odc z orginalnej 6 serii w pogoni za wiecznym życiem nawet dobry.
oj troche udny odcinek ale tak pamietam goz oryginalu ,troche nadrabiana im zostalo,zeby poskladac 13 odcinków ,troche z 10 seria troche z reszty 9 , i te pozostale porucane nie wyemitowane w paru sezonach,napewno wtym sezonie je zobaczymy i pewnie sisi tez w koncu czy opetanie i tp.
Moim zdaniem dobry odc w orginale też wybitny nie był. Fajne sceny górskiego z Alexem dobrze że nowy nie jest takim gburem jak Lorenzo czego się obawiałem. Odc utrzymał klimat orginału był trochę mroczny , stonowany i ponury. Z zaległych zostały tylko 3 odc z 5 serii Sisi z 6 śmierć przez internet i 7 opętanie. Więc nie tak dużo wiem też że w tej serii raczej nie będzie odc krokodyl z dunaju. bo to letni fajny odc , no a w okresie zimowym ciężko go nakręcić. Więc wiadomo że na koniec zostaną 2 zaległe epizody. Bo Rex liczy 119 odc , a Alex po 9 serii będzie miał 117.
jak licze ze ma byc 13 to i tak 2 nie zmieszą w tym sezonie i tak.pewnie znow puszczą w kolejnych sezonach.
A Nina Kruk pojawi się w 5 odc zatytułowanym Maja przed północą zmienili bo jednak w orginale ten tytuł to Nina o północy. A że u nas w tym odc Nina się pojawi nie chcieli pewnie mieszać widzom w głowach.
oo no to wlasnie dobry odcinek pamieta jak dzis nina udawala panne lekich obyczajow w tykim jednym barze siedzialo .zobaczymy jak to unas wyjdzie
Pamiętam że w Rexie Nikki udawała dziewczynę do towarzystwa w odc z 8 serii zabawy przy barze , gdzie miała od pasera wyciągnąć wiadomość, Śledztwo dotyczyło zabójstwa faceta co molestował młodych chłopaków. U nas ten odc nosił tytuł Mroczna tajemnica był on w 7 serii a jeszcze z Lucyną , ale czy w odc Nina o północy był taki motyw to nie pamiętam.
kurcze a moze to ten byl wlasnie tylko cos pokrecilem hmm zabawy przy barze tytul mowi sam za siebie chyba o ten mi chodzilo musze zobaczyc obydwa oryginalne.
Wiem że w tym odc ta dziennikarka potrąciła człowieka , ale to już był trup wepchnięto jej go pod koła.
czemu byc moze ,caly czas gadaja do bolu ze pojechal na swieste do rio de janeiro potanczyc sambboleo hihi
Nie no raz Rysiek zażartował to czy na okrągło o tym mówią nie sądze.W 3 pierwszych odc nie było tylko śmiesznych scen było bardziej poważnie. Podobno na razie status Orlicza ma być zaginiony, śmigłowiec w którym leciał z Ewą ma być zestrzelony.