pytanko od nosnie tytułów odcinków od sezonu11-do 14, a oryginałem które to które.prosze o info.
Wróciłem na forum i postaram ci napisać te odc. Nie wiem czy czytałeś wiosenny sezon 2021 Alexa będzie ostatnim z Wieczorkiem od jessiennego sezonu nowy aktor jeszcze trwają poszukiwania.
tak super bo wieczorka jakoś nie czuje choć i tak lepszy od drewna wesołowskiego.
tak czułem bo to odcinki z włoch sa(nie oglądałem ani jednego sezonu)ale wiem ze tam tez paru bylo komisarzy...jak znam życie to wybiorą teraz znów bruneta.ale tak patrzec to serial zbliza sie do konca chyba ze wymyślą swój scenariusz ..czekam na ten opis odcinków bo nasze tytuły nic mi nie mówią
Ja lubię Wieczorka jego postać jest lepsza od np Hoffmana , Fabriego, Terzaniego. Również ciut wyżej niż Orlicz ale minimalnie.
Teraz jesienią emitowali resztę odc 14 serii bo wiosną przerwali i 15 sezon, a w nim w końcu były nasze własne polskie scenariusze.
Co do końca serialu to na wiosnę kolejny sezon z Wieczorkiem , a na jesień epizody z nowym komisarzem czyli jeszcze serial trochę potrwa.
A wieczorem napiszę ci tytuły Polskie i Włoskie odpowiedniki.
A kiedyś pisałeś że coś kojarzysz z Włoskich odc naprawde nie widziałeś żadnego odc sezonów 11- 18
Kandydatami do zastąpienia Krystiana są Żurek , Maćkowiak , Czarniecki , Czerwiński , Król i Pocheć.
Nowy komisarz ma mieć na imię Adam Wilczak.
siema,widziałem tylko ten pierwszy sezon z fabrim reszte juz nie..tak tak była koncowka 14 sezonu z wiosny i obecny 15..jak to własne nic nie ma z wloskich hmm/Adam kurde jak czułem ze bedzie ADAS albo tomek hihi zurek na pewno nie bo juz zagral w jednym z odcinków jak odpowiednik Christiana Bucka z wyscigami jak gral tajniaka ..co do kandydatów pozostali to tacy kurde słabi chyba ze czarnecki on by sie nadawal.
tylko skąd ty to info bierzesz
a no faktycznie cos pisza w necie przed chwila poczytałem ,tak patrzac to mackowiak tez by sie nadawal nawet
Tak 15 sezon jest całkowicie autorski. Z nowym komisarzem to też nasz pomysł bo życiorysem nie przypomina nikogo.
Opisy i tytuły odc znajdziesz na stronie film polski nawet z obsadą w poszczególnych epizodach
Mateusz król jest niby najmłodszy w KK dobrze grał Króla Polski ale nie 0asuje do gościa po przejściach.
Ten Czerwiński to z twarzy nie pasuje bo on zawsze grał oprychów , chyba że wzorują się na Ukraińskiej wersji gdzie opiekunem psa był taki facet do tego Czerwińskiego
Czarniecki może być , ale mi Maćkowiak by pasował.
kurde ciekawe 15 sezon autorski a przeciez tyle jeszcze odcinków jest z włoskiej serii hmm,a jak to jest bo na wiki jest napisane ze 14 sezon 7 odcinków a 15 sezon 13..a przecież 14 sezon byl kontynuowany od 8odcinka do 13..to by sugerowało ze 15 sezon ma 7 odcinków..co do kandydatów to mi pasuje mackowiak najbardziej ..chyba ze takz innej beczki smolenski albo młynarczyk lub cyprianski
Wikipedia teraz namieszała z tymi odc bo tak od września był ciąg dalszy 14 serii a dopiero potem 15 sezon. Włoskich odc zostało do zrealizowania jeszcze około 20 odc i pozostały nadal 4 Austriackie epizody. Więc już muszą coś sami kombinować może jeszcze w nast sezonach jakieś epizody z oryginału będą
Do niezralizowanych odc należą cały 18 sezon(12odc) , 6 epizodów 17 sezonu też z 12 odc. Włoskie oczywiście
Z pozostałych serii to takie Austriackie
Sisi
Śmierć przez Internet
Krokodyl z Dunaju
Śmierć bestii
Pozostałe Włoskie z sezonów 11- 16
Mordercza krytyka
Chińskie cienie
Życie w zagrożeniu
Ostatni zakład
Modelka
Zemsta(o neonazistach)
Tygrys
Magicland
no i to mi sie podoba wszystko wiem teraz ..a to kurde i tak jeszcze na 2 ,3 sezony bedzie.,,co do tych 4 austriackich to o tych wiedziałem.
Stary ale czy oni tego nowego komisarza nie szukają za szybko przecież Krystian ma być jeszcze cały wiosenny sezon, więc na casting jest jeszcze czas.
może i tak ale szybciej szukaja bo boja sie znow pewnie locdowna jak wczesniej hihi
a no tez o tym slyszalem zaskoczenia nie ma i jak go wybiora tez nie bedzie ,zobaczymy co z tego wyniknie
I była by sytuacja jak z Burchardem że najpierw grał przestępcę a potem opiekuna psa.
A widziałeś Kanadyjską wersję serialu Hudson i Rex leci obecnie na stopklatce ,jest to rebbot akcja dzieje się w Kanadzie ale odc mają własne a nie przerabiane z oryginału.
tak ogladałem ale sezon 1 ten na stopklatce to 2 muszę nadrobic,moze bycw styczniu w kanadzie 3 sezon startuje.
I jak wrażenia bo u mnie ok ale akcji mało , obecnie Alex jest trochę lepszy i raczej jak Hudson jest w tytule to raczej nie wymienią opiekuna psa
Oficjalnie Czerwiński zastąpi Wieczorka odc z nim jesienią 2021 bo wiosną jeszcze krystian.
Podobno Wieczorek chciał zrobić sobie przerwę w serialu i po jakimś czasie wrócić. Ale produkcja w ostatniej chwili kazała zmieńić scenariusze o Górski ma być uśmiercony.
Jednak Czerwińskiego wybrali zaskakujący wybór ale zobaczymy odc z nim dopiero jesienią
no właśnie tez sie dowiedziałem ogólnie szok ale mysle pozytywnie juz widac ze to nie beda cieple kluchy.chodz i tak serial u nas jest ugrzeczniony i to mi sie nie podoba ,wyszła taka familijkach
Czy tak ugrzeczniony zobacz Włoską wersję tam nawet krwi nie pokazywali tak często w Austrii tak naprawdę mroczne odc były z Moserem. Bo przyznaj czy odc z Brandtnerem albo Hoffmanem to też była zwykła familijka , już pierwszy odc z Brandtnerem wprowadził taki lekki kumplowski klimat
Tak sobie myślę czy 4 reset serialu chwyci , gdyby twórcy byli bardziej kreatywni postawili by na kobietę komisarza np awans Lucyny dawało by to nowe możliwości. Albo Gutka dać na nowego opiekuna lubią się z Alexem i było by to fajne przekazanie pałeczki.
te niemieckie mi sie bardzo podobaja prócz tego hoffmana i niki bo to porażka,co do restartu to było do przewidzenia ze w koncu zastapia kolejnym nowym w sumie dobrze cos sie dzieje,byle gutek został bo sie nadaje czuje "to"bo jak patrze na fido to juz nie totalnie tam nie pasuje,i w dodatku sie boja psów chyba,co do lucyna to juz troche jak dla mnie za dużo jest je w tym serialu ,nie potrzebnie wracała mogli dać kogosś innego i by było świeżo.Ale pomysł z pania komisarz w roli nowej świetny pomysł.
Fido była tragiczna w 8 serii teraz mi nie przeszkadza. Gutek mógłby zostać nowym opiekunem było by lepiej. Co do Lucy to Walach wcale odejść nie chciała ale Pawlicki wepchał swoją narzeczoną i musieli na chwilę pozbyć się Lucyny. Potem była przeciesz Nina miała początkowo w 9 serii dużą rolę ale po powrocie Walach ograniczył jej wątek aż w końcu wysłali ją do stolicy. Na wiosnę Walach ma być mało.
hejka,sory tak tak,no Hudson i rex jest taki sredni(nie jest zły ale tez nie jest rewelacyjny)własnie koncze ogladac 2 sezon.ogolnie zrobili po swojemu,a pies to chyba tak tam na sile wrzucony jest .
Też uważam że pies na siłę bo czasem nic nie robi teraz w 3 sezonie w 1 odc pokażą retrospekcje jak Hudson i Rex się poznali , rychło w czas sobie zrobili taki odc.
no wlasnie czytalem anten temat bo sie zacza nie dawno 3 sezon,pewnie przerwa bedzie w odcinkach jak w poprzednim sezonie.
Ale się gryzie bo w 1 odc Hudson mówił o facecie opiekunie psa i że zginął w galerii handlowej. A w 3 sezonie okazuje się że opiekunem Rexa była kobieta i została zabita podczas strzelanine w lesie. Sami kurczę nie wiedzą co wymyślili.
Na yt jest cały ten odc możesz zobaczyć.
Widziałem ostatniopodobny serial do Rexa Ukraiński Pies na tropie nawet ok ale ten jego opiekun to ma gębę bandziora, choć z charakteru jest fajny
no wiem tez to widziałem w tv leciało na jakimś kanale ,dokładnie bandzior hihi
Nasz nowy Czerwiński co będzie grał nowego komisarza też bandziora przypomina.
Premiera nowych odc Alexa 6 marca ciąg dalszy 15 sezonu
no własnie widziałem w programie,ale czemu cd 15,a nie miał to być 16 teraz a 17 z czerwinskim na jesien hmm..czyzby dalej podobna sytuacja jak przy 14 sezonie gdzie bylo 7a potem 6przez tego "swirusa-19_"?
No właśnie chyba będzie taka sytuacja końcówka 15 serii a potem kilka odc 16 sezonu śmierć Górskiego i reszta tego sezonu.
Czyli reszta 16 serii wypadła by na jesień.
Emisja nowych odc przeniesiona na 13 marca powodem są transmisje z HME w Toruniu. Ojciec Mateusz też dzień wcześniej ucierpi.
tez własnie sie dowiedziałem bow tv program lukłem , hme bedzie ,widze ze na bieżąco jesteś
Lucy ma w pierwszym odc wyjechać na urlop do Indii , ale jeszcze w tym samym sezonie pod koniec wrócić. Świat seriali podaje też że Górski pozna też nową sąsiadkę ale na razie jest tajemnica kto ją zagra.