PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629466}
5,8 14 tys. ocen
5,8 10 1 13830
Komisarz Alex
powrót do forum serialu Komisarz Alex

odcinki sezonów..

ocenił(a) serial na 4

pytanko od nosnie tytułów odcinków od sezonu11-do 14, a oryginałem które to które.prosze o info.

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Ja tam nie zauważyłem żeby była sprytniejsza od psa tym bardziej że obecnie na akcję jeździ Gutek i Piotr a one z Martą w biurze. Fido boi się psa to jakoś tego też nie zauważyłem , to Gutek początkowo bał się Alexa.

ocenił(a) serial na 4
ghf

no teraz fakt jezdzi gutek i potrek,ale nie zaóważyłeś jak ona (fido)nawet nie glaska pieska nawet z oddali boji sie go przeciez to widac.

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Wygląda bardziej jak by trzymała dystans był wątek też że sama przygarneła małego psa.

ocenił(a) serial na 4
ghf

no był był ale ona i tak jest dziwna i tak na przyczepkę tam jest .

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Choć w 8 serii ost z Orliczem bardziej irytowała tak jakby nie uznawaĺa szefostwa Michała , a Piotra od razu słuchała. Tak jest trochę nie potrzebna bo Lucyna ma czasem jakiś wątek i ruszy na akcję a ta tylko siedzi na komendzie.

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Lucy na czas jej nieobecności zastąpi Aspirant Jagoda Waligóra zagra ją Dorota Krempa, nowa będzie współpracować z Gutkiem.

ocenił(a) serial na 4
ghf

aha o prosze ,jakas nie znana aktorka widze ale to dobrze dobrze nowa świeżość jak wczesniej Gutek sie przyda.

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Nowy odc na tytuł Włócznia amazonki czyli kolejny nasz własny epizod.

ocenił(a) serial na 4
ghf

dobrze wiedziec,a skad info ze to są nasze epizody a nie z oryginału?

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Bo widziałem wszystkie Włoskie odc i żaden opis nie pasuje plus poprzednie 7 odc tej serii też nie mają nic wspólnego z Rexem. Plus znam Włoski i wiem co czytam.

ocenił(a) serial na 4
ghf

ahah ok ok ,to jak to jest w koncu kontynuacja 15sezonu czy 16 sezon bo raz pisze tak a raz tak.?

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Teraz do 17 kwietnia ciąg dalszy 15 serii a od 24 kwietnia do 17 lipca 16 sezon. Czyli długo Alex będzie.

ocenił(a) serial na 4
ghf

no taki cos to widziałem na wiki,ale cos nie chce mi sie w to wierzyć ,a przeciez w wielka sobote nie ma odcinka to jak moze sie zacząc 16 sezon 24kwietnia.coś tu śmierdzi hihi cos czuje ze bedzie 13 odcinków ogółem a reszta na jesień.

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Dziwne że nie ma odc w wielką sobotę bo przeważnie była po inne lata emisja. W czerwcu też euro więc zobaczymy jak ostatecznie będzie.

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

10 kwietnia też nie ma emisji odc ale za to premierowy w niedzielę 11 o godzinie 15. A 17 kwietnia mogą być np 2 odc pod rząd

ocenił(a) serial na 4
ghf

cos czuje ze to leci 16 sezon i bedzie 13 odcinków a nie jak pisza ze 8/13 ze sezonu 15,raz juz bylo 8 odcinków sezonu a nie jak przewaznie 13,..sie okąże za niedługo bo jak narazi eto pomotane strasznie jakby sami nie wiedzieli.Chodz na Vodtvp widnieje ze to 1 odcinek 16 sezonu .no ale piernik go wie.

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

We wszystkich programach tv jest podane że to dalej 15 sezon ale zobaczymy jak będzie.

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Nie wiem czy wiesz ale obecnie Alexa gra pies Ivo od 13 serii zastąpił Rockiego

ocenił(a) serial na 4
ghf

tak nowy piesek po śiersci poznałem ze jest to nowy.piesek fajny pol wypłaty by szło na takiego pieska jakby go ktos mial:)

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Ale też często teraz występuje psiak z krótką sierścią podobny do Rexa

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Sezon 15 kończy się 1 maja 8 maja miał zacząć się 16 sezon , ale program dla.prasy podaje że wtedy jest powtórka 12 serii. Dziwne bo odc są nakręcone czyli coś kombinują albo sezon jesienią.

ocenił(a) serial na 4
ghf

czyli tak jak pisałem i przewidziałem to kontynuacja 15 sezonu czyli(8-13)a jesienią tak jak pierwotnie miało byc 16 z nowym komisarzem...

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Tak tylko są jeszcze nakręcone jakieś odc z Wieczorkiem.

ocenił(a) serial na 4
ghf

no własnie cos jest i z ta nowa co miała dojsc,chyba ze na poczatku nowego sezonu wieczorek bedzie i nowa a potem nowy komisarz sie pojawi jak wczesniej z bromskim i orliczem,czas pokaże

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Ta nowa zadebiutuje już jutro , w tym odc Wieczorka nie będzie, Alexem zajmuje się Gutek.

ocenił(a) serial na 4
ghf

a no ogladałem całkiem fajna ta nowa ,w koncu troche świeżości ,to teraz czekamy na nowe komisarza i bedzie git.a nie te same pyski cały czas.

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Tak po co wprowadzać nowego komisarza jak Gutek idealnie by pasował na opiekuna Alexa.

ocenił(a) serial na 4
ghf

mi tez to pasuje plus ta nowa i bedzie git

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Tak wystarczyło by tylko nieco awansować Gutka i jedziemy dalej.

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Premiera nowego sezonu 11 09 tytuł kibolskie porachunki. Ciekawe czy jeszcze z Wieczorkiem bo wiem że jakieś odc nagrali , czy może je usunęli i od początku będzie Czerwiński.

ocenił(a) serial na 4
ghf

z tego co widziałem to wieczorek jest jak narazie pewnie gdzies w polowie dojdzie czerwinski oby,bo juz Wieczorek mnie nudzi.

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Wieczorek będzie do 6 odc potem Czerwiński mnie nie nudzi na pewno lepszy od 3 Oryginalnych opiekunów i u nas na równo z Pawlickim i lepiej od Wesołowskiego ale fakt trochę jest za długo , w sumie pięć lat 2017-21 , 6,5 sezonów.

ocenił(a) serial na 4
ghf

no to tak czułem bo wczesniej było 6 czyli te od (8-13)i teraz te nowe 6 to by było takie 12 niby a wczesniej gadali własnie ze ma byc jeszcze 12 czy tam 13 z wieczorkiem a potem z nowym to b y sie zgadzało.

ocenił(a) serial na 4
Mar_28

pytanko to znów wymyslone docinki polskie czy wracają do oryginału?

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Mają być Polskie odc teraz podaje tytuły 4 pierwszych Kibolskie porachunki , Zabójcze sekrety , Cień przeszłości i Zniknięcie .

2 pierwsze odc już są dostępne na TVP Vod.

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

W jednym z odc wystąpi Kamil Maćkowiak co ciekawe był on kandydatem do zastąpienia Wieczorka , oprócz niego zagrają , Piotr Zelt , Jan Jankowski , Marcin Kwaśny i Robert El Gendy który zagra byłego chłopaka jagody.

ocenił(a) serial na 4
ghf

tak tak pierwsze 2 już sa ale jeszcze nie widziałem nie było czasu pewnie skoncze na kanapie z tvp hiih,o to jest tych celebrytów w tym sezonie

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Zelt chyba jeszcze nie grał w Alexie o ile się nie mylę plus że jednak wyjasnią co stanie się z Górskim bo jednak 2 ost odc 15 serii mogły sugerować że już go nie będzie. Ale wiedziałem że jeszcze jakieś odc z nim nagrali ale z TVP to nic nie wiadomo.

Też nie wiadomo czy będzie jednak emisja w sobotę bo jak wypadnie mecz siatkarzy to TVP sport zajęte , więc wyleci Alex z 1 albo The voice z 2. Najlepiej było by żeby siatkarze grali w niedziele.

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Czyli tak jak myślałem w sobotę nie ma odc bo jest siatkówka premiera za tydzień też nie wiadomo bi mają być półfinały siatkarskie

ocenił(a) serial na 4
ghf

no własnie tez meczyk siatkarzy w tym tygodniu pewnie wygraja i potem zapewne 1/4 z rosją bedzie cięzko,jak wygraja to sobota kolejna pólfinał z Francją tak mi sie wydaje,i znów moze nie byc Aleksa ale wszystko zależy od tego czy wygraja czy nie

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Ale Głupia decyzja bo gdy by to był mecz o medal to co innego a z finami wygrają na pewno więc nawet na TVP 3 ten mecz mogli by puścić i nic by to nie zmieniło.

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Udało mi się dowiedzieć że na przełomie pazdziernika i listopada rozpoczną się zdjęcia do 2 kolejnych sezonów czyli do serii 17 i 18.

ocenił(a) serial na 4
ghf

no co ty powaznie wow no ale to było do przywidzenia jak wstawiają nowego aktora to z pare sezonów jeszcze zagrają,..a jednak chyba znów aleksa nie bedzie w sobote bo polfinał siatkarzy liczyłem na francje ale poległa wiec pewnie ze słowenia

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Wiesz mam swoje dojścia do ekipy nie duże ale zawsze. Tak czyli dopiero premiera pewnie za tydzień. Co do nowych odc to dobrze że Czerwiński dostanie więcej epizodów niż 7 tego sezonu.

ocenił(a) serial na 4
ghf

a jak bedzie jazda Czerwinskiego lubie gra fajnie bandziorów

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Jako bandzior jest ok znajoma mi pisała że nie powie o Czerwińskim bo nie chce wczesniej zdradzać casting podobno wygrał w cuglach więc zobaczymy jak będzie. Ja się trochę obawiam bo to aktor bardziej 2 planowy i czy poradzi sobie z główną rolą.

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Nasi grają półfinał o 17 30 więc Alex będzie normalnie.

ocenił(a) serial na 4
ghf

no walsnie miałem pisac to co ty,czyli Alex premierowo bedzie,tylko ze za 3 odcinki znów przerwa bo mecz polaków

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Nie wiem czy słyszałeś ale np w Don Matteo zmieniają aktora Terence Hill odchodzi jego miejsce zajmie Raul Bouva jako Don Massimo u nas w Mateuszu by raczej coś takiego nie przeszło , prędzej serial by skończyli jak by Żmijewski odszedł.

Wiem sorry to nie temat o Ojcu Mateuszu wiem że też oglądasz to taka ciekawostka tylko.

ocenił(a) serial na 4
ghf

o PROSZE DON mASSIMOtego nie słyszałem choc oglądalem don matea troche z terencem swietny pocieszny aktor kiedys grał lucky luca nawet,spoko spoko nic sie nie dzieje