pytanko od nosnie tytułów odcinków od sezonu11-do 14, a oryginałem które to które.prosze o info.
Ja tam nie zauważyłem żeby była sprytniejsza od psa tym bardziej że obecnie na akcję jeździ Gutek i Piotr a one z Martą w biurze. Fido boi się psa to jakoś tego też nie zauważyłem , to Gutek początkowo bał się Alexa.
no teraz fakt jezdzi gutek i potrek,ale nie zaóważyłeś jak ona (fido)nawet nie glaska pieska nawet z oddali boji sie go przeciez to widac.
Wygląda bardziej jak by trzymała dystans był wątek też że sama przygarneła małego psa.
Choć w 8 serii ost z Orliczem bardziej irytowała tak jakby nie uznawaĺa szefostwa Michała , a Piotra od razu słuchała. Tak jest trochę nie potrzebna bo Lucyna ma czasem jakiś wątek i ruszy na akcję a ta tylko siedzi na komendzie.
Lucy na czas jej nieobecności zastąpi Aspirant Jagoda Waligóra zagra ją Dorota Krempa, nowa będzie współpracować z Gutkiem.
aha o prosze ,jakas nie znana aktorka widze ale to dobrze dobrze nowa świeżość jak wczesniej Gutek sie przyda.
Bo widziałem wszystkie Włoskie odc i żaden opis nie pasuje plus poprzednie 7 odc tej serii też nie mają nic wspólnego z Rexem. Plus znam Włoski i wiem co czytam.
ahah ok ok ,to jak to jest w koncu kontynuacja 15sezonu czy 16 sezon bo raz pisze tak a raz tak.?
Teraz do 17 kwietnia ciąg dalszy 15 serii a od 24 kwietnia do 17 lipca 16 sezon. Czyli długo Alex będzie.
no taki cos to widziałem na wiki,ale cos nie chce mi sie w to wierzyć ,a przeciez w wielka sobote nie ma odcinka to jak moze sie zacząc 16 sezon 24kwietnia.coś tu śmierdzi hihi cos czuje ze bedzie 13 odcinków ogółem a reszta na jesień.
Dziwne że nie ma odc w wielką sobotę bo przeważnie była po inne lata emisja. W czerwcu też euro więc zobaczymy jak ostatecznie będzie.
10 kwietnia też nie ma emisji odc ale za to premierowy w niedzielę 11 o godzinie 15. A 17 kwietnia mogą być np 2 odc pod rząd
cos czuje ze to leci 16 sezon i bedzie 13 odcinków a nie jak pisza ze 8/13 ze sezonu 15,raz juz bylo 8 odcinków sezonu a nie jak przewaznie 13,..sie okąże za niedługo bo jak narazi eto pomotane strasznie jakby sami nie wiedzieli.Chodz na Vodtvp widnieje ze to 1 odcinek 16 sezonu .no ale piernik go wie.
We wszystkich programach tv jest podane że to dalej 15 sezon ale zobaczymy jak będzie.
Nie wiem czy wiesz ale obecnie Alexa gra pies Ivo od 13 serii zastąpił Rockiego
tak nowy piesek po śiersci poznałem ze jest to nowy.piesek fajny pol wypłaty by szło na takiego pieska jakby go ktos mial:)
Sezon 15 kończy się 1 maja 8 maja miał zacząć się 16 sezon , ale program dla.prasy podaje że wtedy jest powtórka 12 serii. Dziwne bo odc są nakręcone czyli coś kombinują albo sezon jesienią.
czyli tak jak pisałem i przewidziałem to kontynuacja 15 sezonu czyli(8-13)a jesienią tak jak pierwotnie miało byc 16 z nowym komisarzem...
no własnie cos jest i z ta nowa co miała dojsc,chyba ze na poczatku nowego sezonu wieczorek bedzie i nowa a potem nowy komisarz sie pojawi jak wczesniej z bromskim i orliczem,czas pokaże
Ta nowa zadebiutuje już jutro , w tym odc Wieczorka nie będzie, Alexem zajmuje się Gutek.
a no ogladałem całkiem fajna ta nowa ,w koncu troche świeżości ,to teraz czekamy na nowe komisarza i bedzie git.a nie te same pyski cały czas.
Tak po co wprowadzać nowego komisarza jak Gutek idealnie by pasował na opiekuna Alexa.
Premiera nowego sezonu 11 09 tytuł kibolskie porachunki. Ciekawe czy jeszcze z Wieczorkiem bo wiem że jakieś odc nagrali , czy może je usunęli i od początku będzie Czerwiński.
z tego co widziałem to wieczorek jest jak narazie pewnie gdzies w polowie dojdzie czerwinski oby,bo juz Wieczorek mnie nudzi.
Wieczorek będzie do 6 odc potem Czerwiński mnie nie nudzi na pewno lepszy od 3 Oryginalnych opiekunów i u nas na równo z Pawlickim i lepiej od Wesołowskiego ale fakt trochę jest za długo , w sumie pięć lat 2017-21 , 6,5 sezonów.
no to tak czułem bo wczesniej było 6 czyli te od (8-13)i teraz te nowe 6 to by było takie 12 niby a wczesniej gadali własnie ze ma byc jeszcze 12 czy tam 13 z wieczorkiem a potem z nowym to b y sie zgadzało.
Mają być Polskie odc teraz podaje tytuły 4 pierwszych Kibolskie porachunki , Zabójcze sekrety , Cień przeszłości i Zniknięcie .
2 pierwsze odc już są dostępne na TVP Vod.
W jednym z odc wystąpi Kamil Maćkowiak co ciekawe był on kandydatem do zastąpienia Wieczorka , oprócz niego zagrają , Piotr Zelt , Jan Jankowski , Marcin Kwaśny i Robert El Gendy który zagra byłego chłopaka jagody.
tak tak pierwsze 2 już sa ale jeszcze nie widziałem nie było czasu pewnie skoncze na kanapie z tvp hiih,o to jest tych celebrytów w tym sezonie
Zelt chyba jeszcze nie grał w Alexie o ile się nie mylę plus że jednak wyjasnią co stanie się z Górskim bo jednak 2 ost odc 15 serii mogły sugerować że już go nie będzie. Ale wiedziałem że jeszcze jakieś odc z nim nagrali ale z TVP to nic nie wiadomo.
Też nie wiadomo czy będzie jednak emisja w sobotę bo jak wypadnie mecz siatkarzy to TVP sport zajęte , więc wyleci Alex z 1 albo The voice z 2. Najlepiej było by żeby siatkarze grali w niedziele.
Czyli tak jak myślałem w sobotę nie ma odc bo jest siatkówka premiera za tydzień też nie wiadomo bi mają być półfinały siatkarskie
no własnie tez meczyk siatkarzy w tym tygodniu pewnie wygraja i potem zapewne 1/4 z rosją bedzie cięzko,jak wygraja to sobota kolejna pólfinał z Francją tak mi sie wydaje,i znów moze nie byc Aleksa ale wszystko zależy od tego czy wygraja czy nie
Ale Głupia decyzja bo gdy by to był mecz o medal to co innego a z finami wygrają na pewno więc nawet na TVP 3 ten mecz mogli by puścić i nic by to nie zmieniło.
Udało mi się dowiedzieć że na przełomie pazdziernika i listopada rozpoczną się zdjęcia do 2 kolejnych sezonów czyli do serii 17 i 18.
no co ty powaznie wow no ale to było do przywidzenia jak wstawiają nowego aktora to z pare sezonów jeszcze zagrają,..a jednak chyba znów aleksa nie bedzie w sobote bo polfinał siatkarzy liczyłem na francje ale poległa wiec pewnie ze słowenia
Wiesz mam swoje dojścia do ekipy nie duże ale zawsze. Tak czyli dopiero premiera pewnie za tydzień. Co do nowych odc to dobrze że Czerwiński dostanie więcej epizodów niż 7 tego sezonu.
Jako bandzior jest ok znajoma mi pisała że nie powie o Czerwińskim bo nie chce wczesniej zdradzać casting podobno wygrał w cuglach więc zobaczymy jak będzie. Ja się trochę obawiam bo to aktor bardziej 2 planowy i czy poradzi sobie z główną rolą.
no walsnie miałem pisac to co ty,czyli Alex premierowo bedzie,tylko ze za 3 odcinki znów przerwa bo mecz polaków
Nie wiem czy słyszałeś ale np w Don Matteo zmieniają aktora Terence Hill odchodzi jego miejsce zajmie Raul Bouva jako Don Massimo u nas w Mateuszu by raczej coś takiego nie przeszło , prędzej serial by skończyli jak by Żmijewski odszedł.
Wiem sorry to nie temat o Ojcu Mateuszu wiem że też oglądasz to taka ciekawostka tylko.