PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=869007}

Komisarz Mama

2021 - 2022
6,7 1,1 tys. ocen
6,7 10 1 1092
Komisarz Mama
powrót do forum serialu Komisarz Mama

Hm, dopiero co włączyłam pierwszy odcinek- dosłownie obejrzałam pierwsze 3 min i serial wygląda jak zrzynka Candice Renoir, a przynajmniej mooocne inspirowanie się tym serialem. Zobaczymy jak akcja rozwinie się dalej. Nawet intro jest podobne... eh.

Hania_Szramowska

Cofam zarzuty, jest wprost napisane, że seria oryginalna to Candice Renoir.

Hania_Szramowska

Patrzaj, patrzaj. Spryciula. Fakt, mamy naszą Candice Renoir. Przynajmniej póki co.

ocenił(a) serial na 8
Hania_Szramowska

To jest zcoverovany serial. Ta sama fabuła, te same dialogi, tylko dziwne, że Polacy skończyli na 8 odcinkach. W porównaniu do oryginału dużo lepsza gra aktorska naszych aktorów.

ocenił(a) serial na 7
Ktosczylija

1 sezon Candice Renoir też miał 8 odcinków więc pewnie stąd taka mała ilość odcinków. Ale mam nadzieję że serial się przyjmie na Polsacie i nakręcą 2 sezon :)

Hania_Szramowska

po różowej torebce od razu poznałem że to cover Candice. A szkoda, bo francuski serial miał taki dziwny klimat, no i sama postać Candice była baaardzo specyficzna i nie do podrobienia

ocenił(a) serial na 2
Hania_Szramowska

dziękuję Ci dobra kobieto, nie znałam Candice, a dzięki Tobie popłynęłam przez 8 sezonów, i zacieram łapki na nadchodzący 9 sezon :D

Kasha

Gdzie można obejrzeć 8 sezon? Na ipli kończy się na 7. Help

kamikkz

Ja obejrzałam tutaj: freedisc.pl/grazyna1833,d-3497671,sezon-8

paulina200

Jeeeeej! Dziekuję bardzo <3

Kasha

Miałam identyczną sytuację <3 Oglądając ten serial miałam wrażanie, że jest to jakiś cover jak Komisarz Rex/ Komisarz Alex i intuicja nie zawiodła. Doszukałam się różnicy tylko pomiędzy tytułem XD Moim zdaniem nieco niekorzystnym imię i nazwisko głównej bohaterki byłoby trafniejsze niż ta gra słów.