PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35584}

Kompania braci

Band of Brothers
2001
8,7 142 tys. ocen
8,7 10 1 141633
8,6 20 krytyków
Kompania braci
powrót do forum serialu Kompania braci

Błędy w serialu?

użytkownik usunięty

Znaleźliście jakieś? Jeśli tak to wypisujcie je właśnie tutaj!!

ocenił(a) serial na 10

Ja znalazłem ale to pewnie większość z was to widziała mianowicie w 4 odcninku kiedy Spadochroniarze atakują na to miasteczko gdzie wpadli w zasadzkę. Pamiętacie ja niemcy walili z mg-42 z okna po czym Bill Garnier rozkazał walnąć tam z bazooki, to w oknie wielka dziura została, była tam takie napisalli Restaurant la hotel albo jakoś tak nie pamiętam.
Pózniej kiedy kamera pokazywała przejeżdżający konwój przez ten mostek pod którym w kanale siedział Bull w kadrze pokazany był ten sam budynek tylko nie nie draznięty było tak jak na początku nawet kwiatuszki na parapecie a przecież kilka godzin wcześniej strzelili w to z bazooki.
:)

użytkownik usunięty
Drama

heh no żeczywiście to ja też wiedziałem :) Dawajcie następne !!

ocenił(a) serial na 10

Albo źle widziałam, albo zdaje się medyk "Doc" Roe w 4 odcinku 28min, został postrzelony w nogę w momencie, kiedy przybiegł opatrzyć rannego porucznika (nie pamiętam jak się nazywał), w każdym bądź razie niedługo potem pomykał do kolejnego rannego nawet przez chwilę nie utykając. Jeśli się mylę to proszę o sprostowanie, ale moim zdaniem nawet po niewielkiej ranie są problemy z chodzeniem (Winters bynajmniej miał) nie mówiąc już o bieganiu.

ocenił(a) serial na 10
malami1942

Wiem tylko tyle że film oglądany w pierwszym odcinku (dzieje się w czerwcu 1944) miał swoją premierę w 1946 czyli dwa lata po zdarzeniu. Więkrzych błędów nie uświadczyłem. Jedyne co jeszcze to to że w karzdym odcinku naszych spadochroniarzy atakuje ten sam zestaw pojazdów:
-STUG
-Hetzer
-Marder
-I bodajże Jagdpanther.
No ale to tylko taka ciekawostka.