Jejku, prawie się popłakałem.
Postacie są nudne i chodzą cały czas brudni. Nie mogą się umyc, czy coś? Ale się nawalczyli, chyba więcej papierosów wyjarali, niż pocisków wystrzelili. A wy jak małe dzieci jaracie się takim chłamem. Najlepszy odcinek, to ten pierwszy, jak kazał tym tłuściochom biegać. Potem to już tylko sranie w bambus. No właśnie bambusy, no właśnie. Mój brat to oglądał i nawet sobie kupił naszywkę ze znakiem jakiegoś orła...Boże co za kretyn. Mamy Polskie oznaczenia.
Wszyscy, którzy dali się złapać na ten lep, to biedni, strachliwi ludzie, których "jara"
WOJNA
No dobra dam sobie siana, bo chyba sam siebie zaraz zapier***.
Oczywiście cały post, to mistyfikacja, a postać, która kupiła sobie naszywkę AIRBOURNE, to byłem ja. Miała to być zwykła prowokacja, ale jakoś nie styka mi obrażanie ulubionych seriali. Jako zawzięty fan Kompani Bracii, sam dam sobie w mordę.
Ostatnio ciekawi mnie, co ludzie piszą, gdy ktoś krytykuje niepodważalne hity, czasem robi się śmiesznie. Jakoś nie mogłem Kompani Braci zjechać, bo za bardzo wpłynął na mnie ten serial.
nie tylko tutaj prowokujesz, jak czytam forum to pare razy znalazlem twoje prowokacje :P na innych filmach
KB nie jest niepodważalnym hitem to dla twojej informacji, taki status może mieć Ben Hur, Gwiezdne Wojny, lecz Kompania Braci to poprawnie zeekranizowana historia kilku żołnierzy.
Ze swojej strony, polecam genialna książke Ambrosego gdzie opisuje włąśnie tych kilku żołnierzy, a najpiekniejsze jest zwieczenie ksiazki, gdzie wnuczek do dziadka (kombatanta) "Dziadku czy byłes bohaterem?" a dziadek mówi "Nie! Ale walczyłem w kompani bohaterów" ...
Ksiazka 10x razy lepsza niź serial
Wciąż nie rozumiem po co żeś założył ten temat. Jeśli Ciebie interesuje czytanie kłótni na temat seriali, to możesz poszukać sobie w tematach, nie zaś zakładć topic z "prowokacją" :P Bo to do niczego nie prowadzi, wręcz podkreśla, że Ci się nudzi w domu :P zwłaszcza, że wymienione przez Ciebie argumenty opowiadające się za tym, że Kompania Braci do chłam (np. brudasy, etc.) są wnerwiające i nienormalne. Dzięki Bogu nie czytałem nigdy takich postów, z wyjątkiem ów "prowokacji". Jak już któryś z rozmówców napisał, ponoć prowokujesz ludzi na temat filmów na forach w filmwebie. Skończ z tym najlepiej i wychwalaj filmy, które lubisz :P
Pozdrawiam.
Przy okazji zapraszam do mnie na głosowanie na najlepszy film o drugiej wojnie światowej.
KB zdecydowanie JEST niepodważalnym hitem, każdy kto ceni kino wojenne i interesuje się konfliktami zbrojnymi potrafi to docenić.