PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35584}

Kompania braci

Band of Brothers
2001
8,7 142 tys. ocen
8,7 10 1 141624
8,6 20 krytyków
Kompania braci
powrót do forum serialu Kompania braci

Wiem kolejny taki temat ale chciałem tu pozdrowić szanownego Pana Smokinga który jakże ,,nieamerykańską" Grę o Tron ocenia na 10/10 a daje Kompani braci 1. Oczywiście oceny i komentarze wystawia korzystając z polskiego komputera zbudowanego tylko i wyłącznie polskich części. I oczywiście popija przy tym herbatę której liście zostały zebrane tylko i wyłącznie w Polsce. A po jakże miłym i uprzejmym wystawieniu oceny i dodaniu komentarza siada przed telewizorkiem marki Samsung ( wyprodukowanym w Polsce of course). Nie miałem za zadanie obrazić fanów Gry o Tron bo serial też bardzo lubię, pozdrawiam fanów Gry o tron i Kompani braci.

ocenił(a) serial na 10
Real19

Brawo za ten komentarz.
Gra jest super, ale Kompania to serial wybitny!

Real19

Twórcy serialu po "Szeregowcu Ryanie" (jak mniemam) wiedzieli już dużo - czyli jak oddać to co czują żołnierze na polu bitwy. Świetny dobór charakterystycznych postaci, twarzy, charakterów co dobitnie świadczy o kwalifikacjach twórców.
Sceneria, muzyka i inne dodatki jeszcze podnoszą poprzeczkę innych, którzy w przyszłości zechcą coś o wojnie nakręcić. Klika scen chyba się zapamięta na całe życie. 10/10