PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35584}

Kompania braci

Band of Brothers
2001
8,7 142 tys. ocen
8,7 10 1 141624
8,6 20 krytyków
Kompania braci
powrót do forum serialu Kompania braci

Witam chciałem kupić wydania na DvD,ale kolega mi powiedział ze jest lipne bo ucieli cały wstęp -opowieści weteranów na samym początku przed filmem ,czy to prawda? ,mógłby mi ktoś napisać kto posiada takie wydanie kolekcjonerskie jak jest naprawde.dzieki z góry

ocenił(a) serial na 10
klejson

Witaj. Ja posiadam takie wydanie, zakupione przez internet, oryginalne pudełko, z rozkładanym wachlarzem sześciu płyt DVD, w tym jedna jest dodatkowa (kulisy, reżyser, prawdziwi weterani itp) W tym wydaniu, ktore posiadam przed każdym odcinkiem są wypowiedzi weteranów, więc twoj kolega raczej się mylił. Niestety jedyne co mnie smuci, to brak polskich napisów do DISC SIX, czyli tego z dodatkami. Lektor jest tylko francuski i angielski, pozostałe języki w formie napisów. Jakość dzwięku i obrazu BARDZO DOBRA.

BajduS

O fajnie dziekuje za odpowiedź ,czyli disc6 wogóle nie ma ani lektora ani napisów PL tak ? , ale ważne ze 10odcinków ma wstęp !,a jest polski lektor czy są napisy w tych 10 odcinkach?

klejson

A na opakowania co masz napisane - Band of Brothers czy Kompania braci po polsku ,bo patrzałem teraz na alegro to są rózne wydania 6płytowe w jednych po angielsku nazwa a w drugich po Polsku .

ocenił(a) serial na 10
klejson

Ja mam akurat wersje 'Band of Brothers' możliwe, ze w wersji polskiej tytułowej. DISC 6 będzie miał polskie napisy, lub cały serial będzie nawet z lektorem, ale i tak lepiej ogląda się z napisami. We wszystkich 10 odc są polskie napisy, tak jak pisałem wyżej - lektor jest tylko francuski i angielski ;]