PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35584}

Kompania braci

Band of Brothers
2001
8,7 142 tys. ocen
8,7 10 1 141624
8,6 20 krytyków
Kompania braci
powrót do forum serialu Kompania braci

Wspaniale przedstawiona historia ,świetna gra aktorska i świetnie sceny bitewne.
A duet Steven Spielberg i Tom Hanks = Sukces.Moja ocena 10/10.

użytkownik usunięty
rado_filmaniak

Dokładnie, proszę Pana. Udział dwóch górali z góry Synaj gwarantuje zachwyt Polaków bez honoru. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 9

Ależ Panie katoliku wykształcony, po co te wtręty antysemickie? Wszakże to Pana najwybitniejszy szef Jan Paweł II rozpowszechniając ekumenizm udał się do synagogi, a synów Abrahama nazywał pieszczotliwie "starszymi braćmi w wierze".
Mało tego, cała wiara katolicka opiera się na kulcie Zbawiciela i Jego matki zawsze dziewicy, pochodzących z żydowskiego narodu. Czy Pan jako katolik nie odczuwa swego rodzaju dychtomii modląc się do bogów żydowskich, a jednocześnie tego narodu nienawidząc?

użytkownik usunięty
Mayhem14

Szanowny Panie Mayhem14, czy głoszenie prawdy o żydach jest dla Pana nienawiścią? W takim razie proszę zaprzestać wypowiedzi odnośnie Pana Hitlera o zabarwieniu pejoratywnym, wszakże byłby naówczas Pan Szanowny germanofobem. Ekumenizm jest zakazany przez Kościół Apostolski, proszę Pana, choć mógł Pan Szanowny nie wiedzieć. Pozdrawiam serdecznie, biały katolik.

ocenił(a) serial na 10

Spotyka się 2 arabów w Nowym Jorku.
- Siemasz Abdul? No i jak, dostałeś tę pracę w radiu?
- N-nie...
- Jak to nie?!
- J-ja myślę, Mu-muhamed, że o-oni tam ni-ni-nie lubią a-a-a-arabów