witam serdecznie na forum nowego serialu! tradycyjnie, zapraszam do wspólnego komentowania ;) zobaczymy czy wam się spodoba ;p
Zeynep i Fatih wracają bardzo rozczarowani z Ameryki. Zeynep potrzebuje czasu, by rodzina zaakceptowała jej dziecko, a Fatih cudu, by odmienić swoje życie w kraju. Gdy poznają się podczas drogi powrotnej ich podejście do walki o swoje zmienia się. Teraz dziecko Zeynep ma fizycznie ojca, a Fatih wymówkę, dlaczego nie może ożenić się z Irem. Ta zabawa w dom wywołuje oburzenie obu rodzin. Dochodzi do momentu, w którym wyjawienie prawdy nic nie zmieni... Kiedy obie rodziny wchodzą do gry, każda na swój sposób, Zeynep i Fatih stają twarzą w twarz z zagrożeniem, którego nigdy się nie spodziewali…
ciałko w sumie też ma spoko :D :D
nie wiem czy widziałaś tą scenę jak był bez koszulki? :)
wiadomo, że każdy facet w porównaniu z ayazem wypada blado hahaha :dddddddd
A czy serial bezie gdzieś dostępny online? Np na stronie tv puls? Kurcze wciągnęląm się w pierwszy odcinek ale nie zawsze będę mogła oglądać
Tak, ktoś dodaje codziennie wyemitowane odcinki :) Tylko dziękować pomysłodawcy.
taka rzeczywistość,a w serialu chcą nam wmówić,że są cnotliwe i nie grzeszą ( oczywiście nasuwa mi się przykład Oyku - nic nie poradzę )
ojj tak :D
te turczynki wszystkie takie fochliwe ? :P
ale oyku na pewno ładniejsza i zabawniejsza, taka pełna życia tylko dziecinna , a zeynep z kolei dojrzała ale nijaka :P może się rozkręci.. taką mam nadzieję :)
a na koncu mi się wydawało, ze chciał powiedzieć że ją kocha albo lubi ale chyba miał coś innego na myśli, to by było za szybko :P
wg mnie w końcowych odcinkach wygląda o wiele lepiej niż teraz i chyba jednak się rozkręci. Coś tak czuję.
byłabym wdzięczna gdyby jakaś uprzejma osóbka podała mi tytuł piosenki z czołówki :)
http://youtu.be/58g_w4tin5Q
Tutaj z piosenkami będzie trudno, bo nie znalazłam nigdzie soundtracku.
Extra czołówka ( graficznie ) i piosenka.
dobra, obejrzałam pierwszy odcinek ;)
ogólnie oceniam pozytywnie
rodzinka Fatiha postrzelona pozytywnie, rozpuszczeni bogacze i snoby [ale głównie to tylko matka]
rodzinka Zeynep zaś postrzelona negatywnie [ojciec=psychol, kto normalny chciałby zabetonować i utopić nieznanego sobie człowieka]
a sami główni bohaterowie, on - zagubiony, poszukujący celu w życiu, ale jednocześnie dobry i troskliwy, ona - dzika taka trochę, zobaczymy jak się rozkręci [podoba mi się mimika jej twarzy]
zobaczymy jak się to dalej rozwinie ;)
a nie wiem czy tylko mi, czy wam też nie zgadza się trochę linia czasowa, ale ja tam mogłam nie dosłyszeć pewnych kwestii ;p