Zeynep traci zaufanie do Fatiha, kiedy widzi go w objęciach z Irem. Fatih zaczyna rozumieć, że jedynym wyjściem na odzyskanie zaufanie Zaynep jest wyznanie jej całej prawdy. W tej trudnej sytuacji Fatihowi pomaga Sevket, który wszystko wyjaśnia. Kiedy Zeynep ponownie zaczyna ufać Fatihowi, dziewczyna zaczyna wierzyć, że przyczyną wszystkich jej wątpliwości był brak pracy, dlatego przyjmuje ofertę Meryem. Kiedy wszystkie problemy zostają pokonane, nawet Zeynep i rodzina Fatiha pozbywają się własnych uprzedzeń. Wszystko układa się dobrze. Do czasu…
co się stało? bo się spoznilam, a na necie nie było końcówki ostatniego odcinka?
na samym początku Fatih gonił za Zeynep z prośbą, żeby pozwoliła mu wszystko wyjaśnić więc poszli do jakiejs kawiarni i już Fatih chciał powiedzieć prawdę kiedy wszedł Sevket po czym Sevket wcisnął kit Zeynep, że w tajemnicy próbowali zorganizować przyjęcie z okazji obrzezania Selina stąd te wszystkie telefony i wyjścia Fatiha, a Fatih - niestety - potwierdził
na szczęście ;)
a na końcu wczorajszego odcinka Selin i Orhan byli na tej randce w kinie?
tak byli na tej randce ale jej ojciec ( który ją wcześniej śledził) zabrał ją do domu.
a reszta to już dziś była pokazana :)
Aż podejrzanie za szybko. Zwyczajowo to by się ze dwa odcinki złościli. Ale ulżyło mi,że tak szybko się pogodzili
Plus duży że w tych tureckich telach wszystko niemal od razu się wyjaśnia. Nie znoszę kiedy coś ciągną 100 odcinków aż mdli od przedłużania. Tu raz dwa i jasne.
tylko trochę się spóźniam, a tak to już spokój na szczęście ;)
teraz sobie spokojnie oglądam ;pp
dobre było:
- rozwodzicie się?
- jestem w ciąży :D
I to jest świetne.
Cóż, moje doświadczenie z oglądaniem telenoweli ogranicza się do 5 lat z Modą na sukces. A jak tam jest, to wszyscy wiemy.
Już reklama? Przecież dopiero co była. Coraz szybciej idą te odcinki. Jesteśmy już w połowie serialu. Kiedy to minęło to ja pojęcia nie mam
no właśnie jak wy znajdujecie informacje o premierach? bo ja w żaden sposób nie mogę się dokopać
Wiem :) w każdym bądź razie jeśli nie 8, to 15, jak twierdzi z kolei arabski fanpage
dziewczyny :) o co fatih poprosił mete? żeby został kim..? coś na "k" , ktoś się orientuje ? :DDDD
Kirve czy jakoś tak. Ale co to jest, trudno zgadnąć.
Podejrzewam, że odpowiednik naszego ojca chrzestnego
A ja tak żałuję że od środy do piątku nie mogę oglądać normalnie w tv :( Dobrze że piszecie co się dzieje to mogę sobie chociaż poczytać.
Potwierdzam. Nie ma momentu w którym by nie był słodki. Jak ona mogła go nie ucalowac? Te tureckie kobiety. ..
hahaha :D śmieszne mają te zwyczaje w turcji :ppp !
a mustafa urodzony tancerz :D co za ruchy :dddd
Mustafa wygrywa ze swoimi ruchami, zdecydowanie! Te wasy jeszcze dopelniaja jego wizerunku. Nie wyobrazam sobie Mustafy bez wasow. I na koniec odcinka jakie biedaczek mial niedowierzanie w oczach, ze Ertan sie pojawil, a tak sie staral, by sie go pozbyc. Mam nadzieje, ze jak zbierze 'ekipe' to sie go pozbeda jakos ostateczniej :)
No w tych serialach sie nikt nie chce calowac - ani Zeyne z Fatim (ale to z jej winy akurat :p)akurat, ani Celine z Orhanem.
Maja rozmach z tym ich obrzezaniem, prawie jak wesele jakies.
Ale i tak wygrywa. Brak pocałunków, ale za to jaka chemia jest pomiędzy nimi :)
Masz racje :) Ta chemia trzyma przed TV, przez co te sceny nie spowszednieją, bo takie będą wyczekane :] Świetna para.
Co mi się jeszcze podoba, ze tam nikt się nie obraża za byle gówno ;p
cudnie tańczyli :D
mamy porównanie między Ask Yeniden i Kiraz Mevsimi, temat obrzezania
i gdzie było lepiej? dla mnie tysiąc razy lepiej wykonane było tutaj
Jasne że tu było lepiej
W tym sklepie też nieźle. No i ten sprzedawca... Fatih się wystraszyl że o niego chodziło z tym obrzezaniem
Ja sobie wypraszam takie zakończenie. W takim miejscu się nie przerywa i chcę kolejny odcinek - teraz, w tej chwili