Zeynep traci zaufanie do Fatiha, kiedy widzi go w objęciach z Irem. Fatih zaczyna rozumieć, że jedynym wyjściem na odzyskanie zaufanie Zaynep jest wyznanie jej całej prawdy. W tej trudnej sytuacji Fatihowi pomaga Sevket, który wszystko wyjaśnia. Kiedy Zeynep ponownie zaczyna ufać Fatihowi, dziewczyna zaczyna wierzyć, że przyczyną wszystkich jej wątpliwości był brak pracy, dlatego przyjmuje ofertę Meryem. Kiedy wszystkie problemy zostają pokonane, nawet Zeynep i rodzina Fatiha pozbywają się własnych uprzedzeń. Wszystko układa się dobrze. Do czasu…
Tez sie nad tym zastanawiałam, ja nie mogę od odcinka do odcinka wytzymać i za chwilę właczam sobie chociaż początek po turecku a oni musieli tydzień, podziwiam ich :)
Ertan wrócił z Rosji. o nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:( ale reakcja Mustafy hahaha, chłop się zaangażował ;D
porządny z niego chłop, a ten Ertan porażka.... czasami aż szkoda że Fatih nie jest biologicznym ojcem Selima ;<
też mi szkoda, że w jego żyłach nie płynie krew fatiha :cc
wgl to super to przyjęcie wyszło, zwłaszcza tańcząca mukkades... ta kobieta rozśmiesza mnie do łez :D nawet jej mąż potrafi się wyluzować :P
no i Ertan.. wrócił z Rosji i to w jakim stylu, cóż za wejście..
dokładnie :D
a tak wgl to puls będzie puszczał powtórki rano, ale nie od początku.
w piątek rano będzie powtórka czwartkowego odcinka :)
to tak dla zainteresowanych :ppp
Ogladam z Wami.Jeszcze nie nadgoniłam wszystkiego,ale od poniedziałku oglądam.Wkręciłam się.Mój mąż to mnie za chwile z domu wyrzuci przez te seriale ha ha.
Świetne sa te odcinki.Bardzo ładnie zrobione i nie ma w nich przesady.
Powiedzcie mi czy była pokazywana ta dziewczyna co sie o nia ubiega ten rzeźnik i rybak od Sevketa?
Bo jeszcze jej nie widziałam a tyle o niej słychać.
Z tego co mi wiadomo to nie pokazywali jej, Jestem ciekawa dlaczego trzymają nas w takiej niepewności, nigdy jej nie pokażą czy co? Nawet na obrzezanie nie przyszła a takie wielkie wydarzenie