PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=735513}

Kontrakt na miłość

Aşk Yeniden
2015 - 2016
8,1 628  ocen
8,1 10 1 628
Kontrakt na miłość
powrót do forum serialu Kontrakt na miłość

Odcinek 10

ocenił(a) serial na 9

Zeynep traci zaufanie do Fatiha, kiedy widzi go w objęciach z Irem. Fatih zaczyna rozumieć, że jedynym wyjściem na odzyskanie zaufanie Zaynep jest wyznanie jej całej prawdy. W tej trudnej sytuacji Fatihowi pomaga Sevket, który wszystko wyjaśnia. Kiedy Zeynep ponownie zaczyna ufać Fatihowi, dziewczyna zaczyna wierzyć, że przyczyną wszystkich jej wątpliwości był brak pracy, dlatego przyjmuje ofertę Meryem. Kiedy wszystkie problemy zostają pokonane, nawet Zeynep i rodzina Fatiha pozbywają się własnych uprzedzeń. Wszystko układa się dobrze. Do czasu…

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

A później kilkumiesięczna przerwa między jednym sezonem a drugim.

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

Tez sie nad tym zastanawiałam, ja nie mogę od odcinka do odcinka wytzymać i za chwilę właczam sobie chociaż początek po turecku a oni musieli tydzień, podziwiam ich :)

SanAngle

Czy ktoś może mi powiedzieć jak się skończył odcinek? Bo nie miałam kazji dzisiaj oglądać :D

dariah

Ertan wrócił z Rosji. o nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:( ale reakcja Mustafy hahaha, chłop się zaangażował ;D

ocenił(a) serial na 9
jasmin35

porządny z niego chłop, a ten Ertan porażka.... czasami aż szkoda że Fatih nie jest biologicznym ojcem Selima ;<

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

też mi szkoda, że w jego żyłach nie płynie krew fatiha :cc
wgl to super to przyjęcie wyszło, zwłaszcza tańcząca mukkades... ta kobieta rozśmiesza mnie do łez :D nawet jej mąż potrafi się wyluzować :P
no i Ertan.. wrócił z Rosji i to w jakim stylu, cóż za wejście..

ocenił(a) serial na 9

mógli go gdzieś dalej wysłać, do Afryki na przykład ;ddd

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

dokładnie :D
a tak wgl to puls będzie puszczał powtórki rano, ale nie od początku.
w piątek rano będzie powtórka czwartkowego odcinka :)
to tak dla zainteresowanych :ppp

ocenił(a) serial na 9

mogliby w nocy powtórki puszczać, ale od czego jest internet ;)

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

Ogladam z Wami.Jeszcze nie nadgoniłam wszystkiego,ale od poniedziałku oglądam.Wkręciłam się.Mój mąż to mnie za chwile z domu wyrzuci przez te seriale ha ha.
Świetne sa te odcinki.Bardzo ładnie zrobione i nie ma w nich przesady.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Powiedzcie mi czy była pokazywana ta dziewczyna co sie o nia ubiega ten rzeźnik i rybak od Sevketa?
Bo jeszcze jej nie widziałam a tyle o niej słychać.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Z tego co mi wiadomo to nie pokazywali jej, Jestem ciekawa dlaczego trzymają nas w takiej niepewności, nigdy jej nie pokażą czy co? Nawet na obrzezanie nie przyszła a takie wielkie wydarzenie

ocenił(a) serial na 9
sloneczkO_1

hahahhahah może nie wyrzuci :)
niech ogląda razem z tobą ;)