Podczas gdy Fatih zajmuje sie problemami w fabryce, Zeynep akceptuje ofertę Meryem i zaczyna pracować w Erguler Holding. Pierwsze kroki Zeynep, które miały pozwolić jej stanąć na własnych nogach narażają firme na poważne straty. Kiedy dziewczyna próbuje naprawić sytuację i to z korzyścią dla Erguler Holding nieoczekiwanie trafia do aresztu…
Niestety nie będę oglądać na bieżąco, ale nadrobię w necie ;)
Teksty pod odcinkami świetne dawno się tyle nie uśmiałam;)
Komentujecie niczym mecz piłkarski ;)
Mistrzyni co za ciacho w Twoim awatarze ?.... zdradziłaś Ayazka ;)?
zdradziłam Ayazka ;p przedstawiam wam Serhata Teomana, w sumie to kumpla naszego Fatiha ;) grali kiedyś razem w jakimś serialu, i maja mnóstwo wspólnych fotek ;>
a co do naszego serialu, to jest dużo śmiesznych tekstów, których nie nadążamy pisać ;P
No znowu fajne ciacho :) turcy mają fabrykę takich facetów- ciasteczek czy co ?
Teksty śmieszne, wiem nadrabiam właśnie na urlopie początkowe odcinki kontraktu ;)
ten pan w awatarze to doktorek z acil ask.. coś tam?
albo podobny do niego :ddddd
Ja jestem :) póki co za wiele się nie dzieje. Btw, zastanawia mnie, co oni zrobili z Erhanem
W ostatniej chwili. I ta jej mina, gdy Sevket przez telefon oznajmił, że wie o Meryem
Zastanawia mnie jedno - po co firmie zajmującej się motoryzacją byłaby firma chałwy naszej wspaniałej rodzinki?
bo oni chyba podkupują mniejsze firmy, tak jak na przykład tę z bielizną o której mówiła Zeynep
jak matka Fadik mogła pomyśleć, że to list do niej ? :D smukła szyja... haha, to u niej widać wgl szyje :DDDDDDD
zeynep faktycznie błysnęła, nie spodziewałam się, że z niej taka bizneswoman :))))
Zeynep robi karierę biznesową, a przez jej gwałtowne reakcje firma traci umowę wartą milion. Selin i Orhan poszli spotkać znajomych Selin. Za to Yadigar zobaczyła Meryem i już wie, że matka Zeynep jest w Stambule. I tyle
Zeynep poszła na spotkanie z tym gościem co go zwyzywała, a tamten zaczął się do niej przystawiać. Jako że ona temperamentna, chwyciła butelkę i pierdzielnęła go niczym Oyku Ayaza. On pojechał do szpitala, a ona na posterunek,. gdzie przyjechali do niej Fatih i Meryem, po czym dokumenty wykazały, że nasza parka nie jest małżeństwem.
dzięki dobra kobietko ;D
:D tą akcję z butelką widziałam i też Oyku stanęła mi przed oczami ;D
ooosz kurde to się porobiło! dobrze, że jutro jeszcze piątek i odcinek :D
no problem ;)
pewnie wykręcą się tym ślubem co im Sevket sprawił :D
tylko że u nich on nie ma mocy prawnej, ale ludzie go akceptują
co to tam dla rodziny Şekercizade :D
aż sobie spojrzę co będzie w następnym odcinku ;)
A jeszcze wczoraj się zastanawialysmy czy się wyda z tym małżeństwem czy nie a tu proszę. Już coś ruszyło w tym wątku
ciekawi mnie jak to skończą :D
i znów nie mogę się doczekać jutra ;>
ehh, te seriale mnie kiedyś wykończą
Ja też się nie mogę doczekać. Codziennie to samo. Ja tylko żyje od odcinka do odcinka i tak w kółko.
Też mnie ciekawi co to będzie ale powinno się wydać prędzej czy później. Takie rzeczy zazwyczaj wychodzą
pewnie tak :<
smuci mnie to, że został nam ledwo trochę ponad tydzień oglądania :( a potem pustka
Nawet mi nie przypominaj :(
Ale spoko drugi sezon za pasem. Mam gdzieś że nie zrozumiem ani słowa. Ważne że będzie na co popatrzeć.
I lepiej tęsknić za serialem niż mieć go dość. ( czyt. Kiraz mevsimi )
dokładnie :D
mimo wszystko ciekawi mnie co wymyślą w drugim sezonie Kiraz Mevsimi, chodzą plotki o dziecku naszej słodkiej parki
a w Ask Yeniden dużo rzeczy mogą jeszcze zrobić, fajnie by było, jeśli znalazłby się ktoś do tłumaczenia, i w sumie często tutaj można się domyślić ze scen, w Sezonie szło dużo gorzej
a wyobrażasz sobie oyku jako matkę? Ja nie i nie za bardzo chce to zobaczyć . A w ask yeniden jest i fajna mamuska i kochany tatuś. Nic dodać nic ująć :P
nie :D
jak zobaczyłam co w jednym z ostatnich odcinków zrobiła moja ulubiona i rozsądna Sibel, to nie wiem na co Oyku może stać. chodzi mi o te sceny jak zdenerwowała się na Ilkera za to że nazwał ją mamuśką, i wyszła sobie prawie bez słowa poimprezować z koleżankami
Zeynep przy nich to matka roku ;>
Patrz, w ostatnim odc nawet sibel odwalilo. Jeszcze kilka nowych odcinków i nikogo nie bd lubić :((((
Ja w ogóle uważam że im mniej tym lepiej dla serialu ale na kontrakt pare odcinków nie zaszkodzi. Mam nadzieje bo gdyby to zepsuli ... tego nie zniose.
twoje serce pęknie z rozpaczy :D
mam nadzieję że nie :p
kurczę, jest tyle fajnych komedii romantycznych: Cilek kokusu, Kiralik ask, Inadina ask, Adi mutluluk, i kilka innych których nazw nie pamiętam, a oni muszą puszczać jakiś 60 odcinkowy dramat -,-
szkoda
Jesli z oglądalnościa będzie tak jak teraz to może w przyszłości doczekamy sie któregoś z tych tytułów jakie wymieniłas ;)
Póki co jakaś szansa jest. Jak nie puls to może ktoś inny się skusi na takie seriale. Wszystko idzie w dobrym kierunku
działo się coś ważnego w ostatnich 15 minutach poza tą akcją na posterunku?
musiałam pilnie wyjść i przegapiłam :c
kurczę ciekawie się skonczyło :D !!
ale sprawa z małżeństwem dalej się nie wyda? tak mi się wydaje.
bo jak zerkałam na jutrzejszy to chyba się jakoś wytłumaczyli z tego...