PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=735513}

Kontrakt na miłość

Aşk Yeniden
2015 - 2016
8,1 628  ocen
8,1 10 1 628
Kontrakt na miłość
powrót do forum serialu Kontrakt na miłość

Odcinek 11

ocenił(a) serial na 9

Podczas gdy Fatih zajmuje sie problemami w fabryce, Zeynep akceptuje ofertę Meryem i zaczyna pracować w Erguler Holding. Pierwsze kroki Zeynep, które miały pozwolić jej stanąć na własnych nogach narażają firme na poważne straty. Kiedy dziewczyna próbuje naprawić sytuację i to z korzyścią dla Erguler Holding nieoczekiwanie trafia do aresztu…

ocenił(a) serial na 9

też się nad tym zastanawiam :D
pewnie będzie, ale jej nie będzie, jak matka Howarda w TBBT ;D
dobre w odcinku było, jak jej się wszyscy pytali: "na wesele idziesz?"

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

niestety, pewnie będzie tak jak mówisz :PP
no haha to było dobre, i te jej reakcje na to, a na Orhana się najlepiej wydarła, aż przekleństwa poleciały :pppp
wgl to patrzyłam i w poniedziałek kontrakt na miłość o 13 będzie, kurczę zmieniają porę emisji czy co?
jeszcze gorsza godzina :ccc

ocenił(a) serial na 9

no właśnie ;< coś tak czuję, że chyba będę wieczorami ją oglądać w końcu, bo ostatnio ledwo się wyrabiam
a dziwne było jak młodzi sobie miłość wyznali, i takie piękne spojrzenia w swoje strony rzucali
w mojej głowie już myśl: 'now kiss', a tu tylko przytulanki, zawiodłam się na tej scenie

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

ja też,szkoda gadać :c
ale pomału się już przyzwyczajam, że w tureckich serialach z buziakami i innymi rzeczami to bardzo słabo :pppp
co ma fatih powiedzieć, ile razy się nachylał po buziaka a tu nic, już nawet przestałam liczyć te jego próby :dddd

ocenił(a) serial na 9

ale się stara przynajmniej :D
próbuje, walczy
i zwycięży ;p

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

Co te tureckie kobiety mają, że każdego uderzają w głowe czym się da - łopatami, butelkami - na kursach samoobrony w Turcjji tak uczą? :D
No kurczę, jestem ciekawa tej Szazimet - z tego co z opisów rozumiem, to bardziej z wyglądu podobna do matki. Jest jak Goździkowa, wszyscy wiedzą, że taka jest a nikt nie widział.
Ciekawa jestem tej końcówki - wymyślą kolejne kłamstwo (tak policji cięzko skłamac :D), powiedzą Merien o wszystkim, czy uda się jakoś wykręcić tak by zachować to dalej w tajemnicy,
Już wiem kogo nie lubię w tym serialu, jakiej postaci - Dżawidam(czy jak to się tam pisze) - tak mi ta baba działa na nerwy :P

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

Świetny odcinek. Docinki pani Gulsun do Mukaddes są rewelacyjne.

ocenił(a) serial na 9
sloneczkO_1

najlepsze :D
a Mukaddes taka niewzruszona zawsze ;p