będzie się dziś działo, opis tego nie oddaje :D
Przez własną pomyłkę w pracy Zeynep znajduje się na skraju depresji. Fatih stara się robić wszystko, żeby ją uszczęśliwić. Zeynep postanawia uciec łodzią na jedną z najbliższych wysp. Tam poznaje straszną prawdę
Ja juz czekam zwarta i gotowa :-)
Dobrze ze rano byla powtorka wiec jestem na biezaco
Zapowiada sie ciekawy odcinek
Po co oni poetarzają to co było wczoraj!? Jeszcze to tak długo trwa...Oszaleli czy co?
chyba coś im się w programie poprzestawiało ;D takie długie odcinki, a oni jeszcze powtórki serwują, lol ;D
może się naczytali forum, że dziewczyny noce zarywają, żeby być na bieżąco i postanowili dawać 'streszczenia' ;d
najdłuższe " w poprzednim odcinku " jakie w życiu widziałam..
po co to? niepotrzebnie tylko przedłużają :c
15-minutowa powtórka.... można to było w 3 załatwić
a jak przez to mi jakieś sceny wytną to chyba z widłami na nich pójdę
to tak wygląda jakby razem doświadczyli jakiegoś nieszczęśliwego wypadku ;D;D fajny zbieg okoliczności ;)
faktycznie śmieszne :D zawsze mi się w oczy rzucają, ale nie szpecą ich w ogóle :DDDDDD
to było genialne jak wskoczył błyskawicznie do tego łóżka, moja ulubiona scena :D
i jeszcze te modły dziękczynne, fatih to prawdziwy kabareciarz :DDDD kochany <3
mój numer jeden to ta scena,kiedy śpi z małym w jego łóżeczku
jest dużo innych ładnych scenek,ale tej wg mnie nic nie przebije :DDD
po prostu ją kocham
a jak ta matka Fadih darła sie do telewizora na tego faceta, uwielbiam tą kobietę ;D
Fatih jest nieskończenie słodziutki :)
ten Mustafa jako szofer to chyba tylko przykrywka, facet ma wyraźnie inne zainteresowania co już można było zauważyć :D:D:D:D:D:D
Nie wiem co będzie, jak sie wakacje skończą ): Oby na cda nadal były odcinki dodawane. ;)
ale dużo fajnych scen dzisiaj :D !!
to wyobrażenie Zeynep co zrobili z Ertanem... świetne :D i Fatih krzyczący" to jest sparta"
Mustafa się marnuje jako szofer, idealny z niego gangster- zabójca :DDDDD
ps. wyjaśni się w końcu co z tym Ertanem?? czy nic już nie pokażą ? ;pp